Allt om rasen: Plummer Terrier

Den Plummer Terrier är en intelligent, lekfull och tillgiven ras. Men hur vet du om du är redo att köpa ett husdjur, och om denna ras är rätt för dig? Denna information är absolut nödvändigt för att göra beslutet att köpa ett husdjur.
Historik
Ursprunget till Plummer Terrier kan spåras tillbaka till 1980-talet Storbritannien. Rasen har utvecklats av Brian Plummer, som korsade Jack Russell Terrier, Beagle, bullterrier, och den röda Fell Terrier i hopp om att skapa en överlägsen ras skadedjur jakt.
Under hela sin historia har Plummer Terrier har mest använts för jakt och döda små skadedjur som råttor och möss, visar sin otroliga förmåga att arbeta oändlighet och lyckligt samtidigt som mild sällskap.
Idag, medan Plummer Terrier har uppnått en regional popularitet som en arbets-och sällskapshund förblir rasen ganska sällsynta utanför dess naturliga Storbritannien.
Personlighetsdrag
Mest känd för sin lekfulla och stiliga natur är Plummer Terrier en energisk ras som är full av feisty och charmiga karaktär. Dessa hundar trivs på starka och pålitliga relationer med människor, älskar att spela rollen av knähund under stillestånd, och ofta ser till sin ägare för säkerhet och vägledning. Denna ras är mycket intelligent och allmänt lätt att träna. Som ett husdjur är Plummer Terrier lydig, lojal, kärleksfull och mycket tillgiven. Den Plummer Terrier lämpar sig inte för heltid inomhus eller lägenhetsboende, eftersom det har att spendera tid utomhus, spela spel som hämtar och tug-of-war, och med gott om utrymme att ströva omkring, springa och leka.
Tåg-förmåga
På grund av sin iver att behaga och imponera dess ägare och vilja att lära sig, svarar Plummer Terrier allmänhet väl till grundutbildning och kommandon. Denna ljusa ras har förmågan att lära sig att utföra de flesta någon uppgift har tränare är villig att ta sig tid att undervisa.
Etablera omedelbar dominans, tillit och respekt är nyckeln till framgång träna Plummer Terrier. Dessa hundar kräver en säker, tålmodig och omtänksam hanterare med en sträng men mild inställning till repetitiva övningar och uppgifter.
Fördelar och nackdelar med rasen
Det finns många fördelar med att äga en Plummer Terrier, såsom dess inget krångel, låga underhållskostnader päls. Den här stiliga och utgående rasen är alltid i rörelse och ofta ganska underhållande och underhållande att titta på medan på spel. Dessa intelligenta hundar är lätta att träna och kan lära sig att utföra många imponerande trick och uppgifter. När rätt socialiserade från tidig ålder, får Plummer Terrier väl överens med små barn och andra husdjur, känd för sin förmåga att få vänner snabbt göra till sin sociala natur. Denna ras är alert och medveten om sin omgivning, vilket tjänar som en effektiv vakthund genom att tillkännage ankomsten av gäster och oönskade besökare. Den Plummer Terrier är lydig, lojal, kärleksfull och mycket tillgiven, gör en utmärkt arbetsmiljö hund, husdjur, och följeslagare lika.
Tyvärr finns det också nackdelar med att äga en Plummer Terrier. Dessa aktiva och atletisk hundar kräver stora mängder daglig motion och utrymme att köra och spela utomhus. Den som vill köpa denna ras saknar tillräcklig mängd tid och utrymme att ägna sig åt hunden rekommenderas starkt mot detta. En Plummer Terrier inte får rätt mängd motion och utrymme kommer ofta agera ut genom att förstöra egendom, tugga, gräva, skällande, gnällande, och ignorerar grundläggande utbildning som inbrott.
Den Plummer Terrier är känd för att älska att gräva, och är ganska bra på att göra det. Det är inte ovanligt att denna ras att gräva ett hål i ett staket i frågan om bara några minuter. Dessa hundar måste övervakas eller ordentligt hela tiden när de vistas utomhus.
Som tidigare nämnts förblir Plummer Terrier ganska sällsynta utanför dess naturliga Storbritannien och kan vara svårt att få tag på. Personer som söker att köpa denna ras stöter ofta sådana utmaningar som oförmåga att hitta en uppfödare, höga priser och släpps ut på långa väntelistor.
Vanliga Hälsoåkommor
Medan Plummer Terrier är vanligtvis känd som en frisk och rejäl ras, kan de drabbas av några hälsoproblem, inklusive: höftledsdysplasi, patella luxation – förskjutning av knäet, epilepsi, kronisk njurinfektion, känslighet för anestesi och lugnande medel, hudallergier , kryptorkism – fel på en eller båda testiklarna till fullo härstammar och olika dentala frågor.
Nu när du vet allt om rasen, tror du att du är redo att äga en Plummer Terrier? Kom ihåg att köpa ett husdjur är ett stort beslut och bör diskuteras grundligt och seriöst med hela din familj.

Tropisk fisk: Hur ta hand om dem
Den sanna historien om en kvinna och en hund Dela en livstid Bond
Gidget: Den söta Taco Bell förföljer
Going Green med husdjur
Craft En realistisk bakgrund för ett korallrevsakvarium
Reptil Cage Belysning
Skörbjugg hos hundar
Halloween parter för valpar
Kong Gummi Saker en boll tugga leksak: Främja Kul och god hälsa
eiCrate
Ingen Kill Cat Shelter / Sanctuary arbetar för att öppna en låg kostnad Spay / sterilisera Clinic i North Houston

Leave a Reply