Alternativ till de-klösa kattungen

Oavsett om du ska de-klo kattungen har blivit en ganska kontroversiell fråga. Åsikterna går isär i frågan. Vissa människor ser inget fel med praxis, medan andra ser det som inhumant. De-klösa kan också bli dyrt på mellan $ 40 och $ 300 beroende på flera faktorer såsom din veterinär, din kattunge, och vilken typ av förfarande som används. Om de-klösa är inte för dig, men du fortfarande inte vill att din kattunge klia dig eller dina möbler, här några alternativ till att få din katt de-clawed.

Nail mössor. Nail mössor är mössor som täcker din katts naglar och hålla den från att kunna använda sina klor för att repa något. De tillämpas med lim och finns i en mängd olika färger och storlekar så att du kan anpassa dem till din kisse perfekt. De bara kostar ca 20 dollar och varar cirka sex månader, så att du kommer att behöva köpa dem två gånger om året, vilket innebär din totala kostnaden kommer att vara cirka 40 dollar per år för din katt spik mössor.
Nail trimmers. Du kan också klippa kattungens naglar själv. Du kan antingen trimma dem med husdjur nagelsaxar eller Pedi-Paws. Med husdjur nagelsaxar, klipp dig mycket spets kattungens naglar, och sedan lämna in dem till en slät kant med en spik filter. Ett sällskapsdjur spik trimning kit kostar endast mellan fem och tio dollar. Eller med Pedi-Paws du slår på batteridrivna Uppgiftslämnaren och tillämpa den på kattungens naglar och fila ner dem på det sättet, och Pedi-Paws kostar ca 20 dollar. Hur du väljer att trimma kattungens naglar är upp till dig. Vissa katter är mer toleranta mot vissa metoder än andra.
Klösbräda. Om du är en av de människor som har en temperamentsfull kattunge att oavsett vad du gör, inte kommer att tillåta dig att använda spik mössor på klorna eller trimma dem, kan då klösbräda vara din bästa insats. Du kan lära kattungen att använda klösbräda genom att placera posten nära möbler som din katt normalt gillar att prova att repa. Och en klösbräda som har kattmynta på eller runt den kommer att fånga din kattunge uppmärksamhet också och kanske övertala den att använda den i stället för dina möbler. Du kan köpa en mängd olika klösbräda från cirka sju dollar till 30 dollar, beroende på var du köper den och den typ du vill ha.

Dessa är de alternativ till att ha din katt de-clawed. Du kan frysa din kisse naglar, trimma dem, eller köpa din kattunge en klösbräda. Du kan behöva experimentera med ett par metoder för att hitta en som fungerar bäst för dig och din kattunge.

Livsmedel som du måste undvika att ge till din hund
Rekommenderad Tidsplan för vaccinering av hundar
Tips för rengöring Olycksfall under inbrott din nya valp
Ska du köpa en Wolfdog?
Hundar och arbeta tillsammans? Åh, det tror jag inte.
Bör du välja en ny valp eller vuxen hund?
Atlanta Thrashers Hockey förtjänar en chans
Pet Säkerhetstips för Halloween
Mål av Missing Q-tips
Mata din valp
Har ditt husdjur kanin kastrerad

Leave a Reply