Allt om Seeing Eye Dogs: Hur de är utbildade

Seeing Eye hund, även känd som assistanshundar, är hundar som är tränade att hjälpa personer som är synskadade att navigera sig runt i livet som de inte kan göra på egen hand. De är de enda husdjur som tillåts till platser som de normalt skulle förbjuda djur, såsom restauranger, gallerior och andra platser att ägaren måste gå. Tyvärr kan dessa hundar inte läsa tecken och även är färgblind, så de kräver massor av träning i klasser som särskilt utförda för att se Eye hundar så att de effektivt kan hjälpa sin ägare i sitt liv.
Hundar som kan tränas att Seeing Eye hund finns i många olika platser. Det finns avelsanläggningar som är specialiserade på att göra valpar som ska utbildas för att få se Eye hundar när de växer upp. Det finns också människor som höjer valpar som framtida Seeing Eye hundar i sina egna hem. Det finns också en hel del Seeing Eye hundar som är i djurhem. Dessa hundar får en andra chans att hjälpa till i ett mycket ädelt sätt och anta från en kvinnojour kan vara fördelaktigt. Det finns många olika raser som kan tränas att Seeing Eye hundar, men de vanligaste raserna som väljs är Golden retriever och tyska Shepherds.
Först av allt, att träna en normal hund att bli en Seeing Eye hund, är det nödvändigt att se till att den klarar alla de olika saker som kommer att komma med i sitt liv som en Seeing Eye hund. De måste vägleda sina ägare genom en mängd olika områden, och kan inte vara rädd eller distraherad av någonting som detta kan leda till problem. Så, en fysisk undersökning genomfördes för Seeing Eye hund-till-vara att se om de kan göra alla de saker som den behöver för att som en Seeing Eye hund. Om de passerar, då de kan gå vidare till nästa steg i att bli en Seeing Eye hund.
Dessa hundar är tränade att arbeta med koppel och selar så att de kan lära sig att leda sin ägare genom gator och trottoarkanter, samtidigt hålla dem säkra från att röra sig bilar och saker som kan skada ägaren men inte nödvändigtvis hunden. Dessutom är de lärde sig att hämta specifika saker för deras ägare, såsom tv-fjärrkontroll, en plånbok, och andra saker.
Efter tre månader av hård träning för hunden, då en synskadad person som behöver en Seeing Eye hund och har godkänts för att få en, kommer att hitta en hund som passar deras behov. Tillsammans hunden och ägaren går igenom utbildning för att se om de kan arbeta tillsammans och om Seeing Eye hund kan göra sitt jobb bra med detta ägare. När de passerar testen, då de får ett certifikat och kan lämna som nyligen kopplat ägare och Seeing Eye hund. Utbildare ger kontroller varje så ofta för att se hur de blir tillsammans, för att säkerställa bästa utbildningen och vården ges.
Seeing Eye hundar är mycket användbara djur och är verkligen mycket ädelt, eftersom de hjälper synskadade människor att bli medlemmar i samhället och inte bara det, men de är också vänner för livet.

Chalet med veranda
Vad är knöl på min hund?
Dog Training för nybörjare
Pet Igelkottar
Cherry Eye hos hundar
Hedgehog Day är 2 februari!
Skörbjugg hos hundar
Dog kattlådor för inomhus Potträning
Inga hundar tillåtna – Ta inte Fido att arbeta
Chihuahua är är söta små och gulliga hundar
Cancer i matstrupen hos hundar

Leave a Reply