Allt om rasen: liten grekisk Domestic Dog

Även känd som Meliteo Kinidio, är den lilla grekiska Domestic Dog en intelligent, tillgiven och social ras. Men hur vet du om du är redo att köpa ett husdjur, och om denna ras är rätt för dig? Denna information är absolut nödvändigt för att göra beslutet att köpa ett husdjur.
Historik
Den exakta ursprung liten grekisk Domestic Dog har inte väl dokumenterat. Entusiaster tror att små grekiska Domestic Dog härstammar från sådana raser som Alopekis och datum så långt tillbaka som 17-talet genom vaga konstverk av tiden, även om detta aldrig har bevisats vetenskapligt eller på annat sätt.
Under hela sin historia har liten grekisk Domestic Dog har oftast hålls som ett husdjur och följeslagare, som visar dess överlägsna förmåga att ge både underhållning och varm sällskap.
Idag, medan de små grekiska Domestic Dog har uppnått en regional popularitet som ett husdjur och följeslagare, är rasen ganska sällsynta utanför dess naturliga Grekland.
Personlighetsdrag
Mest känd för sin vänliga och utgående natur, är den lilla grekiska Domestic Dog en söt och stiliga ras som är full av tecken. Dessa hundar trivs på starka och pålitliga relationer med människor, älskar att få uppmärksamhet och spela rollen av knähund under stillestånd. Denna ras är mycket intelligent och allmänt lätt att träna. Som husdjur, är den lilla grekiska Domestic Dog lydig, lojal, kärleksfull och mycket tillgiven. Small grekiska Domestic Dog anpassar sig väl till heltid inomhus och lägenhetsboende, men ändå tycker om att vara utomhus, spela spel som hämtar och med långa och sköna promenader.
Tåg-förmåga
Tack vare sin lydiga attityd och behov av mänsklig uppmärksamhet, svarar liten grekisk Domestic Dog i allmänhet mycket väl till grundutbildning och kommandon. Denna ljusa ras har förmågan att lära sig att utföra de flesta någon uppgift har tränare är villig att ta sig tid att undervisa.
Etablera omedelbar förtroende och respekt är nyckeln till framgång utbilda Small grekiska Domestic Dog. Dessa hundar kräver en säker, tålmodig och omtänksam hanterare med en sträng men mild inställning till repetitiva övningar och uppgifter.
Fördelar och nackdelar med rasen
Det finns många fördelar med att äga en liten grekisk Domestic Dog, såsom dess överraskande inget krångel, låga underhållskostnader päls. Denna lekfulla och nyfikna rasen är alltid i rörelse, och är ofta ganska roande och underhållande att titta på medan på spel. Dessa intelligenta hundar är lydiga till sin natur, i allmänhet lätt att träna, och kan lära sig att utföra många imponerande trick och uppgifter. När rätt socialiserade från tidig ålder, får liten grekisk Domestic Dog bra överens med barn och andra husdjur, känd för sina söta och mild inställning till små barn. Denna ras anpassar sig väl till heltid inomhus och lägenhetsboende. Small grekiska Domestic Dog är lydig, lojal, kärleksfull och mycket tillgiven, gör en utmärkt husdjur och följeslagare lika.
Tyvärr finns det också nackdelar med att äga en liten grekisk Domestic Dog. Liksom många följeslagare raser är dessa hundar kända för att lida av separationsångest. Personer som söker att köpa denna ras som reser ofta, har heltidsarbete, eller är borta från hemmet på daglig basis rekommenderas att börja forska annan ras. Under en attack av separationsångest, kommer liten grekisk Domestic Dog agera ur nervös förstörelse och kan förstöra egendom, tugga, gräva, skälla, gnälla, och ignorera grundutbildning som inbrott.
Som tidigare nämnts är det liten grekisk Domestic Dog ganska sällsynta utanför dess naturliga Grekland och kan vara svårt att få tag på. Individer som önskar köpa denna ras stöter ofta sådana utmaningar som oförmåga att hitta en uppfödare, höga priser och släpps ut på långa väntelistor.
Vanliga Hälsoåkommor
Medan de små grekiska Domestic Dog är vanligtvis känd som en frisk och rejäl ras, kan de drabbas av några hälsoproblem, inklusive: Degenerativa disk sjukdom och andra ryggrads villkor, höftledsdysplasi, patella luxation – förskjutning av knäskålen, epilepsi, von Willebrands syndrom – en blodpropp sjukdom, kronisk öroninfektion, entropian – vikning inåt av ögonlocket och olika dentala frågor.
Nu när du vet allt om rasen, tror du att du är redo att äga en liten grekisk Domestic Dog? Kom ihåg att köpa ett husdjur är ett stort beslut och bör diskuteras grundligt och seriöst med hela din familj.

Fördelar med borstar Hundar Tänder
Dog Skin Itch Problem
Hur du kan hjälpa din hund ångest
Hur man sparar pengar på Hundmat
Vad orsakar hundar att bete sig illa?
Reptil Cage Belysning
Allt om rasen: Kinesiska Chongqing Dog
Midwest Tyst Time Naturlig Pet Bed recension
Marsvin och hudproblem
Besluta om en hästtäcke – att klä din häst eller inte
Caboodleranchen – Ponte Vedra Beach, FL

Leave a Reply