Anoles som Husdjur: Vad du bör veta

Anoles är ett bra husdjur att ha om det är din första reptil. Beroende på vilken typ av anole du har de kan vara någonstans från 6 till 20 inches i längd. De flesta är bara 6 till ca 9 inches lång. Det finns många olika typer av anoles är de oftast samma storlek och färg dock. De är mycket lätta att ta av och det är därför de är stora nybörjare husdjur.
Anoles, liksom alla ödlor, måste vara i en bur eller kommer de att gå vilse i ditt hus. De behöver inte en enorm mängd utrymme. En 20 liters kommer att vara bra för en eller två, om du har tre eller fler bör du antagligen få en större tank. Om du har en kubansk anole, som få upp till 20 inches, behöver du en stor tank.
Anoles är tropiska ödlor så du behöver tanken inrättat ungefär som en regnskog. En flis eller mossa sängar är bra för botten av buren. En stor vatten skålen är bara bra för anoles, men se till att det alltid finns vatten i den. De behöver ett ljus naturligtvis, en lokal djuraffär bör ha en glödlampa som du letar efter. Om du bor i ett kallt område du kanske vill ha en nattlampa för vintern, har de speciella lampor som inte ljusa och bara avger värme. Nu anoles behöver en vinstock eller hålla sig till sola på. De kommer att ha en gömställe om de blir skrämda, något de kan krypa under.
Anoles äter många olika saker från insekter till frukt. Om du matar dem insekter bör du mata dem en mängd av dem så att de kan få vitaminer. Också damma av insekter i kalcium, anoles behöver kalcium om de inte får kalcium problem kan utvecklas. Om du mata dem frukt mata dem en mängd av det, och damm kalcium på den. Om du matar dem båda gör samma saker.
Nu vet du allt du behöver veta om att äga en anole. Så du kan gå ut och köpa en eller flera om du vill. Som jag fortsätter att säga att de är bra husdjur för människor just har börjat på att vara en reptil ägare. När du köper en du vill vara säker på att djuraffären är ren, om det inte är inte köpa något från dem. Anoles är bra husdjur.

Ras Egenskaper-Trakehner häst
Saker att göra med din hund under Great Outdoors Månad
Möt Famous Clydesdales
Afghanhund: En Majestic Dog Breed
Sörjande döden av ett älskat husdjur
Ska du spay din kvinnliga hund?
Hur Groom din hund hemma
Recension: Essentials clumping kattsand från Arm & Hammer
Feline övre luftvägsinfektion
Känslig mage hos hundar
Profil för Palomino …Kanin!

Leave a Reply