Amerikanska Bandogge: Hundar kända som den tysta fredsbevarare

Den amerikanska Bandogge har en historia, och en historia till sitt namn. Dess namn Bandogge kom faktiskt från ordet Bandog som var sitt namn av saxarna i England, ordet kom från två ord. Ordet Förbudet kom från Banda som bokstavligen betyder kedjor. Detta berodde på att saxarna skulle hålla den amerikanska Bandogge då på kedjor under dagen, och sedan släppa dem på natten för att utföra sina bevakning uppgifter.
De var först föds upp för att bekämpa, den amerikanska Bandogge är verkligen en blandras mellan American Pit Bull Terrier, och den starka Neapolitan Mastiff. Vissa har en engelsk mastiff mix istället. Mer information om den amerikanska Bandogge finns på Central husdjur.
Amerikanska Bandogges måste leva upp till sina namn som vakthundar, alltså, de är relativt stora och har en aggressiv karaktär. Hanarna av arten i allmänhet växa upp till cirka 25 till 30 inches tall, och väger någonstans 100 till 140 pounds, de är en stor art. Honorna är något lättare och kortare vid cirka 90 pounds. De har en mycket muskulös kroppsbyggnad, och därmed de ser muskulös och stark. Generellt sett, de kommer i en mängd olika färger som svart, röd, blå och tawny.
En annan smeknamn att de amerikanska Bandogges har är de tysta fredsbevarare som de gör otroligt väktare och är våldsamma personliga livvakter. De ger kvalitet komfort och skydd för sina ägare. Generellt sett de amerikanska Bandogges är intelligenta, och säker, men de kan också vara mycket aggressiv ibland och orsaka stor skada. På grund av sin aggressivitet, kan de vara olämpliga för första gången hundägare, det är bäst om du har lite mer erfarenhet innan du hanterar dem.
Även om de kan vara aggressiva, de amerikanska Bandogges är sällskaplig varelser och behöver tillgivenhet för sina ägare. De flesta av tiden, tycker de inte lämnas ensamma, och kan orsaka en hel experiment tills du är i deras sällskap. De är vänliga och skyddande deras familjer gör dem ett bra komplement till någon familj.
Det är också viktigt att notera vissa problem som du kan möta om du väljer att gå med de amerikanska Bandogges. För en, har de varit kända för att dregla, och kan dregla en hel som kan orsaka problem för deras ägare. Dessutom behöver de en hel del övning, och de är en stor hund, och därför kommer en liten liten lägenhet inte tillräckligt för dem. Ägarna måste ta ut dem på promenader eller har en bakgård där de kan springa runt, och motion.

Feline Diabetes och rätt katt Diet
Återuppliva din fågel med HLR
Hur man blir en yrkesmässig brottare
Hur man berättar en medarbetare inte ta sin hund till arbete
Iller ut Fakta att välja din iller
Bästa leksaker för en nallebjörn Hamster
DIY hund lydnad utbildning Tips för överdrivet skällande
Varför föra din hund att arbete kan skapa ett störande miljö
Bästa Viktminskning Tips för en Fat Dog av expert Victoria Stilwell
Dusty
Min hund hette Buddy, och han var Allas Buddy

Leave a Reply