Att anta en hund i Massachusetts

Med det växande antalet hemlösa, övergivna och oönskade hundar i världen, skulle du inte tror att det skulle vara svårt att införa en av dessa hundar. Som jag lärde mig, har dock även söta och gosiga hund värld sin andel av byråkrati. Här är några saker jag lärt mig på att anta en hund i delstaten Massachusetts.
1) Pit Bulls verkar ut nummer varannan hundras med bred marginal, men skenet är inte alltid vad de verkar. En sak jag märkte på min konsekutiva weekendresor till den lokala kvinnojour var att inte bara var det mycket pit tjurar, men de var samma pit tjurar varje vecka. En anledning till att Pit Bulls tar längre tid att anta är att de visas på den begränsade rasen listan på många lägenheter, vilket gör denna hund mindre gynnsamma för ägare som inte äger sina egna hem. Men även villaägare kan vara trött på att välja detta bra hund med ett dåligt rykte. Några hem försäkringar kommer att överväga en Pit Bull en skuld, vilket gör din månatliga försäkringspremier ökar. Eftersom Pit Bulls tar längre tid att anta, det ger intrycket att det finns fler av dem. I samma loppet av 4 veckor, skydd förmodligen hittat hem för 30 + andra raser som fanns där och gått innan helgen, vilket är en annan viktig spets.
2) Besök skyddsrum på vardagar. En hel del av hundarna flygas eller lastbil till till Massachusetts från Puerto Rico eller södra USA. Dessa nyanlända kommer ofta förekommer under vardagar, och kunniga sällskapsdjur shoppare kommer att veta när att handla för att få välja bland kullen, så att säga. Detta lämnar mindre önskvärda hundar eller ens tomma burar tillgängliga på helgen.
3) Handla på nätet! Även om det verkar konstigt att välja din nästa familjemedlem utan att möta honom eller henne personligen, kan adoption sajter som petfinder vara en stor resurs när du söker efter precis rätt följeslagare. Du kan vara så specifik som du vill, vilket indikerar ålder, ras, storlek, kön, och om inte hunden är vänlig kring katter och små barn. Ofta den fosterförälder eller skydd bostäder här hunden har lärt känna sin personlighet kan skriva ett mycket beskrivande stycke om hunden med detaljer som du inte kan lära något annat genom att besöka dem i ett härbärge i person.
4) Location, location, location? Detta kan den enda gången detta ordspråk inte gäller. Jag antog min hund från ett härbärge i Georgien. Ungefär samtidigt jag uttryckt intresse för hunden via e-post, var hon planerat att tas upp för att leva i ett familjehem i Massachusetts. Vi ordnade att träffa henne och tog hennes hem samma dag. Anledningen till att det finns så många hundar finns i Georgien är att de inte har de strikta lagar som vi har här i Massachusetts. Herrelösa hundar är mer rikligt i söder, som bara leder till fler hundar. Här i Massachusetts, har vi koppel lagar så hundar kan inte gå vandrade grannskapet, och de flesta skyddsrum kommer inte att anta en hund tills det har fastställts, vilket ytterligare begränsar mängden oplanerade valp graviditeter.
5) Se till att din livsstil gör att du passar för hund ägande. Om du inte kontrollera, några av de skyddsrum vinner säkert. Jag besökte en bostad och hittade en mycket trevlig hund som jag ville lära sig mer om. Efter några enkla frågor om mitt arbetsschema, fick jag höra att detta inte var rätt hund för mig. Det finns massor av faktorer som kan utesluta dig från förmånen av hund ägande, inklusive arbetsschema (är du borta i 8 + timmar varje dag?), Allmän livsstil (är du hemma alls?), Familjesituation (kommer det att finnas små barn runt?), (du är en hyresgäst som behöver tillstånd från din hyresvärd?) bostadsägande, även huruvida staket i din trädgård bedöms tillräckligt hög för vissa hög energi hundar. Även dessa frågor inte är avsedda att hindra dig från att hund ägande, kommer de flesta skyddsrum göra några försök att se till att du väljer rätt hund som passar din livsstil.
Så medan själva processen är inte svårt, kan det vara tidskrävande att hitta rätt hund. Det är inte alltid så lätt som att gå in i en djuraffär och köpa den sötaste hunden. Men med lite tid och forskning kan du hitta den hund som kommer att vara ett perfekt komplement till din familj.

Giant angorakanin profil
5 Fakta om Kaspiska hästen – ett stycke levande historia
Dog kattlådor för inomhus Potträning
Hur kan ägg äta av Kycklingar förhindras eller stoppad
Några fördelar och nackdelar med att äga Miniature Hundraser
Pet Cats – Vad gör dem så speciella?
En flickas bästa vän
Husdjur och värmeslag
Sörjande döden av ett älskat husdjur
Louis 16 Red Velvet
Påskharar Gör inte bra husdjur

Leave a Reply