Allt om rasen: engelska Foxhound

Också känt som Foxhound, är den engelska Foxhound en energisk, social och lojal ras. Men hur vet du om du är redo att köpa ett husdjur, och om denna ras är rätt för dig? Denna information är absolut nödvändigt för att göra beslutet att köpa ett husdjur.
Historik
Ursprunget till engelska Foxhound kan spåras tillbaka till 16-talet Storbritannien. Den engelska Foxhound har utvecklats genom att korsa Greyhound, foxterrier, och olika raser Bulldog i hopp om att skapa en överlägsen rävjakt rasen.
Under hela sin historia har den engelska Foxhound har används mest för jakt, spårning, spola ut och hämta småvilt som räv, bevisar dess otroliga förmåga att arbeta oändlighet under svåra terrängen samtidigt som lojal och entusiastisk sällskap.
Idag har den engelska Foxhound uppnått ett världsomspännande popularitet som en jakthund, kamrat, och husdjur.
Personlighetsdrag
Mest känd för sin energiska och hårt arbetande karaktär, föredrar engelska Foxhound hålla upptagen med arbete och lek under dagen. Dessa hundar trivs på starka och pålitliga relationer med människor, älskar att få uppmärksamhet och beröm, och ofta ser till deras ägare för att få vägledning och säkerhet. Denna ras är mycket intelligent och allmänt lätt att träna. Som husdjur, är den engelska Foxhound lydig, lojal, kärleksfull och tillgiven. Den engelska Foxhound är inte lämpad för heltid inomhus eller lägenhetsboende, eftersom det har att spendera tid utomhus, med långa och sköna promenader och med gott om utrymme att ströva omkring, springa och leka.
Tåg-förmåga
På grund av sin kärlek till hårt arbete och iver att behaga och imponera ägaren, svarar den engelska Foxhound allmänhet väl till grundutbildning och kommandon. Denna ljusa ras har förmågan att lära sig att utföra de flesta någon uppgift har tränare är villig att ta sig tid att undervisa.
Etablera omedelbar förtroende och respekt är nyckeln till framgång utbilda den engelska Foxhound. Dessa hundar kräver en säker, tålmodig och omtänksam hanterare med en sträng men mild inställning till repetitiva övningar och uppgifter.
Fördelar och nackdelar med rasen
Det finns många fördelar med att äga en engelsk Foxhound, såsom dess inget krångel, låga underhållskostnader päls. Denna lekfulla rasen är alltid i rörelse och ofta ganska underhållande och underhållande att titta på medan på spel. Dessa intelligenta hundar är lydiga till sin natur, lätt att träna, och kan lära sig att utföra många imponerande trick och uppgifter. När rätt socialiserade från tidig ålder, får den engelska Foxhound bra överens med barn och andra husdjur, känd för sina söta och mild inställning till små barn och sin förmåga att göra vänner snabbt med andra djur på grund av dess sociala karaktär. Den engelska Foxhound är lydig, lojal, kärleksfull och tillgiven, gör en utmärkt jakthund, husdjur och följeslagare lika.
Tyvärr finns det också nackdelar med att äga en engelsk Foxhound. Dessa aktiva och atletisk hundar kräver stora mängder daglig motion och utrymme att köra och spela utomhus. Den som vill köpa denna ras saknar tillräcklig mängd tid och utrymme att ägna sig åt hunden rekommenderas starkt mot detta. En engelsk Foxhound inte får rätt mängd motion och utrymme kommer ofta agera ut genom att förstöra egendom, tugga, gräva, skällande, gnällande, och ignorerar grundläggande utbildning som inbrott.
Den engelska Foxhound har en stark instinkt att jaga och kommer emellanåt njuta av en god jakt. När du är på flykt, dessa hundar är förvånansvärt snabbt, och kan utgöra ett hot mot andra djur, husdjur grannskapet och små skogsmark varelser. Den engelska Foxhound måste vara kopplad eller ordentligt hela tiden när de vistas utomhus.
Rasen är känd för att vara ganska hetsiga när hälsning människor och samtidigt på spel. Överdrivet skällande, hoppning och hela kroppen viftar kan leda till huvudvärk och olyckor. Lämplig utbildning kan minska dessa beteenden i den engelska Foxhound.
Vanliga Hälsoåkommor
Medan den engelska Foxhound är vanligtvis känd som en frisk och hjärtlig ras, kan de drabbas av några hälsoproblem, inklusive: höftledsdysplasi, ofta muskelbristning, epilepsi, kronisk njurinfektion, njursten, sannolikheten att utveckla cancer, körsbär öga, kryptorkism – fel på en eller båda testiklarna till fullo härstammar och svälla.
Nu när du vet allt om rasen, tror du att du är redo att äga en engelsk Foxhound? Kom ihåg att köpa ett husdjur är ett stort beslut och bör diskuteras grundligt och seriöst med hela din familj.

Top Jakt Hundraser
Översyn av Pounce Tarter kontroll behandlar för katter
Coyote Attacker i djur
Reptil Cage Belysning
Hur är det att Födelse och höja en valpkull?
Leopard Gecko: Ditt val av reptil Pet
Portugisiska Water Dog – bästa valet för allergiker?
Vilken typ av husdjur är rätt för dig?
Halo Liv-a-Littles: Treats för katter och hundar
Spännande och kylning pengar med Koi fiskodling
Spara pengar på Pet Supplies

Leave a Reply