Animal Whispers

Jag har hört talas om häst viskningar och viskningar hund, men jag undrar om det finns några katt viskningar. Jag älskar djur och älskar att se hur dessa proffs tar mest okontrollerbara hund och visa ägaren hur du omdirigerar beteendemönster för att hjälpa djuret bli mer lika sällskapsdjur ägaren vill. Jag skulle säkert vilja se att hända för katter!
Det gamla ordspråket “hundar har ägare och katter har tjänare” säker ringar sant för mina katt vänner. Jag har två och de båda äger mig. De låter säkert mig veta när det är dags för mat, och de förstår väl om middagen överblivna sak. Om den enda beteende modifiering jag kunnat Conquerer tillåter dem bitar av uppätet kött endast om de är tålamod och vänta på det efter måltiden. Varje tiggeri under måltiden resulterar i skoning dem ut genom dörren förrän efter middagen. Inte ett problem när det är fint ute, men inte uppskattat när det regnar.
Det finns en söt komisk bild på väggen i min veterinär kontor som visar den verkliga skillnaden mellan katter och hundar. Kanske du har sett det. Jag har glömt namnet på den populära konstnären som ritade den, jag älskar hans arbete. Det är en bild av en kvinna och hennes husdjur. Den vänstra panelen visar damen skakade fingret på hennes hund och den lyckliga pooch sitter framför henne flämtande glatt och viftar på svansen med varje ord. Ballongen ovanför hennes huvud läser ungefär så här (jag har glömt den exakta ordalydelsen) “Nu Fido, du vet att det är dåligt och jag har sagt till dig, Fido ….” ballongen ovanför hundens huvud lyder “Blah Fido, bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla, Fido ….” Panelen till höger visar samma damen med hennes katt sitter lugnt i hundens plats. Ovanför kvinnan skakar hennes finger strängt läser något i stil med “Nu Fluffy, vet du det är dåligt och jag har sagt till dig, Fluffy …” Ovanför katten ballongen är tom!
Detta visar exakt hur våra ord tolkas av våra mest betrodda vänner. Åtminstone hundar lyssnar, vem vet vad som går igenom en katt sinne!
Så om det finns några katt viskningar ute som kan visa mig hur man ändrar mina katter beteende, se videoklipp. Några råd om hur man hålla Gardiner i ett stycke, och repor utanför träslöjd bredvid den dyra klösbräda kommer vara mycket uppskattat!

Veterinärer Tips alla bör veta
Korrekt Betta Fisk Care – The Fishy Fakta
Romero Britto Bow Wow
Vad vi missförstår Om Taxidermy
Homemade Halloween för katter använda billiga hantverk Store
Populär Freshwater Tropical Fish: Mollies, Platys och svärdbärare
Hur Inspektera Kitten Rescue Center innan de antar från dem
Dog Days of Summer: varmt väder Tips för hundägare
Vad man ger en Kräkningar katt
Cat Spel: Få ut mesta möjliga glädje av din katt
Dook Dook Said Chinook Ferret: Spara mina Brothers & Sisters

Leave a Reply