Anledningar till att ge dina Scraps Dog Table

Det finns många saker som jag låter min hund göra att alla hundträning böcker säger du inte göra. Jag lät honom sova på sängen, jag ger honom matrester och jag lät honom slicka mig i ansiktet. Jag kan inte tänka en bra anledning till varför jag inte skulle låta honom göra dessa saker. Jag kunde aldrig lådan min hund på natten eller neka honom en smak av människor mat. Varför det? Eftersom jag tycker att han förtjänar det.
Människor ofta kommer att säga hur hundar har det så bra. De hänga hela dagen, spela, äta, sova och bajsa. Men jag tror på hur tråkigt det skulle växa och bli. Jag tänker på hur Bailey (min hund) blir super upphetsad när jag ger honom ens hälften av en köttbulle och hur svansen viftar och han kan inte ens sitta still när jag går igenom dörren. När jag har haft en usel dag, Bailey kan ge mig åtminstone ett par minuter av lycka när jag kommer hem. Han låt oss mig veta hur lycklig han är att se mig och sedan går iväg för att hitta en leksak så att jag kan spela med honom i några minuter. Efter en stund, lugnar han ner och är glad att bara sitta bredvid mig. Han följer mig överallt. Om jag får upp att få en drink, gå in i ett annat rum, eller ens gå på toaletten han har rätt där. Ja, jag till och med låta honom i badrummet med mig!
Detta är den typ av hängivenhet jag känner en människa är oförmögen att ge. Det spelar ingen roll vad jag gör, kommer Bailey älska mig alltid. Eftersom han är bara tolv pounds, hade jag slagit honom ur sängen av misstag en natt. Jag plockade upp honom, höll honom och sa att jag var ledsen. Han viftade på svansen och slickade min kind. Även när han bröt sin tass, han slickade min hand på väg till djursjukhuset.
Det är inte bara den villkorslösa kärlek som jag uppskattar. Jag lär från Bailey nästan varje dag. Om varje människa hälsade någon med spänning och uppskattning, tänk på vilken underbar värld det skulle vara! Jag älskar också att se hur glad han blir när vi går ut ur huset. Han vet ordet bil och vet när jag tar honom någonstans. Det är så häftigt att se hur mycket han uppskattar går någonstans nya och tittar på honom utforska. Han tar i landskapet som vi kör tillsammans. Vore det inte bra om varje människa kunde uppskatta världen på det sättet? Ibland när det är en vacker dag och Bailey är i bilen med mig, titta jag honom titta ut genom fönstret. Det påminner mig att titta på himlen och uppskatta skönheten i vad som omger mig.
En hund kommer att vakta dig och skydda dig. Bailey varnar mig om han tror det kan finnas fara. Han ska leda mot dörren och stannar där tills han är säker på att det är säkert. Hundar har mycket bättre hörsel än människor och kommer att kunna berätta innan du om någon försöker bryta i ditt hus. Det finns många historier du kan läsa om djur rädda människors liv.
Många människor kommer att tänka på dig förstöra en hund, är det omöjligt att träna dem. Jag har fått höra att Bailey har mig utbildad. Självklart gör han det. Vi har varandra utbildade. Jag låter honom inte komma i mitt ansikte när jag har mat. Han vet att han måste vänta. Jag ger honom alltid sista bett. Det är så gulligt också. När jag är nära slutet jag kan se hans förväntan. Jag ger honom den sista bit belöna honom för att vara bra. Om jag har något som han inte kan äta, som chokladglass, jag får honom en behandling när jag är klar istället. Men han älskar vanilj! Har du någonsin sett en hund få huvudvärk glass? Jag har. Det är bedårande, men menar. Så begränsar jag hans intag glass.
Det finns inte mycket att Bailey får se fram emot förutom mat och tillfällig väg resa. Jag ser det som min uppgift att ge honom den bästa lilla valp liv jag kan. Han förtjänar min kärlek och uppmärksamhet. Det är därför jag väljer att förstöra min hund.

Mata din valp
Tune-up för Kitty: Hur man tar hand om din katt
Allt om rasen: ungerska Hound
Identifiera och förebygga sjukdom Dog Hjärtmask
Hur man korrekt borsta hund
Gidget: Den söta Taco Bell förföljer
Katt Diskussion: en nervös katt jamar oro
Förälskad i en Chihuahua
Hur tvätta en hund
Friska Rutinmässiga vanor för ditt husdjur katt
Kaytee Morot Nibblare: A Nice övergång från Timothy Hay & Cubes Alfalfa

Leave a Reply