Är en Parakeet rätt för dig?

Den parakit är synonymt Budgie eller Undulat. Undulater är en grupp av fåglar som har sitt ursprung i Australien, Asien, Afrika och Sydamerika och Centralamerika. Det finns 120 olika arter av parakiter.
Parakiter tillhör en större familj av fåglar som papegojor också tillhör. Skillnaden mellan parakiter och papegojor är att de har mer diminutiva kroppar och medellång till lång avsmalnande svans vingar. Parakiter är sociala fåglar i naturen. De umgås med människor och andra fåglar i fångenskap.
Parakiter har toppar som har en unik krok som tillåter dem att enkelt komma åt frön och frukter som utgör majoriteten av deras naturliga kost. Parakettes är lättare att sex än andra fåglar eftersom cere på toppen av sin näbb har färg som kan användas för att bestämma med dem är manligt och kvinnligt.
De flesta parakiter har gladlynt och gör underbara husdjur, särskilt om den hanteras tidigt. Det finns många olika typer du kan välja mellan för sällskapsfåglar. Den Budgie parakiter är från Australien som ökar mer än 30 olika sorter av fågeln.
Central-och Sydamerika är hem till Quaker parakiter som blir mycket populär i USA
Djuraffärer, privata uppfödare, kommersiella centra i fågel eller fågel visar kan några av de bästa stället att få en undulat. Fortfarande innan du väljer en fågel du behöver för att försöka få en uppfattning om hälsa och kvalitet parakit. Nedanför är en lista över saker du bör titta efter när du väljer din nya Parakeet.
1 God aptit.
2 Vertikalt läge.
3. Aktiv rörelse.
4. En ren Cere (området ovanför näbben som täcker fönstren i näsan av fåglar).
5. Ljusa ögon.
6. Rena ben och bakre del
7. Fjädrar som låg platt.
När du tar hem Parakeet, egna andra fåglar kanske du vill karantän din nya fågel i en månad. Kom ihåg att tvätta händerna mellan utfodring av de olika fåglarna. Detta är alla att se till att du inte ta hem några nya sjukdomar från fåglarna i butiken du köper din nya undulat från.
När du köper din undulat du behöver följande väsentligheter.
1 En bur.
2 Två små skålar för vatten och utsäde
3. Sittpinnar av olika storlekar. Flera abborrar, av olika diametrar och material.
4. En borste för att rengöra buren och sittpinnar.
5. För färska frön blandning.
6. en spray av hirs!
7. Kompletterar uppfödare eller butiksägaren rekommenderas för din fågel.
8. En mängd parakit säkra leksaker
9. En handduk eller ett ark för att täcka buren.
Parakiter burar
De parakiter, en, kräver lämplig bur. Den idealiska bur formade för små fåglar, med smala mellanrum mellan stängerna i buren. Få den största buren kan du .. Din fågel ska ha tillräckligt med utrymme för sina vingar helt. Buren bör ha en gunga, och åtminstone små två sittpinnar. Du bör ha en cuttle ben i buren så att du fågel kan hålla näbben i form. Den högra bur har en nedre låda på så det är lättare att hålla golvet rent. Placera tidningar eller papper fågel nere på botten fånga fågeln droppande ..En bur golvet mellan golvet och din undulat kommer att hålla det mycket renare.
Parakeet Utfodring
Parakiter behöver daglig färsk mat och vatten. Köp en bra blandning av frön fashioned för parakiter. Du bör använda vitamin droppar om du har råd också och grus fågel att hjälpa till med matsmältningen. Parakiter är känsliga för olika hälsofrågor. En stor en är diarré. För att undvika diarré ger inte din fågel folk livsmedel. Även sallat kan orsaka din fågel att bli sjuk. Om du fågel inte utvecklas diarré på grund av kosten förändring ringa veterinären för anti-diarré medicin gjorde för parakiter “.
Du kommer att vilja få en bok om alla detaljer om hur man tar hand om din nya undulat. De flesta av det du hittar är sunt förnuft och lätt att göra. Parakiter kan göra underbara djur för barn över 10 som förstår hur känslig en fågel kan vara. Parakiter är idealiska för lägenheter och andra utrymmen levande där med husdjur som katter och hundar är opraktiskt. De får inte spela hämta, men kan lära sig trick och är mer socialt än fisk.

Hummer
Dog Tales
Kava-Kava att lindra ångest hos hundar
Din sökning kan ge din förlorade Pet Home
Anledningar till att äga en katt
Hur du väljer en uppvärmd hund säng
Illrar och Aleuterna sjukdom
Var hittar man den bästa Dog Beds för stora hundar
Direkt från hästens mun: Tips för korrekt Equine Dental Care
Exotiska husdjur: Är du redo för ett livslångt åtagande?
En guide till en Pet Cemetery i Houston, kallas Texas A Little Bit of Heaven

Leave a Reply