Anledningar varför du inte ska ta din hund att arbeta

För några år sedan började jag ta vår Chihuahua-Terrier blandning till centrum kontoret loftet där jag arbetade som administrativ assistent. Vid första saker gick bra, men jag snabbt lärt varför du inte bör ta din hund till jobbet.
Konsten att distraktion
Vad kan vara bättre än att ha dina lurviga följeslagare vid din sida när du kämpa igenom en annan tråkiga dag? Ta din hund att arbeta kan verka som en bra idé, men tänk på hur distrahera han eller hon kommer att vara att både du och dina medarbetare.
Min hund var bra för ett par timmar, men då skulle han börja gnälla och ville sitta i mitt knä. Försöker jonglera telefonen, typ och uppmärksamma honom var illa mitt jobb prestanda.
Dessutom kanske inte alla på kontoret kan en hund älskare, eller ännu värre, kan en av dina kollegor vara allergisk mot hundar. Om din hund är utsatt för skällande, föreställa sig hur lycklig din chef kommer att vara med den extra bakgrundsljud när han är i telefon med en viktig kund.
Potta frågor
En av de förbisedda frågorna med att ta din hund att arbeta är hur du kommer att hantera att få dem på toaletten.
Min hund var äldre och hade tas ut på toaletten ungefär en gång varannan timme, eller han skulle ha en olycka. Det fanns ett par gånger när jag inte gör det, och han hamnade urinera på trägolvet. Inte bara var detta pinsamt att rensa upp, men min chef var mindre än glada att ha mig bort från mitt skrivbord så ofta under dagen.
Om du har en hanhund, det finns också frågan om märkning. Min hund kunde inte gå tre meter utan att låta världen veta att det tillhörde honom. Inte bara är detta ohälsosamma, men det kan också orsaka en obehaglig lukt i vad är tänkt att vara en professionell miljö.
Ta din hund att arbeta är inte en bra idé, för antingen du eller din pooch. Dessutom, om du börjar ta din hund till arbetet, som kommer att vara där för att hälsa på dig vid dörren när du kommer hem?

Bygga ett kaninbur
Amerikanska Blue Gascon Hound: Specialiserade jakthund
Enkla kommandon: träna din hund med handsignaler
Den colombianska Tetra Faktablad
Exotiska husdjur: Är du redo för ett livslångt åtagande?
Tips för att namnge din nya valp
Pet Care: Råtta
Hur du tränar ditt husdjur Ferret
Alternativet till Pet Kennlar
Hur man ger medicin till din hund
Parasiter – 5 inre parasiter Din hund kan kontrakt

Leave a Reply