Animal Dumpning

På grund av den senaste finanskrisen har MSPCA-Angell Animal Shelter i Boston, Massachusetts hade 48 procent ökning av djur överlämnas till dem eftersom deras ägare inte har råd med dem längre.
Vi har nu fler djur till hus och foder än någonsin, konstaterade ett pressmeddelande från organisationen (mspca.org). Vårt antagande centra överfyllda med djur.
Epidemin av djur dumpning har vållat anläggningen som spricker i sömmarna.
Åttio-nio cent från varje dollar doneras till skydd går att ge direkt praktisk vård till djuren på MPSCA.
För att göra en donation, besök https://secure2.convio/mspca/site/Donation2?idb=1665540940&df_id=6160&6160.donation=form1.
Oavsett staten, djur är inte immuna mot tvingas ut ur deras hem på grund av rekord utmätningar, förlorade jobb och familjer som har att slarva att outgrundliga beslut lämnar sin fyrbenta bästa vän för att eventuellt antas av en annan familj. Husdjur har hittats i flera övergivna hus, enligt forskningen.
Ofta kan du inte berätta om några djur roaming gatorna tillhör någon eller inte i dessa dagar.
Som en katt som nyligen hittades av en fastighetsmäklare i Texas av motorvägen som hon tog hennes hundar till veterinären.
På väg till veterinären kontor, jag går upp Highway I35W och där den ansluter till Loop 820 Jag går österut till Arlington till Bowen Rd till Arkansas Lane Animal Clinic, förklarar Debbie. Precis som en passerar Alta Mesa finns en på ramp som blir samma avstängd ramp för bilar som går västerut till Abilene. I öster är det en 20-meter lång betongmur och öster om det är fyra körfält motorväg och en annan betongvägg hållare skiljer syd och nord flyttar trafik.
Som Debbie gick Alta Mesa hon såg en katt desperat försöker hålla från att dödas som sprang från vänster till höger över fyra körfält.
Om den tiden jag såg någon “klipp” katten och starta det i luften åtta eller tio meter. Katten kodade på trottoaren och jag var förbi det .. inte veta vad som hände med katten, sa Debbie.Bara förbi här ramp till Abilene … Före en utgångar till Dallas … Det finns en liten gräsbevuxen område som är ganska brant. Jag drog genast in på gräset och parkerade bilen lämnar hundarna och gör min väg tillbaka upp att på / av rampen för att försöka se om jag kunde se katten.
Snart Debbie kunde se katten kurade bredvid 20-fots betong hållare mur omkring 100 plus meter framför henne.
Jag gjorde försiktigt min väg upp 2-3 fot axel som semi lastbilar och bilar whizzed förbi mig komma på motorvägen och utanför motorvägen gör 60 till 90 miles per timme …. tills jag kunde komma till katten., Rapporterade Debbie. När jag nådde ner för att plocka upp de fattiga blodiga varelse, såg hon upp och jamade mjukt.
Debbie rullade katten i botten av hennes t-shirt och gjorde sin väg tillbaka axeln till sin bil.
Något bekymrad komma in i fordonet som var på en vinkling utan mina hundar få ut på motorvägen för nyfikenhet katten …..Jag öppnade dörren berättar hundarna att backa … “Kitty är skadad”, skrev hon. Att de underbara klarsynta djur de är, satt de tysta på sätena medan jag lade den skadade katten på brädan för förarsidan och fick in i bilen, försiktigt placera mina fötter över henne så jag kunde köra.
Vid ankomsten till Debbies veterinär kontor hon upptäckte att han var på akuten själv med en knäskada och hon var tvungen att gå till en annan klinik som de sött kontaktas för henne.
Det bestämdes det ungefär nio månader gammal kvinna kitty hade förlorat en del av sin läpp och en tand men hennes käke var intakt, skriver Debbie. Hon hade förlorat alla sina fyra kuddar och alla klor och jag är säker var “drog” av en bil för att det ska ske.
Debbie sa att det var så mycket blod att hon var mycket rädd katten hade inre skador eftersom hennes hela bakkanten var blodig. Dock ingick undersökning djuret släpades på hennes baksida också och hon verkade vara intakt.
Jag hade henne testade och hon är negativ för felin leukemi och andra problem katt .. frisk annars men ingen mikrochip, säger Debbie. Men arbetade hela tiden hon var på hon spann hela tiden.
Några $ 200 senare och en påse med antibiotika och smärtstillande och foursome var på väg.
Eftersom jag måste vara bortrest i helgen, jag hittade någon som är villig att vårda henne tillbaka till hälsa för mig medan jag hitta henne ett kärleksfullt hem, säger Debbie. Idag hon åt en halv burk våt kattmat för första gången sedan jag plockade upp henne utanför the freeway. Det är ett mycket gott tecken. Hon är väldigt söt och mycket kärleksfull.
Katten är vit med grå lapp över ena ögat och örat och har en grå svans. Hennes ögon är gula.
Jag har döpt sitt mirakel, avslöjade Debbie. Det är ett mirakel för mig katten lever. Vilken dag.
För kontaktinformation om antagande av katt, se

Testa dina kunskaper om myter Dog Training
Varför gör katter Purr?
Kan du hjälpa till att identifiera Patrick?
Rider uppträdande på Rides Horse Trail
Grundläggande kungspyton Avel Tips
Top Hundraser för Running
The Warrior
Lär dig att adoptera en katt
Svett Scoop kattsand – en produkt recension
Vikten av att maintaing dina hundar Vikt
Labrador Retriever

Leave a Reply