Älskling. Kom få din katt!

Det är ett vanligt grund i vårt hem, Kom och ta din katt! Det finns inget att göra på huset som inte kräver hennes personliga uppmärksamhet och in-put, bara fråga henne. Whisper är min flam-punkt Siamese katt som inte gör buller, har för många tår och så mycket personlighet som ibland är hon helt irriterande.
När jag sitter här skriver, ser jag över min axel och hitta henne uppkrupen på baksidan av soffan. Jag minns i december förra året och hennes hjälpande hand packar ihop mitt hus ska flyttas. Hon insisterade på att hjälpa sortera tillhörigheter och lådor pack. Hon insisterade också på att lämna sin prägel i form av bitmärken, på varje låda som jag fyllde, men inte innan att få in och inspektera varje ruta innan handen. Mycket tydligt jag minns att välja en ruta, skur utrymme för objekt att packa, ta bort katten ur kartongen, sätter punkter och sedan ta bort lådan fliken från kattens mun innan tejpa igen den.
Mitt sinne vandrar till glass och det gör katten. För den delen, vandrar hon till pizza, pasta, stek, fläsk-n-bönor, någonting alls som är på en tallrik eller i en skål. Jag tror att om jag skulle ha en maträtt av hund Bajs, skulle hon vara där, lite rosa tunga läppning vansinnigt på oavsett hennes folk äter. Åh, jag har försökt shooing henne och höll min tallrik på armlängds avstånd eller över mitt huvud, blåser i ansiktet när hon sluka bettet på min gaffel ….. Det spelar ingen roll, hon upptäckt hur man lina promenad.
Och så, när hon hade sin fyllning av vad jag tänkt ha till kvällsmat, är det iväg till sängen för att gosa och tupplur. Rätt om den tid som jag är på väg dit också. Det finns ingen sekretess i mitt hem. Jag vet att jag aldrig kommer att övertyga henne om att jag inte behöver hjälp eller en publik när jag klä av sig. Försöker graciöst krypa i säng är omöjligt. Efter mina rörliga fötter har lidit hennes missbruk under täcket har hon beslutat att mina böjda ben skulle göra ett utmärkt tvättställ. Hon flops mellan mina knän att noggrant rengöra sig innan ett bo av mina nedre extremiteterna.
Jag vaknar mitt i natten, med att kissa och inte kunna röra sig. Katten. Det är alltid katten. Fortfarande mellan knäna, men det verkar hon har vuxit med en extra fot i längd. För en sådan liten varelse, hon säker tar upp mycket utrymme! Att klättra ur sängen kräver att dra mig upp till sänggavel så långt jag kan och sedan aldrig så försiktigt dra mitt nålas ben upp och ut från hela katten. Att komma tillbaka till sängen kräver samma procedur i omvänd, måste bara mycket mer försiktighet iakttas för att inte störa min sunt slummer make. Katten inte ens flick ett morrhår.
Jag blick igen över min axel och nå över att försiktigt skrapa henne mellan öronen. Hon lyfter huvudet och sveper min handled i hennes declawed händer och drar den närmare så att hon kan rengöra mina fingrar innan jag rör henne igen. Jag spänd och väntar hennes ögon att korsa, ett säkert tecken på att hon är redo att bita. Hon gör det, du vet. Hon kommer dra sitt lilla huvud bakåt som en orm ringlande upp och sedan slå en gång och rekyl. Lilla monster. Men hon är min och jag älskar henne. Jag kan inte föreställa mig mitt liv utan min baby Kitty.
Jag släppte ut en liten suck av lättnad. För nu, allt jag får är kitten-kyssar och den kunskap som min man och jag kommer att kämpa henne för täcker senare ikväll.

Hur hitta ett husdjur: Det enklaste sättet att hitta din nya bästa vän
Olika skäl till varför din hund är halta
Svart Neon Tetra Faktablad
Att handskas med aggressiv hund beteende
Poem om förlusten av en hund Antagen från Animal Shelter
Toalett Träna din katt och förlorar Papperskorg
Hur tämja en Guinea Pig i två veckor
Ta inte din hund att arbeta!
Förstå Katten slickar beteende
Utbildning familjens hund: Dog beteendeproblem: Topp 10 skäl Familjer orsakar dem
Hemsida granskning: Goldfishconnection..com

Leave a Reply