Är Beagle rätt hund för vår familj?

För ett par år sedan antog min man och jag Murphy, en lojal och vacker beagle mix från vår lokala skydd. Även om han inte är en renrasig beagle, representerar han säkerligen personlighet rasen och är ett utmärkt komplement till vår multi-pet hushåll.
Liksom de flesta beaglar är Murphy en vänlig och oerhört tillgiven kille. Han är verkligen en social hund, och har sällskap av sin mänskliga familj och hans två Doggy bröder. Det är vanligt att en beagle att klara sig bra i en förpackning. De flesta beaglar är mild och tolerant med barn, och alltid upp för ett spel med dem.
Lyckligtvis beaglar kräver lite grooming. Vi kastar Murphy i badkaret ungefär en gång i veckan, men hans glänsande päls kräver mycket skötsel. Vi håller ett öga på sin vikt, även om han är en aktiv hund så vi inte räknar några problem. Beaglar som är överviktiga är särskilt benägna att ryggproblem. Beaglar, med sina långa öron, kan också vara i riskzonen för öroninfektioner. Detta är lätt styrs av en konsekvent öra rengöring rutin.
Murphy är min rinnande kompis. Han är outtröttlig, vilket är typiskt för beaglar. I själva verket är det frustrerande att se ner på en hund med oändliga energi när jag kämpar igenom en lång sikt! Det är bra, men aldrig oroa mig kör kompis bajsa på mig medan på flykt! Han kommer överleva mig varje gång. Min pappa köpte faktiskt Murphy lite ryggsäck för när vi går igång, så Murphy nu bär vårt vatten.
Å andra sidan, om du inte är aktiv, kan din beagle vara studsa utanför murarna. Om han inte får tillräcklig motion, kan du förvänta dig mer beteendeproblem. Detta är en ras som behöver mer motion än många andra — en 10 minuters romp på en bakgård är inte tillräckligt!
Beagle är en doft hund, vilket innebär att det kommer att följa sin näsa. Jag hade Murphy ut på en promenad en dag snart efter att vi adopterade honom och han drog mig ca 1/8 av en mil utanför leden — eftersom han luktade en halv äts hot dog. Hans näsa är otroligt! När du går honom dock hindrar näsan ibland hans fokus! Var medveten om att en beagle hjärna är i hans näsa.
På den negativa sidan kan beaglar vara Barkers. Om Murphy råkar se våra grannar ute, börjar skälla. Jag tycker det är oftast en vänlig bark, som i, Hej, du! Det är jag, Adam … din grann. Tornedalen dag, är det inte? men det kan vara irriterande. Han älskar också att skälla på hunden parken. Återigen, det är en trevlig bark eftersom han är upphetsad, men det kan bli gammal.
Beaglar kan också vara fly konstnärer. Du kan inte lita på en beagle i en ÖPPEN gård utan koppel. Om du prova det här, du sätter din beagle risk! Även om du har ett staket, måste du kontrollera den regelbundet för att se till att det är säkert. Även om vi har en 5 fot privatliv staket, har vi funnit Murphy två gånger i grannens tomt. Jag tvivlar inte på att han helt enkelt följde hans näsa.
En frisk renrasig beagle väger vanligtvis mellan 18 och 30 pounds. Rasen har vanligtvis en livslängd på cirka 12 till 15 år, kortare än en leksak rasen men mycket längre än stora raser. Jämfört med många andra raser, det finns få hälsoproblem som är gemensamma för beagle.
Beagle kan göra en fantastisk husdjur — om du kan hantera en liten skällande och en hund som kommer att gå till slutet av jorden att följa hans näsa! Du kommer aldrig hitta en mer lojal och vänlig hund.

Akvariefiskar Feeding Tips
Tre raser av allergivänliga hundar
Hur borsta pudel
Dog Fat problem? En hund Ramp och nya anti-fetma läkemedel kan Hjälp
Deodorize en skunked hund
Att anta ett nytt husdjur från ett härbärge
Katt Ras: Persian Cat
Skaffa en ben från Growling hundens mun med denna teknik
Bad katt beteende
Din katts Loppis Behandling Förhindrar anemi
Reser utan ditt husdjur

Leave a Reply