Anta-A-Cat månad i San Francisco, Kalifornien

Människor för etisk behandling av djur (PETA), en icke vinstdrivande organisation, uppskattar att miljontals katter och hundar överges varje år och att 3-4.000.000 avlivas. Många djurhem rikstäckande väljer no-kill policy, men lämnar som fortfarande miljontals katter och hundar i fångenskap, vänd ensamhet. Animal Rescue härbärgen i San Francisco Bay Area är med många bedårande och anpassningsbar kattungar och katter för juni månad.
För vissa överväger att anta katt, en byrå i Alameda, Kalifornien erbjuder en trädgård program katt väktare. Island Cat Resurser och antagande erbjuder ett program som även kattälskare med allergier kan tänka. Trädgård katter är katter som inte är bekväm nog att vara begränsad till ett hem, men tycker fred, lugn och förnöjsamhet i en vacker trädgård. En trädgård kattens behov, är samma grundläggande behov, av den för en innekatt måste dock bekväm skydd ges för skydd mot elementen i vädret. Dessa katter är vilda, men blyg kring människor och är i behov av kärleksfulla hem. Island Cat resurser och antagande erbjuda stöd och vägledning för adoptioner trädgård katt. För att bli en trädgård katt väktare, kontakta: Island Cat resurser och Antagande av ringa (510) 869-2584 eller e-post: info@icraeastbay.org.
Den hemlösa katten Network, som ligger i San Carlos, Kalifornien, är en icke vinstdrivande organisation, tillägnad human minskning av katt befolkningen i San Francisco halvön bay area. Humant minska befolkningen genomförs genom offentlig utbildning, spay och neutrum program och adoptioner. De ger utbildning och tjänster i humana fångstmetoder, främja program, och värd antagande rättvisa evenemang under San Francisco. Evenemang hålls på följande platser: Pet Club i San Mateo, erbjuder en katt rättvis, varje första och tredje lördagen i varje månad. Tiderna är 11:00 till 15:00. För mer information om Pet Club adoptioner, ring (650) 358-0347. PetSmart Antagande Center i San Mateo, Kalifornien, har visning för adoptioner dagligen. En särskild kattunge adoption mässan hålls varje söndag kl 13:00 till 04:00. Ytterligare information kan erhållas genom att ringa (650) 577-9010. PetSmart Antagande Center i San Carlos, Kalifornien erbjuder adoption mässor varje sekund och fjärde lördagen i månaden mellan kl 01:00 till 4:00. För att kontakta PetSmart i San Carlos, ring (650) 632-1605. För mer information om adresser och anvisningar finns hemlösa webbplats Cat Network.
Anta ett husdjur är en on-line, ideell organisation, dedikerade till att hitta hem för alla övergivna djur som har placerats i olika typer av skyddsrum. Deltagande organisationer är: SPCA, humana samhällen, sällskapsdjur grupper räddning, sällskapsdjur myndigheter adoption och vindskydd. Bilder på tillgängliga erbjudna kattungar och katter som släpps ut för antagande kan ses via hemsidan. För att hitta lokala katter tillgängliga för adoption, ange koden ort postnummer. Anta ett husdjur drivs av frivilliga från små barn till kända kändisar. Mer information om anta ett husdjur kan erhållas genom att besöka webbplatsen.
San Francisco SPCA sponsrar, en Hattar av Fashion Show och lunch fundraiser evenemang, för att gynna SF / SPCA Cinderella Fund torsdagen den 4 juni 2009. Intäkter hjälper SF / SPCA Cinderella fond vård för behövande djur placeras i skyddsrum som är sjuka och / eller skadade. Tider och priser biljett kan erhållas genom att besöka SPCA hemsida. Enligt webbplatsen, förra året San Francisco SPCA hittade hem för över 4.000 katter och hundar. Den SPCA webbplats erbjuder en speciell sida katt antagande, komplett med bilder på tillgängliga katter placeras för adoption. I SPCA har också katten dagligen mews blogg, och har gått global knappt två månader.
Vare letar efter den perfekta varvet katt följeslagare, eller letar efter en mer oberoende typ, som föredrar en vacker utomhus trädgård, San Francisco Bay Area djurhem försöka hitta hem för övergivna kattungar och katter, för juni månad. Många ideella organisationer, Pet Rescue grupper, humana samhällen och sällskapsdjur myndigheter adoption, är avsedda att hjälpa till att hitta den perfekta följeslagaren katten, och många byråer kommer att erbjuda fortsatt stöd med adoption.

Barnvänlig kattraser
Min 4-Legged Pal
Log Home Cedar Dog House
Hur man korrekt borsta hund
Skönheten av små hundar
Att hålla en Choklad Labrador som husdjur
En guide till ditt första husdjur Mus
Naturliga Flea Borttagning för ditt husdjur
Intressanta berguv Fakta
När är Doggie Daycare en bra idé?
Hur man kan eliminera lukten av katt urin och Spray

Leave a Reply