Att anta ett nytt husdjur från ett härbärge

Att anta ett husdjur från en kvinnojour kan vara en mycket givande erfarenhet. Min familj och jag har antagit två katter från ett härbärge och är i färd med att anta en hund. Det är bara några saker att tänka på för att se till att det är en positiv upplevelse.
För det första är det mycket viktigt att granska din livsstil och avgöra om du verkligen har tid att ett husdjur kräver. Du måste göra en tid åtagande för dem. Husdjur, hundar i synnerhet, ber socialt samspel med sina ägare. Om du inte kan uppmärksamma dem, de tenderar att börja uppvisar destruktiva beteenden, som att tugga på saker de inte tänkt på eller överdrivet skällande eftersom de är ensamma.
Om du gör den beslutsamhet som du inte har tillräckligt med tid, är det viktigt att bestämma vilken typ av sällskapsdjur fungerar bäst för dig. Om du inte vill inte gå för promenader och spela på gården (eller om du inte har en gård) och sedan en katt kan vara det bästa alternativet för dig. De är ganska självständiga och inte kräver samma grad av uppmärksamhet som en hund skulle. De gillar att bli klappad, på sin fritid, naturligtvis, och kräver ganska minimal skötsel. Du måste ändra sin katt lådor och hålla dem utfodras och vattnas dagligen. Om du verkligen vill ha mer interaktion med ditt husdjur, bör du välja en hund. De är alltid glada att se dig när du kommer hem och de älskar att bli klappad och spela på gården. Du har alltid en villig promenad / jogga partner i en hund.
Om du bestämmer dig på en hund, måste du bestämma vad raser du är intresserad Om du inte har en preferens, måste du bestämma vilken storlek hund du vill och är kompatibel med ditt hem. Du vill inte göra en sporre i det ögonblick beslutet medan du är på härbärget, bara för att ångra det senare.
Välj ett husdjur och sedan gå hem och forska i rasen. Ta reda på om det tenderar att skälla mycket, vad det är medellivslängd är, om det är bra med barn, vad det är i födda drag är (spelar det besättning, det vakt, det gör det som alla) osv Att välja en hund som är rätt för dig är viktigt att göra ett val. Om du väljer en ras som inte är en bra passform för dig och ditt liv, kommer du i slutändan olycklig och kan frestas att returnera den till skyddsrummet. Det är bäst att veta vad du vill när du startar processen.
Vi har två katter som vi har antagit från ett härbärge. Skyddsrummet spays / kastrater dem, mikro-chips dem och få dem up-to-date på sina skott. Därför, när du hämtar ditt nya husdjur upp, är det redo att gå. Våra katter, Toby och Jake, är underbara. Upplevelsen på härbärget var så bra, eftersom människor på Pet Refuge verkligen älskar husdjur som finns där och vill hitta dem underbara hem.
Eftersom vi hade en bra upplevelse antar våra katter, vi antar nu en hund. Jag följde alla råd som jag i den här artikeln. Vi forskat och tog vår tid, inte vill göra ett dåligt beslut. Vi hittade en hund som vi alla överens om och tog vår nuvarande hund att träffa henne. Tyvärr fick de inte tillsammans. Men det är bra är att vi fick reda innan vi antog. Jag rekommenderar starkt om du för närvarande har en hund, ta det för att möta den framtida nya familjen tillägg. Vi hade valt en Australian Shepherd och de har en naturlig benägenhet att valla. Vår nuvarande hund, en vit Shepherd, uppskattar inte bli vallade. Så var vi tillbaka till ruta ett i att plocka ut ett husdjur.
Vi hittade den perfekta passformen för oss … en 9-månader gammal gula lab. Hittills har det fungerat fantastiskt. Han blir tillsammans med vår nuvarande hund och smälter in i vår familj perfekt. Vi kan inte vänta med att plocka upp honom ikväll. Om vår tidigare erfarenhet av att anta husdjur var någon indikator, är vi säkra på att ha en stor upplevelse!

Vanliga hälsoproblem i stora hundar
Valp Bumpers Håll din lilla hund Säker
Hur hitta ett husdjur: Det enklaste sättet att hitta din nya bästa vän
Hur man sparar pengar genom att göra din egen hund leksaker
Hundar på kontoret? Ingen bra idé.
4 juni är Krama din katt Day
Gör din egen hemlagad kyckling Feeder
Hur säkert rengöra kattens öron
Declawing leder till beteendeproblem och andra frågor i Kattdjur
Min fantastiska Dog Story:
Stora hundraser för familjer

Leave a Reply