Amerikanska Blue Gascon Hound: Specialiserade jakthund

Det finns många stora hound arter runt om i världen – särskilt om i Mastiff gruppen. Hundar i Mastiff grupperna har ett rykte för att vara större än den genomsnittliga hund, och specialiserad på jakt eller mer benägna att jaga med bättre instinkter för jakt, och det är precis vad den amerikanska blå Gascon Hound handlar om, de är specialiserade jakthundar. Mer information om dem finns på Central husdjur, och andra webbplatser. Det är bäst att forskningen om dem om du har intresse av att få en eftersom de kräver särskild uppmärksamhet och behandling.
Den amerikanska Blue Gascon Hound är inte en ny art, och har faktiskt funnits ganska länge nu. En av de ursprungliga uppfödare var en man vid namn Oliver O. Grant.
Den amerikanska Blå Gascon Hound är också känd som Big n ‘Blue och Bluetick. De är kända för att vara smidiga och välbalanserade hundar som är underbara i rörelser, de har snabba rörelser och stor flexibilitet. De är livliga, energiska och har en hel del ande i dem, och prep, men gör de växa till att bli ganska stora, och kan vara svårt att hantera för vissa ägare.
Generellt sett kommer den genomsnittliga amerikanska blå Gascon Hound växa till cirka 25 till 30 inches lång och väger någonstans från 70 till 110 pounds när de har mognat. De har tjocka, täta päls, som hjälper dem att överleva i olika klimat. De har vita rockar i allmänhet med tung svart tickande som ger dem intrycket att de är blå. Generellt har de också oregelbundna mörkblå eller svarta markeringar på dem, och det finns många olika varianter på utseendet på sina rockar och färger. En av de viktigaste funktionerna i den amerikanska blå Gascon Hound är deras utseende. De har skrymmande, muskulösa kroppar som är mycket stark och kraftfull. Svansen är satt högt, och kommer till en punkt.
Det finns några viktiga punkter för dem som vill äga en amerikansk Blå Gascon, för en, de behöver särskild uppmärksamhet åt sina öron. Deras öron behöver rengöras för att förhindra infektion, och att hålla dem friska.
Dessutom måste den amerikanska blå Gascon Hound verkligen övningen, och förmågan att visa upp sina jakt färdigheter. Generellt sett har de bäst i hemmen som gör jakt. De flesta uppfödare är ovilliga att sälja dem som husdjur endast om ägarna inte kommer att jaga dem.

Är din hunds tuggleksaker säkert?
Leopard Gecko: Vad du behöver innan du tar ett hem
De främsta skälen Det är bra att vara en MMA Enthusiast Del 2 av 2
Vård av Ghost räkor i akvariet
Bistå med Avlivning av hundar i ett djurhem
Allt om rasen: Kanadensiskt Pekare
Hur förstå dina Papegojor “konstigt beteende
Hålla din hund lycklig i Dog Days of Summer
Pet Säkerhetstips för Halloween
Att behandla Parvo virus i din valp
Allt om rasen: Damchi

Leave a Reply