Allt om rasen: Puerto Rican Mastiff

Även känd som Mastin Borincano, Becerillo de Borinquen, Perro Barsino de Hacienda, och Gran Mastin de Borinquen är Puerto Rican Mastiff en intelligent, skydd och lojal ras. Men hur vet du om du är redo att köpa ett husdjur, och om denna ras är rätt för dig? Denna information är absolut nödvändigt för att göra beslutet att köpa ett husdjur.
Historik
Den exakta ursprung Puerto Rican mastiffen har inte väl dokumenterat. Entusiaster tror att puertoricanska Mastiff härstammar från olika spanska Mastiff raser och inhemska hundar Island, och kan går tillbaka så långt som till 16-talet, även om detta aldrig har bevisats vetenskapligt eller på annat sätt.
Under hela sin historia har puertoricanska Mastiff har oftast använts för sporten hundkamp, ​​jakt storvilt såsom vildsvin, och som en klocka och vakthund, bevisar dess överlägsna förmåga att arbeta oändlighet samtidigt som varm och mjuk sällskap.
Idag, medan Puerto Rican Mastiff har uppnått en regional popularitet som en arbets-och sällskapshund förblir rasen ytterst sällsynta utanför dess naturliga Puerto Rico.
Personlighetsdrag
Mest känd för sin lojala och skyddande karaktär, är Puerto Rican mastiffen villiga att göra något som krävs för att skydda sin ägare och egendom. Dessa hundar trivs på starka och pålitliga relationer med människor, och älskar att spela rollen som väktare. Denna ras är mycket intelligent, men envis, alltför självsäker och oberoende ibland skapa svårigheter i utbildning. Som ett husdjur är puertoricanska Mastiff lojal, kärleksfull och mycket tillgiven. Den Puerto Rican Mastiff lämpar sig inte för heltid inomhus eller lägenhetsboende, eftersom det har att spendera tid utomhus, med långa och sköna promenader och med gott om utrymme att ströva omkring, springa och leka.
Tåg-förmåga
På grund av sin envisa, alltför självsäker och självständigt förhållningssätt kan puertoricanska Mastiff bli något utmanande att träna. Dessa hundar är kända för att odla uttråkad och otålig med repetitiva övningar och uppgifter, och kan vara ganska svårt att rumsren.
Etablera omedelbar dominans, tillit och respekt är nyckeln till framgång träna Puerto Rican Mastiff. Denna ras kräver en erfaren, självsäker, och patienten hanterare med en sträng men mild inställning till repetitiva övningar och uppgifter.
Fördelar och nackdelar med rasen
Det finns många fördelar med att äga en Puerto Rican Mastiff, såsom dess inget krångel, låga underhållskostnader päls. Denna äventyrliga rasen är alltid i rörelse och ofta ganska underhållande och underhållande att titta på medan på spel. När rätt socialiserade från tidig ålder, får puertoricanska Mastiff bra överens med barn och andra husdjur, känd för sina söta och mild inställning till små barn. Dessa hundar är alerta, skyddande och territoriella, vilket gör otrolig klocka och vakthundar genom att tillkännage ankomsten av gäster och oönskade besökare, och fungerar som en avskräckande för blivande inkräktare. Den Puerto Rican Mastiff är lojal, kärleksfull och mycket tillgiven, gör en utmärkt beskyddare, husdjur och följeslagare lika.
Tyvärr finns det också nackdelar med att äga en Puerto Rican Mastiff. Dessa aktiva och atletisk hundar kräver stora mängder daglig motion och utrymme att springa och leka utomhus, särskilt när under två års ålder. Den som vill köpa denna ras saknar tillräcklig mängd tid och utrymme att ägna sig åt hunden rekommenderas starkt mot detta. En Puerto Rican Mastiff inte får rätt mängd motion och utrymme kommer ofta agera ut genom att förstöra egendom, tugga, skällande, gnällande, och ignorerar grundläggande utbildning som inbrott.
Tyvärr är den allmänna opinionen i Mastiff raser som en blodig-törstig människoätare, vilket har lett till föda förbud och behovet av ytterligare försäkring. Det rekommenderas att kontrollera statliga och lokala lagar innan de köper en Puerto Rican Mastiff.
Såsom tidigare nämnts förblir puertoricanska mastiff extremt sällsynt utanför sin nativa Puerto Rico och kan vara ganska svårt att få. Personer som söker att köpa denna ras stöter ofta sådana utmaningar som oförmåga att hitta en uppfödare, mycket höga priser, och släpps ut på långa väntelistor.
Vanliga Hälsoåkommor
Medan Puerto Rican mastiffen är vanligtvis känd som en frisk och hjärtlig ras, kan de drabbas av några hälsoproblem, inklusive: höftledsdysplasi, armbåge dysplasi, sannolikheten att utveckla cancer, medfödda hjärtfel, kryptorkism – fel på en eller båda av testiklarna till fullo ner, fetma och svälla.
Nu när du vet allt om rasen, tror du att du är redo att äga en Puerto Rican Mastiff? Kom ihåg att köpa ett husdjur är ett stort beslut och bör diskuteras grundligt och seriöst med hela din familj.

Spara pengar med bra service till Banfield Animal Hospital i Sterling, VA
Allt om rasen: Kanadensiskt Pekare
Hur man blir en yrkesmässig brottare
Hur du installerar och underhålla ett akvarium
Engelska Spots Ras profil
Hur man reser med ditt husdjur
Bästa DIY Dog tvättar i San Antonio, Texas
En flickas bästa vän
Octomom och jag delar så mycket gemensamt
Hur borsta din katt hemma
Några skäl till varför man inte ska ta din hund att arbeta

Leave a Reply