Är pottan Patch rätt för din hund?

De av er som har tagit (eller höjer) en valp vet att papper utbildning kan vara ett av de mest betungande uppgifter hela tiden. Även om varje valp beteende är annorlunda, fläckar, lukter och hygien är vanliga frågor som djurägare står inför. Ange scenen, pottan Patch. Jag såg denna kommersiella på tv och även om jag inte äger ett husdjur, var jag genast nyfiken. På skärmen var lite lapp av material som liknar en gräsbevuxen välkommen matta. Men vad det är tänkt att välkomna är dina full bladdered hundar.
Vad i hela världen är en potta Patch?
Det är den fråga som jag ställde mig själv så fort jag hörde på TV speakern är pigg röst. Pottan Patch är en tredelad system för utbildning valpar att eliminera på en anvisad plats. Men som jag lärt perusing webbplatsen kan produkten också användas som en alternativ eliminering verktyg för husdjur som inte kan göra det utanför för en eller annan anledning.
Systemets bottenskiktet (Tier 3) fångar upp till en gallon (phew!) av avfallsmaterial, mellanskiktet fungerar som ett filter för att hålla det övre skiktet torka. Det översta lagret innehåller det konstgjorda gräset materialet på vilket husdjur tar hand om sin verksamhet. Pottan Patch finns i två storlekar (17x 27 och 27x 34), och för bara två enkla betalningar på $ 20 (för totalt lite under $ 50 med frakt och hantering)-enheten kan bli din.
Varför ska folk köpa?
Idén om att skapa en inomhus produkt i vilken husdjur kan befria sig är inte nödvändigtvis ett nytt koncept. Den kattsand låda har funnits så länge som de flesta människor kan minnas. Men idén om att skapa något sådant för hundar kan verka lite unnerving-irriterande minst sagt. Pottan Patch följer några av samma principer genom att den avskräcker valpar från att lindra sig i hela huset. Och vid tillämpning en konstgjord gräsbevuxen ämne som ytan hjälper pottan Patch hundar associera utomhus med en plats som är lämplig för att göra sin verksamhet.
Är det verkligen värt pengarna?
Men till skillnad från typiska papper utbildning, innebär Potty Patch underhåll. Att den fångar en del stökiga material, men inte andra presenterar otäck uppgiften omhändertagande och rengöring. Även tidningen kan lätt rullas ihop och kastade iväg måste pottan Patch rengöras för flera användningsområden. Hus-utbildning är ett nödvändigt ont för nya hundägare. Men några nya valp föräldrar kan bli avskräckta av underhåll.
Dessutom finns det en viss oro om potentialen lukten pottan Patch skulle producera så ditt husdjur fortsätter att utfärda sina små gåvor, webbplatsen inte nämner någon form av lukt-reglerande medel i sin konstruktion. Och dessutom, hur är hanhundar (varav många är vana vid att lyfta sina ben att urinera) att använda systemet utan att missa det syntetiska gräset helt?
Bortsett från detta verkar det som många produkter arbetssökande har haft lite problem faktiskt får sina beställda Potty Patches.
En användare skriver (som av 11 Juli, 2009): …Jag beställde den på paypal. Tre månader senare jag fortfarande inte fått den. Slutligen, jag fick våra pengar tillbaka via paypal.
Är pottan Patch rätt för dig och ditt husdjur?
Många Som sett på TV produkter innebörd stora fördelar, medan de faktiska användarrecensioner rapporterar motsatsen. Pottan Patch verkar ha sina fördelar. Till exempel kan denna produkt vara bra för mindre raser tikvalpar som är lättlärd. Och för dem som arbetar extremt långa timmar, kanske Potty Patch vara en gudagåva, särskilt för små raser som redan utbildade för utomhusbruk eliminering.
Till resten av världens djurägare kan denna enhet verka lite extrema. Granska nätet och du kommer att upptäcka att de flesta hundälskare föredrar att undvika att låta sina husdjur att associera inomhus med deras potta behov. Andra hävdar att utbildning hundar att använda utomhus är faktiskt lättare än kostnaden och underhåll för att äga en potta Patch. Men för dem nyfikna (eller desperat) nog att beställa denna magiska matta, kan det vara en anständig investeringar förutsatt att du faktiskt får det.
KÄLLOR: pottypatch
pottypatchreviews
konsumtionssamhällets

Hur att rengöra en häst Stall
Varför din fågel Bites
De många glädjeämnen i Tarantula Ägande
Pet Eutanasi: Hur veta när det är dags att säga adjö
Upptäck fördelarna med att ha din hund Värderingsavdrag
Allt om rasen: Svart Mouth Cur
Mål av Missing Q-tips
Känslig mage hos hundar
Anatomin av Cat Eye
Ska jag ta min hund att arbeta?
Naturlig Flea Control för husdjur och hem

Leave a Reply