Anledningar att ta din hund att arbeta

Jag arbetar med hästar i en liten skala ombordstigning anläggning. Det ger mig goda möjligheter att föra min pooch att arbeta. Jag har en ett år gammal Boston Terrier och Chihuahua mix hane som heter Sprinkles. Jag fick honom från en vän som inte längre kunde ta hand om honom när han var ungefär sex månader. Vid mitt arbete är det inte egentligen ett problem om du tar hundar för att arbeta. Men i större skala företag är det kanske inte tillåtet. Jag uppmuntrar dig att fråga om detta innan föra din hund att arbeta. Här är några tips jag har lärt för när vi går ut i allmänhet.
Som vi hundägare vet att det är viktigt för våra hundar att hålla ockuperade. De behöver en leverans av färskt vatten hela dagen, samt några helt leksaker, och en plats att koppla av till exempel en hund säng eller under ett skrivbord. Prova att föra vissa vatten på flaska med dig på jobbet för din hund. Om du inte vill ta en skål med du checkar in ditt fikarummet för en eller du kan även använda en kopp. Djuraffärer i allmänhet säljer små skålar vattentäta för hundar i farten. Prova att föra några ganska leksaker för din hund att leka med. Några exempel på dessa är rawhide tuggar, behandlar, icke-Squeak uppstoppade djur och allt annat din hund intar honom eller henne själv med hemma.
När det gäller en plats att bo går kan du ta en på jobbet bara säng för din hund som du lämnar på kontoret. På så sätt hunden har ett särskilt område för dem att gå som är bekväma och ur vägen. Några av er kanske fråga om vad man ska göra när du har ett möte. Om du får jag föreslår att föra dem med dig och få dem fastställa vid din sida under hela mötet. Om detta inte skulle vara acceptabelt än att försöka lämna dem på ditt kontor och stänga dörren. Om ditt kontor inte har en dörr be en medarbetare som är djurvänlig att titta på dem medan du är borta. Var noga med att belöna din hund med ett vänligt ord eller behandla för hans goda beteenden.
Ovanför allt se till att du är okej din hund kommer att arbeta med dig innan handen. Vissa arbetsgivare får inte vara bekväm med detta och det kan äventyra kunder. Andra kan ha vissa sällskapsdjur egna och välkomnar din hund som familj. Lycka till!

Vänd din katts bita och sprätta in spinnakatter
Dog Training Tips för nybörjare
Rosy Barb Faktablad
Dog Training Tips för den hyperaktiva Barking Dog
Kil-tailed örn
Konstiga och ovanliga Hundraser
Stora hundar för familjer
Korrekt Dog Park Etikett
Så du tänker på anta en Guinea Pig?
Hur borsta Yorkshire Terrier
Trettio Slumpmässiga Fakta om Turtles

Leave a Reply