Anledningar varför du inte ska ta din hund att arbeta någonsin

Detta är ett mycket intressant ämne och det finns många, många anledningar till varför du inte bör ta din hund till jobbet. Jag tror att en arbetsplats är ingen plats för hundar. För andra säkerhet för dig hunds säkerhet, av många skäl! Läs vidare för att se varför.
Det är inte en bra idé att ta din hund att arbeta eftersom någon i din arbetsplats kan vara mycket allergisk mot hundar. Detta skulle leda till en hälsofråga som du inte vill ha att göra med. Det skulle orsaka trauma och stora frågor skuld. Även folk som är allergiska mot hundar älskar dem. Ändå kan det vara livshotande för dem att utsättas för en hund och de kan inte kontrollera sin arbetsmiljö, speciellt om du tar en hund i en sluten arbetsplats område. Resultaten kan vara dåligt och du inte vill ta en chans på det!
Du älskar din hund, men han eller hon kan vara en stor hund. Stora hundar kan orsaka skador på en sekund. De kan också vara skrämmande. Om du har co arbetstagare med en rädsla för hundar, vilket en hund nära dem kan orsaka massor av rädsla, panik och stress. Dina kollegor kan ha en gång blivit biten av en hund eller attackerad av en hund. Att föra en hund att arbeta kan orsaka massor av rädsla och kaos. Särskilt i ett begränsat område. Detta kan göra co arbetstagare nervös om deras säkerhet. -Gör inte det.
Om du har en hyper hund, kan det mycket väl leda till alla typer av problem. Om du har hund återhållsamma, kan det börja skälla, yla eller gnälla. Denna störning påverkar dina kollegor. Det misshagar också hunden att inte kunna ha friheten att den används till. Hundens skällande och gnällande kommer verkligen distrahera och störa dina kollegor. Alla kommer inte att vara lycklig i denna typ av situation. När du behöver lämna din arbetsplats, måste du ta din hund med dig, av säkerhetsskäl. Detta kan vara ett problem och en stor arbete distraktion. Du absolut inte kan lämna din hund obevakad så är ditt arbete sannolikt kommer att påverkas negativt!
Detta är några av anledningarna till varför du inte bör ta din hund till jobbet. Det är en stor risk att du inte ens ska tänka på att ta, enligt min mening. För din egen säkerhet din hunds säkerhet och för din medverkan arbetare säkerhet! Ta söta bilder på din hund för att visa dina kollegor i stället. En hunds plats är inte på arbetsplatsen.

Hur du kan hjälpa din hund ångest
Gör No-Kill Shelters Hjälp eller Hurt Pet Överbefolkning?
Canidae Pet Food Company erbjuder en hjälpande tass
Kungspyton vård och utfodring
Dagliga kamp
Förebyggande vård för Hot Spots kan hålla ditt husdjur glad hela sommaren
Din Aging katt
Hundarnas Tandvård: Varför Skrapning Plaque Off hundens tänder är dåliga
Alltid Remembered
Topp 10 Hundraser föredras av kvinnor
The Painted Dog

Leave a Reply