Använda ljus att underhålla dina Bored Housecat

Kraften i ljuset kan lägga till en helt ny dimension till din katts liv genom att en liten spänning och nöje i det. Att hitta sätt att stimulera och leka med Kitty kan vara så enkelt som att nå för en laserpekare, Suncatcher eller prisma. Ljus är ett under uppskattad form av katt underhållning, särskilt för döva katter som ofta har en mer utvecklad intresse för ljusstrålar och skuggor. Om din kisse är alltid på jakt efter något nytt att göra då prova dessa beprövade tips från en livslång katt ägare.
Fasetterade kristallkulor
Ett snabbt och enkelt sätt att få kitty hoppa av glädje är mångfacetterad kristallkulan. Det finns många tillverkare av dessa bollar är en av de bästa Swarovski varumärke. Se till att bollen har skurit, inte gjuten fasetter när du köper en. De finns ganska billigt på nätet på olika webbplatser från Ebay till Amazon. Många bollen diametrar är tillgängliga, från storleken på kulor till golfbollar. Om du vill ha en ännu större storlek sfär, titta runt och jämföra priser. Större storlekar av verkliga kristallkulor är oftast mycket dyra och är något tung. För en mer imponerande ljusshow, få några olika storlekar och hänga dem i fönstret tillsammans.
När du har din boll, sträng den med fiske garn eller robust sträng, som ger tillräckligt med längd för att sätta i ett fönster. Hitta din soligaste fönster sedan hänga den där i Kitty räckhåll. Om du vill att din kristall för att rotera mer, sätta en liten fläkt bredvid, för att generera rörelse av bollen. Detta kommer att vara roligt för din katt, eftersom den rörliga sfären kastar regnbågar överallt, som en spegel boll på en nattklubb. Om du inte har någon luft rörelse sedan bara sätta bollen i rörelse genom att snurra den försiktigt. För katter som älskar att jaga saker, kan dansande ljus vara mycket fascinerande så titta på akrobatik från ett säkert avstånd! I mitt hushåll det är som en kattunge version av Nötknäpparen balett på daglig basis som mina döva döva katt stormsteg som en kattunge för pesky solstrålar som alltid utom räckhåll på något sätt.
Laserpekare
En gammal favorit för katter som jagar ljus är laserpekaren. Det är mycket viktigt att påpeka att laserljus aldrig bör lyste i katter ögon, eftersom det kan skada dem. Om du vill använda laserpekare korrekt skina den på en vägg eller golv. Twirl och flytta runt för att ge Kitty en bra jakt erfarenhet. Det är ett bra sätt att trötta ut en energisk kattunge eller katt. Förvara dem hoppa, hoppande och hoppa eftersom de går efter de ljusstrålar tills de blir trötta och behöver en tupplur.
Laserljus visar
För dem med lite mer pengar, det finns bärbara laser ljusshow lådor som ofta används i shower rockband eller nattklubbar. Mer avancerade modeller är skandalöst dyra, men det finns några rimliga där ute som har mycket avancerade displayer för mindre pengar. Det lönar sig att handla och jämföra funktioner mellan modellerna. Några populära lasershower inkluderar Laser Star, farbror Milton och andra. Återigen, Amazon och Ebay har vanligtvis ett stort utbud av varumärken för varje budget. Leta efter en projektor som har en nätsladd, i stället för att förlita sig enbart på batterier. Jag köpte en bärbar enhet ljusshow som tog batterierna och katten haft det men det nedtonade snabbt, behöver ständig batteribyte. Du kan köpa en batteriladdare och hålla laddning utan för alla intensiva ändamål, är det bättre att ha en nätsladd och inte behöva bry sig besväret med batterier alls. Om du använder en laser enhet, återigen, placera lådan så det är över din katts synfält. Låt inte kitty stirra in i det direkt, men projicera lasern från en vinkel, som nattklubbar gör. De satte sina projektorer högt och skjuta strålar ner på golvet från ovan. Konfigurera den på ett sätt som håller din katt säker men tillåter honom att kunna hoppa och röra sig fritt i rummet.
Min döva katt har blivit så fäst vid hans ljus spel som varje dag han väntar tålmodigt för solen att komma så att han kan börja sin show regnbåge ljus. Ibland han inte jaga dem utan bara har liggande på golvet och beundra balkarna när de rör sig om rummet. Ge din kisse tid att anpassa sig till denna nya form av spel. Ljus, de är inte bara för diskotek längre. Din katt kommer att tacka dig för det.

Black Forest Hound: Working Dog och hushåll husdjur
Hålla Kitty Utanför Köksbänken
Amherst Virginia: Pet Cemetery
Ska Valpar matas valpfoder?
Housetrained Dog Pooping Inne House: Orsaker och lösningar
Holland Lop Rabbit Ras profil
Billigt och enkelt Cat Kostymer för Halloween
Dog Skin Itch Problem
Grundläggande illervård
Bara Horsing runt: Medel Horse Training Tips
Fördelarna med kastrering ditt husdjur kanin

Leave a Reply