Alternativa sätt att hantera Kanin Avfall

Kaniner är kända som en av de sweetest, mest traditionella husdjur att alla djur älskare kan äga. Deras mjuka päls, våta och slingrande näsor, och deras till synes överdimensionerade fötter gör dem en favorit av både små barn och vuxna. Mellan de större nästan hund-storlek kaniner till miniatyr dvärg kaniner som lätt kan hållas och gosade av barn till kaniner med små öron polning ur sina huvuden till kaninerna med lekfulla öron som sloka ner sina lurviga små kinder, den variation i de typer av kaniner verkar oändlig, och precis som det finns gott om alternativ för olika raser av tamkaniner, det finns också många olika sätt att hantera förfogande för avföring av sådana djur.
Många av hur du hanterar din kanin är restprodukter kommer ha att göra med buren eller en penna där du håller dig luddig lilla husdjur. Självklart med en större bur storlek har du olika alternativ än med en mindre bur storlek och med ditt husdjur antingen inomhus eller utomhus kommer också begränsa dina alternativ. Om du håller din critter i en PET-lagra-köpt bur, då har antagligen en pull ut fack under de nedre metallstänger som tjänar syftet att en kattlåda. Lyckligtvis kaniner är i allmänhet mycket rena djur och kommer endast att använda ett hörn av denna kattlåda för att lindra själva. Även med denna lilla bricka, har du fortfarande alternativ. Du kan antingen använda sågspån spån (normalt säljs färdigförpackade i djuraffärer) eller lager sidor tidningen. Båda alternativen har både sina för-och nackdelar. Samtidigt som den är dyrare, kommer sågspån spån absorberar normalt flytande avfallet bättre och därmed hjälpa lukt minskning bättre än tidningarna kommer. Därutöver är kanske du upptäcker att sågspånet är lättare att göra sig av med eftersom det är definitivt mer biologiskt nedbrytbar än tidningar. Men tidningen är definitivt billigare av de två alternativen, även om du har att rengöra buren oftare att ta itu med eventuella lukt.
Om du är djurhållaren din kanin i en större penna, så har du förmodligen både av de nämnda ovan alternativ (förutsatt att du har en kattlåda i buren också), men du kanske också vill överväga att använda en kattlåda. Generellt kan kaniner vara kattlådan utbildas om de har lärt tricket från en ung ålder. Eftersom kaniner tenderar att bara använda ett hörn av sin bur för kull relaterade ändamål med en låda kan faktiskt komma mycket naturligt för dem. När din kanin är fortfarande mycket ung, försök att lära dem att du vill att de ska använda kattlådan som deras hörn av facket. Sätta några av er bunny avföring i rutan-tillräckligt för att locka kaninen till området och ser att det är ett bra ställe att befria sig själv. Jag har funnit att min kanin reagerade ganska väl till denna utbildning metod och i allmänhet bara går på toaletten i hennes kattlådan nu. Istället för att använda någon av de traditionella katt-skapade kullar erbjuds på djuraffärer, har jag funnit att använda enkla smuts från utomhus fungerar bra. Det har ingen av de potentiellt skadliga kemikalier som finns i de kommersiellt producerade småsten kattlådan och kan lätt sättas tillbaka i marken, eftersom det är alla naturliga material ändå. Dessutom är kanin bajs känd för att vara en bra gödningsmedel för trädgårdar. Överväg att använda en del av din kanin avfall för att förbättra din skörd av grönsaker i stället för din vanliga konstgödsel.

Häst Antagande
Biljardboll Standards
Den Haflinger Häst
Pet Care: Corn Snake
Hur bli av Hakmask i Valpar
Topp 10 Hundraser för kvinnor
Enkla kommandon: träna din hund med handsignaler
Chihuahua valpar är ett utmärkt hund för Apartment Living
Äga ett husdjur kan påverka din livskvalitet
K9 Friends United Webbsida – Det är Grrrreat för anslutning Hundägare
De fem Dog Training Supplies för nya djurägare

Leave a Reply