Användbara tips för uppfödning av kycklingar

Uppfödning av kycklingar kan vara en mycket givande erfarenhet. Inte bara får du färska ägg från höns, men det kan också vara mycket roligt. Kycklingar kräver inte enorma mängder utrymme och om bara höja ett fåtal kan även göras i en liten bakgård.
Bostäder är mycket viktigt för kycklingar. För en sak det ger dem en plats att lägga sina ägg så att de inte dölja dem där du inte kan hitta dem. Andra skyddar dem från nattliga rovdjur som racoons och opossum. Det behöver inte vara snygga. Du kan även konvertera och gamla skjul eller ett hörn av garaget i ett hönshus. Coop ska vara säker och torr. Det behöver en fot abborre utrymme för varje höna och en holk för varje tre höns. En coop som är 8 av 12 fot skulle vara tillräckliga för ett tiotal fåglar. Om du har mindre kycklingar som sedan ett mindre område skulle räcka. Du behöver ström till hönshuset för att hålla en glödlampa brinner under vintermånaderna. Detta kommer att säkerställa att få åtminstone 12 timmars ljus så att deras läggning inte minskar och det kommer också att ge dem lite värme på kalla vinternätter.
Kycklingar behöver också en övning område, ett hölje utanför deras hönshus där de kan springa runt på marken. Eftersom kycklingar kan flyga är behov att antingen ha en 8 fot högt staket eller täckas med hönsnät. Hönsnät är den vanligare val som dess mycket lättare. Också använder hönsnät som täckmantel förhindrar hökar från att byte av dina kycklingar. Det rekommenderas att utövandet området har gräs i det eftersom kycklingar gillar att repa i marken och fånga buggar. Kycklingarna kommer ibland äter gräset. Det är helt säkert och även bra för dem.
Även om det skulle vara billigare att bara använda vissa kärl du har sitter runt hemma för mat och vatten rätter rekommenderas att köpa rätter marknadsförs för kycklingar på Feed Store. Anledningen till detta är att de är utformade så att kycklingarna inte kan sitta på dem och jord mat och vatten. Du vill inte dina kycklingar äter mat eller dricksvatten som har sin egen avföring i det och du också vill inte behöva ständigt deras mat och vatten.
För små flockar av höns sitt bästa för att helt enkelt köpa en förblandad allround om mäsk och sedan komplettera med antingen lite repor foder eller någon helt majs. Lite grus, köpt på fodret butik, kommer att hjälpa dem med matsmältningen. Dessutom kan du få krossad ostronskal på Feed Store som gör ägg skal av äggen de lägger starkare. Du kan även mata höns matrester. De ska äta nästan vad som helst. Några förslag klipp för kycklingar är frukt skal, bröd, pannkakor och kokt kött.
Vid insamling ägg, är det bäst att kycklingarna utanför Coop. De kan få mycket skyddande av deras ägg och kan även försöka att picka dig. Även kycklingar är oftast på i holkar om de lägger ägg. Om du markerar hönshuset för ägg flera gånger om dagen i början kommer du snart att få en känsla för vad den bästa tiden att samla äggen är.
Referens:

Hur man har en födelsedagsfest för din hund
Olika mutationer av Gouldian Finches
Välja en Border Collie som husdjur
Sju steg för att möta en hund för första gången
Nödvändig utrustning för en sötvattensakvarium
En Pet Antagande framgångssaga: 1 år senare
Åtgärder för att hålla katter Off din trädgård
Enkla tips för att föda upp barn Betta Fry
Som människor livsmedel är inte bra för hundar?
Brittany Spaniel Dog Breed
Tiger Barb Faktablad

Leave a Reply