Atlanta Thrashers Hockey förtjänar en chans

Hockey accepteras inte i Georgien och de flesta länderna i syd. Är det förnuftiga att se en grupp människor med käppar försöka träffa en boll som ser gummi i ett nät, på isen, med ett par skridskor på, slå och skridskor in i varandra för att försöka göra mål? Förmodligen inte, men varför inte? Tja, säger logiken oss att det inte finns mycket snöar, om någon, som pågår i de södra staterna, eftersom klimatet är varmt / hett / fuktigt hela året, och därför frysta dammar är ute ur fantasin. 45 grader är frysning för de flesta av oss, medan temperaturer i norra droppe i negativa grader. Det finns också antagandet att hockey är en våldsam sport, att spelarna är goons, och att det är ingen idé till spelet. Samma fråga / påstående bör tillämpas på alla andra intressen. Varför människor gillar att titta på såpoperor, eller verklighet tv, eller brottning, eller visar matlagning? Hur är begreppet golf eller fotboll skiljer sig från hockey?
Ett typexempel (i försvar av personer som kan förstå spelet hockey) hade staden Atlanta märkts ha de fattigaste idrottslag. Indiankrigarna vann VM ’95 gång och har inte utfört mycket bra sedan. Men först nyligen, är lagen som gör det till slutspel och blir bättre exponerade. The Hawks och Falcons var obegränsad fram till förra säsongens inträde i slutspelet och med en överraskande resultat. Hur är stadens hockeylag? Atlanta Thrashers hockey var obekant tills de gjorde det till slutspel i ’06-’07 slutspelet. Ändå slutade playoff säsong tidigt med ett svep av NY Rangers. De gjorde inte det till slutspel igen 07-’08 eller detta ’08-’09 säsong. Med rygg mot rygg misslyckade säsonger som detta, är det begripligt att folk inte kommer att respektera Atlanta Thrashers, än mindre spelet hockey.
På 10 Oktober 2008, skakade Atlantas Phillips Arena med spänningen i ett hem öppnare 7-4 seger över Washington Capitals. Spänningen varade inte länge Thrashers föll i en svacka och vann bara 1 av de 10 spel efter denna fantastiska öppnare. Även om, från 2 november-14 november, var Thrashers kunna upprätthålla en 5 modigt segra görar strimmig mot lag i Eastern Conference, fanns mycket mer förluster än vinster att följa. Man kan föreställa sig den frustration av att inte bara spelarna och tränare John Anderson, som har försökt att blanda ihop linjer och ändra stilar pjäser ta reda på varför hans visioner av spel inte kom tillsammans, men av fläktarna.
Med stora influenser från kaptenen, Ilya Kovalchuk, som är en av de bästa krypskyttarna bland eliten i NHL (avsluta säsongen med 91 poäng) och som fick MVP-utmärkelsen för säsongen, Armstrong, som Dan Snyder Memorial Trophy Vinnare för är den okända hjälten, Reasoner, som valdes av sina lagkamrater att ta emot spelarens Player Award, Hainsey, Exelby, Enström, och Bogosian, som inte bara försvarade framför nätet, men som höljeförsedda färdigheter som bidrog offensivt, Kozlov, Little , vit, Slater, Perrin och Thorburn som utsöndrade uthållighet, engagemang och hårt arbete på alla spel, Boulton, som kämpade för sina lagkamrater, tillägg av entusiastiska aktörer som Peverley och Salmela, och hjälp från spelare som kallas upp från sin AHL liga som Stuart, Valabik och Oystrick, 6 mars 2009 var början på en ljus framtid för Atlanta Thrashers. Av 18 matcher från 6 mars till slutet av sin säsong på April 11, med en spännande 6-2 vinst över Lightning, vann Thrashers 12 matcher, och noterades som den starkaste säsongen slutar laget i ligan. Även slutade Thrashers säsongen med en 35-41-6 rekord och 27 i ligan, finns det ingen tvekan om att spelarna äntligen har förstått vad Coach John Anderson har försökt att tala om för dem, att laget har hittat några lag kemi , att de spelar som ett lag, och att de förbereder sig för ’09-’10 säsong.
Atlanta Thrashers kommer att hålla den fjärde positionen i utkast ordning vid 26-27 juni NHL formulerar för säsongen 2009-2010. Stora beslut måste fattas av ledningen och tränarstaben. Vem ska stanna eller vem som ska bli föremål för handel ut? Vilken ställning behöver fyllas? Hur kan Atlanta lära sig att uppskatta hockey?

En rolig hund Story
Farorna med Foxtails och hundar
Våra Händer Rita en hälsosam Pet
Häst Barns Bränn på Kentucky State Fairgrounds
Guide till bästa hund livsmedel för små raser
10 anledningar till varför du bör inte ta din hund att arbeta
Pet Airways – Ett flygbolag Bara för husdjur
Hårbollar och loppor: Naturliga hem rättsmedel för frisk katt
Gör No-Kill Shelters Hjälp eller Hurt Pet Överbefolkning?
Hundarnas parvovirus, eller Parvo
Innekatter VS. Utekatter

Leave a Reply