Anledningar att anställa en professionell tränare Dog Lydnad

Det är så spännande när vi beslutar att vi är redo att få en hund! Det finns så många böcker med stora bilder och detaljer om historia och unika egenskaperna hos varje ras. Den bästa boken jag har sett är Encyclopedia of Hundraser, genom D. Caroline Coile. Det finns självhjälpsgrupper TV-program om hur man tränar hundar såsom Dog Whisperer, som vi kan titta på när vi bestämmer vilken typ av hund för att få. Och det finns webbplatser galore, (såsom dogbreedinfo), om ras egenskaper, inklusive deras inlärningsförmåga, grooming krav och aktivitetsnivå. Det kan vara svårt att avgöra vilken ras är rätt ras för vår specifika familj och livsstil.
Utöver detta går vi med en blandad ras? Har rädda vi en äldre hund? Går vi med en valp från en lokal familj eller från en uppfödare? Hursomhelst, vi hämta hem en ny familjemedlem som behöver lära sig vårt hushåll regler och följa dem.
De flesta hundar följer faktiskt egenskaperna hos deras ras, men du kan aldrig vara riktigt säker på vilken typ av personlighet din hund kommer att utvecklas. Vissa hundar är mer motiverade av mat än andra, vissa svara på klickerträning bättre än andra, vissa har olyckliga upplevelser som orsakar oönskat beteende. Men olämpligt beteende sker vanligen långsamt, små saker som går unreprimanded kan förvandlas till allvarliga problem. Oavsett om du tar hem en valp eller en äldre hund, konsekvens från början är mycket viktigt. Våra hundar lära av oss varje dag. Kort sagt, är beteendet du sluta med vad beteende du tillåter.
Om du inte är säker på vilken typ av hund passar din livsstil, det är en utmärkt tid att kontakta en professionell certifierad tränare hund lydnad. Han eller hon kan hjälpa dig att räkna ut vilken ras är rätt ras för dig – en som passar din livsstil.
Om du är på väg att ta hem en hund och du inte har utbildning erfarenhet, bör du också överväga vad en professionell certifierad hund lydnad tränare har att erbjuda. Spara dig mycket tid och besvär att försöka ångra dåliga vanor som du skapar!
Om du har en hund som uttrycker en viss beteende som du inte förstår, bör du allvarligt överväga en professionell hund tränare. Om du frågar dig själv, Ska jag anlita en professionell hund tränare? Svaret är ja, om någon av följande instanser är sanna.
Din hund visar aggressivt beteende mot dig, en familjemedlem eller en besökare på ditt hus.
Din hund visar aggressivitet eller rädsla kring andras hundar.
Din hund visar aggression mot dina andra husdjur.
Din hund har olyckor i huset.
Din hund hoppar på dig eller andra människor.
Din hund är den första att välkomna besökare som kommer in i dig hem.
Din hund drar fram när man går i koppel.
Din hund skäller eller gnäller när man går till en biltur.
Din hund är inte alltid stanna tills frigörs när du säger stanna.
Din hund inte alltid komma när du säger kommer.
Din hund swipes människor mat.
Din hund tittar varje steg du tar när du äter.
Din hund är en grävare.
Din hund jagar joggare, bicyclers, skateboardåkare, kaniner, ekorrar, etc.
Din hund går utöver gränserna som du försöker ställa in, som att få in möbler, ta saker ur en papperskorg, eller gå igenom ett elstängsel).
Din hund tuggar på andra saker än hund leksaker.
Din hund går ut genom dörren utan att veta att det är okej.
Det finns ytterligare skäl att en professionell hund tränare kan vara väl värt din tid, ansträngning och pengar.
Kanske din hund är på väg att införas för att ett nyfött barn i ditt hem och du vill se till att din hund vet gränser.
Kanske du lägger ett nytt husdjur till din familj – en annan hund eller en kattunge eller katt.
Kanske du vill att din hund att gå låg på sin säng när du säger, gå till din plats, medan du bär på mat eller när en grupp människor kommer in i ditt hus.
Kanske du vill att din hund att ringa en klocka så att du vet att han eller hon behöver för att gå ut.
Kanske du vill lära dig att lära din hund att ge dig dina tofflor.
En professionell hund tränare kan hjälpa dig med alla typer av beteendemässiga problem genom att möta dig och din hund, bedöma situationen, och ger dig riktning. Tränaren kan rekommendera privata, i hemmet utbildning, gruppträning, eller båda, beroende på vilken typ av beteende problem din hund har.
Om du upptäcker att du inte har spenderat tillräckligt med tid att träna din hund, eller om du tycker att det du gör för att träna din hund inte fungerar, är det dags att anlita en professionell hund tränare.
Varför inte ha hunden du ville i första hand? Allt du behöver göra är att lära sig att be på rätt sätt.
Nyttiga länkar

Roliga dikter: Den osynliga OS – Vinnaren tar allt
Bränn Första hjälpen för din fågel
Recension: Essentials clumping kattsand från Arm & Hammer
Pet Begravningsplatser i området Boston
Dog Training Schools i Tampa Bay, FL
Top Five Bästa Dirty Jobs Episoder genom tiderna
Fisk akvarium Överväganden
Julen hundgodis
Pristella Tetra Faktablad
Katt Leksaker: tre typer att din katt kommer att njuta
Ras Egenskaper-Clydesdale Horse

Leave a Reply