Allt om tyska Shepherds

Schäfer är en hund av god kvalitet ras. Det har kvaliteter som intellekt, vaksam, modig och misstro mot främlingar. Det kan även offra sitt liv för befälhavaren. En stark känsla av lukt, hörsel och välutvecklad reflex är bra egenskaper hos rasen hund. Dess kvaliteter har gjort dess användning som ledare för blinda, badvakt. Det används också för att skydda får dubbar. Hunden är en balanserad nervsystemet. Dess kärlek och engagemang för sin herre gör det till en bedårande sällskapsdjur i någon typ av hem.
Historik
Hunden har figurerat i historien främst. Fakulteterna för hunden har gjort honom till en bedårande husdjur av människan – bra syn, hörsel, luktsinne. Alla dessa fakulteter är svaga för den mänskliga rasen.
Primitiva människan fångade hundar för uppfödning och gav dem skydd och skydd. Efter människan bytte jakt läge till en mer fast livsstil var hundar som krävs för olika syften. En sådan var att vakta sina hjordar. Detta var början på pastorala vallhund. Sheepdogs blev mycket populär i hela Europa. De Sheepdogs varierade i storlek, päls och färg. Klimatet dikterade natur rockar. De i mycket kallt klimat hade tjocka rockar, medan de i varmare områden hade kortare rockar. Kraftfulla hundar krävdes i områden med fler rovdjur.
Med industrialiseringen behovet för hundar skilde. Den första ras av schäfer hittades i 1891 i Tyskland av kapten Max von Stepahnitz. Han upptäckte den första av rasen i en utställning i Tyskland. Avkomman av hund som heter Hector Linksrhein var far till denna ras. Med tiden inavel hänt och rasen som vi ser nu som schäfer hade utvecklat.
Uppkomsten av krig förändrats funktionalitet hunden. Enbart vakt av fåren i Tyskland, det senare som räddningshund, budbärare och personlig vakthund i första världskriget Det finns många historier om sin intelligens, ihärdighet och mod som stod sig genom tiderna. Många militärer fick dessa hundar och tog dem till sina hem.
Den engelska kennelklubben erkände hunden som en separat ras 1919. Namnet på hunden har förändrats många gånger. Den slutliga schäfer till fullo erkänd i 1977.
Kvaliteter
Den tyska Shepherd är känd för sina kvaliteter tålamod, anpassningsförmåga och självförtroende. De kan också köra mycket snabbt. De har ett temperament som binder dem mycket starkt med en mänsklig familj.
Tyska Shepherds är kända för trofasthet. De har väl utvecklade ben och muskulös system. Deras huvud är stort, med en stor svart svamp som näsan. Käftarna är mycket stark och seg. De har mycket uttrycksfulla mörka ögon och öron som dras upp högt. Den inbyggda är också mycket robust. Hundarna ses i två nyanser – grå-brun och svart.
Den tyska Shepherd är naturligtvis en hund med skönhet det kan även kallas Nobel. Du kommer säkert njuta av dess företag i ditt hem.

Tips för att hitta din perfekta hund till djurhemmet
De bästa Hundraser för kvinnor
Duvor som husdjur
Hur man sparar pengar på Dog Tandvård
Är Beagle rätt hund för vår familj?
Bo – Vita huset första hund
Extinct Hundraser: The Cordoba Fighting Dog
Easy Tips för att ta väl hand om hamstrar
Jogging tips
Loppor: Att bli av loppor i hem
ScrapNFun: Lätt Dekorationer för ditt albumsidor 8/28/09

Leave a Reply