Att bli av loppor: Hur att befria din hund av loppor

Som många hundägare vet, att bli av loppor är inte så lätt som det kan tyckas. Flea kan tyckas små och ofarliga, men loppbett göra din scratch själv överdrivet, och orsaka en allergisk reaktion i vissa fall. Normalt påverkar hunden loppor inte människor, men i vissa sällsynta fall händer det. Detta bör motivera dig ännu mer för att bli av loppor så snabbt som möjligt Loppor är extremt resistenta mot svåra väderförhållanden, så det gör att bli av loppor ännu svårare.
Om du har minsta misstanke om din hund har loppor, bör du kontakta veterinär omedelbart. Detta är viktigt eftersom, har veterinären särskilda loppan kammar för din hund. De är utformade så att de kunde enkelt ta bort loppor och loppor avföring, om så är fallet. Tidig diagnos är viktig, eftersom det gör att bli av loppor mycket lättare. Veterinärer rekommenderar även förebyggande över bota, som att få bli av med lopporna kan visa sig vara en riktig plåga.
Det finns stora lösningar för att bli av loppor utan användning av kommersiella produkter. Istället för att köpa en kommersiell produkt, vissa människor använder vaselin på kammen så att loppor skulle hålla sig till det, när kamma hunden. En annan bra metod är att använda tvättsprit på kammen. Detta kommer Daze loppor, så att de kan lätt fångas av handen.
Om du planerar att använda en kommersiell produkt för att bli av loppor, bör du få något som inte har några pyrentrins i det från den lokala djuraffären. Detta ämne är föråldrad och bör inte användas i hund produkter avsedda för att bli av med loppor, på grund av dess höga toxicitet. Användning av produkter som innehåller detta ämne för att bli av loppor kan visa sig farliga för din hund och andra djur. Det bästa sättet att gå om att köpa produkten, skulle vara att konsultera veterinären först. .
Numera, när pyrentrins inte används mycket längre, det finns mycket säkrare designat för att bli av loppor. Dessa produkter appliceras vanligen anbringas på baksidan av halsen .. Produkterna skryta dödar 95% -99% procent av loppor och deras ägg i så lite som 24 timmar. Det är allmänt rekommenderas att använda denna typ av produkter för hundar som är minst 8 veckor gamla, inte mindre.
Dessa produkter är mycket effektiva när det gäller att bli av med loppor.
Själv skulle råda att använda produkten Sentinel av Novartis. Sentinel är inte en lokalt applicerad medicin, men ett piller som kommer med fördel att förebygga hjärtmask. En annan stor produkt från Novartis är programmet. Programmet är särskilt lätt att ge till din hund, eftersom det är speciellt smaksatt, så din hund kommer att få ta det. Den är utformad för att döda vuxna lopporna, deras ägg och deras larver. Programmet är en särskilt bra val, eftersom det också hämmar livscykel loppor, så att de inte skulle upprepas. Programmet kan säkert ges till hundar och valpar som är minst fyra veckor.
Tänk på att det mycket lättare att faktiskt förhindra loppor än att ta om hela processen att bli av med loppor. Aldrig administrera någon drog dig hund utan ordentligt samråd med farmaceut eller veterinär, eller hört manualen. Kontakta din veterinär om ämnet loppan förebyggande och korrekt bli av loppor.

ScrapNFun: Lätt Dekorationer för ditt albumsidor 8/28/09
Pet Care: Råtta
Förstå Hästar: 10 Intermediate Horse träningstips
En anläggning för ditt barns första husdjur?
Plocka ut en valp
Fisk akvarium Överväganden
Hur du kan hjälpa överviktiga husdjur
Burmesiska Python: South Florida nytt hot
Katt Kräkningar? När till veterinären
10 skäl till varför det är inte en bra idé att ta din hund att arbeta
Tips och steg till bada din häst

Leave a Reply