Amerikanska Lamalese: Hundar Bred specifikt som Companion

Mer och mer med vetenskapen om Select avel för att skapa den perfekta typ av sällskapsdjur, har vi uppfödning hundar speciellt för dem att vara en följeslagare. Den amerikanska Lamalese är känd som en leksak hund innebär att de är mindre än genomsnittet, och uppvuxna vara en följeslagare till oss. Kort sagt, de är en blandras. Fler och fler arter av blandade raser har poppar upp när vi väljer hundar att uppfylla specifika kriterier för oss, mer information om den amerikanska Lamalese finns på Central husdjur och andra webbplatser. För dem som är intresserade av att få en hund föds upp speciellt för sällskap ändamål kanske vill forska på de olika arterna som finns tillgängliga, och deras olika egenskaper och specialiteter.
De amerikanska Lamalese hundar är små, leksaker medelstora hundar som fötts upp för kamratskap ändamål. De är fortfarande relativt ny art av hund beroende på hur du ser det som de ursprungligen uppvuxna i San Francisco, USA 40 år sedan. De var fostrade genom parning Lhasa Apso med maltesiska. Fortfarande inavel var inte så lätt som vi tror, ​​och det tog en mycket noggrann planering och försöker för uppfödning av den amerikanska Lamalese som ska skapas.
Den amerikanska Lamalese hundar som tidigare nämnts är inte stora, i själva verket, de är ganska små. Generellt sett kommer de väger i genomsnitt 14 till 20 pounds när de har nått mognad. De brukar komma i antingen vitt eller svart, skjul minimalt, och kan lätt tränas. Genom att göra dem lättare att hantera, visa de sig vara ett bättre val för ägarna. På grund av sin speciella egenskap, behöver de inte vara ständigt tränas gör dem ett underbart val för även den mest trafikerade eller lataste ägare, generellt, de bara behöver borstas en eller två gånger i veckan. De har långa öron och en liten våg i håret. Medelstora och mörka färgade ögon borde vara vad du letar efter så ljust färgade utstående ögon ses som oacceptabla.
Den amerikanska Lamalese är känd för sin lekfulla beteende som älskar att leka hämta och jaga. På grund av sin ringa storlek kan de blomstra även i mindre livsrum som lägenheter och hus med mindre bakgårdar. De har minimala motion krav även träna med dem rekommenderas eftersom det är hälsosammare för dem. De har också en trevlig och foglig beteende innebär att de lätt kommer att få tillsammans med andra hundar och även barn. De är ett bra komplement till någon familj, och göra stora kärleksfulla husdjur för barn.

Hur är det att Födelse och höja en valpkull?
Animal Rescue i Baltimore MD / DC Area
En katt ägare guide till Gingivit behandling och förebyggande
Hur du installerar en hamster bur
Hur att föda Chinchillor
Några fördelar och nackdelar med att äga Miniature Hundraser
Rätt hund säng Ger din bästa vän en mängd fördelar
Hur du håller ditt hem ren under Mud Season
Hålla din hund lycklig i Dog Days of Summer
Att föra Bunny Hem: En guide till Bunny boende alternativ
Den bästa Dog Breed för din personlighetstyp

Leave a Reply