Animal Empathy Kurser: Obligatorisk i skolorna?

Empati är en egenskap som alla bör ha för sina kolleger levande varelser. Tyvärr inte empati många människor inte ens med andra människor, än mindre djuren av andra arter runt dem. Utan empati, människor är mycket mer benägna att begå brott och övergrepp eller försummelse mot andra. Om alla kunde leva sig in i andra levande varelser skulle fall av djurmisshandel och vanvård vara obefintlig eller ganska nära den. Vad kan göras för att främja odlingen av empati mot andra?
Det finns kurser som lär djur empati, och dessa kan vara ett användbart verktyg för att främja empatiska tendenser hos barn och unga vuxna. Dessa kurser är avsedda att ingjuta idén hos barn att djur har känslor för och bör alltid behandlas som sådana. Många böcker av religiös undervisning staten, en formulering eller annat att vi ska göra för att andra som vi skulle ha dem göra mot oss. I huvudsak är denna regel vad djur empati kurser försöker lära oss.
Göra kurser djur empati obligatoriska i skolan är en underbar idé i teorin, men i praktiken är helt enkelt inte möjligt. Studenter är redan skyldiga att ta så många klasser som matematik, naturvetenskap och språk som är utformade för att hjälpa dem att ta sig i den mänskliga världen och få lönsamma jobb. Tiden stam detta ytterligare kurs skulle sätta på varje elev, oavsett om de ens har kontakt med djur eller inte, är extrem. Dessutom skulle kostnaden för ett sådant krav bli astronomisk.
Empati måste spridas på ett mycket tidig ålder, långt innan barnen är gamla nog för skolan. Bara i fall ett barn inte har lärt av sina föräldrar, kanske en enhet på empati i allmänhet bör läggas i läroplanen runt mellanstadiet eller början av högstadiet när barnen verkligen kan förstå vad empati betyder. Under hela grundskolan och innan, bör de redan lära dem grunderna. Skolan är en plats för utbildning, men de kan inte vara ensam ansvarig för varje liten kvalitet och färdighet i livet en hälsosam och välbalanserad vuxen bör ha.
Animal empati kurser bör göras tillgängliga för skolbarn om möjligt även gjort en del av jordbruket och djur klasserna djurhållning, men det bör inte krävas. På grund av den typ av examen, bör någon kommer till college för att bli en veterinär, djurhanterare, tränare eller något annat djur-relaterade karriär definitivt behöva ta en kurs djur empati. De flesta av de människor som ägnar sig åt dessa yrken har redan empati för djur och bryr sig tillräckligt för att göra en karriär av dem, men några är fortfarande i det bara för pengar eller sätt att leva utan att riktigt förstå djuren.
Nej, det krävs kurser djur empati för alla skolbarn är helt enkelt inte möjligt eller praktiskt. Dock bör kräva det för personer som kommer till skolan för att arbeta med djur definitivt behöva ta en kurs och dessa kurser bör alltid vara tillgänglig, helt eller delvis, till någon mellanstadium, högstadium eller barnen college. Det finns några saker som bara inte skyldighet skolorna att lära – empati är en av dem.

10 Viktiga tips för bättre Dog Training
Octomom och jag delar så mycket gemensamt
Hur ta hand om din häst under vintern
Varför man använder belöningar och INTE straff att träna din hund
Kollar Aquarium kemikalier
Hur man blir en yrkesmässig brottare
Granska Acadiana Cafe i San Antonio, Texas
Room With A View Dog House
Mousserande Spaniels: Hur Groom en Cocker Spaniel
Spännande och kylning pengar med Koi fiskodling
Tips för att hämta hem din nya Parrot

Leave a Reply