Allt om rasen: Dubbelklicka Nosed Andinska Tiger Hound

Double-nosed Andinska Tiger Hound är en intelligent, energisk och lojala ras. Men hur vet du om du är redo att köpa ett husdjur, och om denna ras är rätt för dig? Denna information är absolut nödvändigt för att göra beslutet att köpa ett husdjur.
Historik
Den exakta ursprung Double-nosed andinska Tiger Hound har inte varit väl dokumenterad. Entusiaster tror att dessa hundar härstammar från sådana raser som Pachon Navarro och den portugisiska Pointer, även om detta aldrig har bevisats vetenskapligt eller på annat sätt.
Under hela sin historia har dubbel-nosed Andinska Tiger Hound har används mest för jakt småvilt som kanin och räv, bevisar dess överlägsna förmåga att arbeta oändlighet samtidigt som mild och hängivna sällskap.
Double-nosed Andinska Tiger Hound anses vara en mycket unik ras på grund av sitt utseende för att ha två näsor. Vid närmare inspektion kan man se att dessa hundar faktiskt har bara två näsborrar som andra hundar, men näsborrarna separeras av ett band av skinn och päls, vilket skapar en illusion av två separata näsor.
Idag, medan Double-nosed andinska Tiger Hound har uppnått en underjordisk popularitet på grund av dess ovanliga utseende förblir rasen ganska sällsynta utanför dess naturliga Bolivia.
Personlighetsdrag
Mest känd för sin livliga och utgående naturen är Double-nosed Andinska Tiger Hound en verkligt glad ras som är full av tecken. Dessa hundar trivs på starka och pålitliga relationer med människor och älskar att få uppmärksamhet och beröm. Denna ras är mycket intelligent och allmänt lätt att träna. Som ett husdjur är Double-nosed Andinska Tiger Hound lydig, lojal, kärleksfull och mycket tillgiven. Double-nosed Andinska Tiger Hound är inte lämpad för heltid inomhus eller lägenhetsboende, eftersom det har att spendera tid utomhus, med långa och sköna promenader och med gott om utrymme att ströva omkring, springa och leka.
Tåg-förmåga
På grund av dess behov av mänsklig uppmärksamhet och iver att behaga och imponera ägaren, svarar Double-nosed Andinska Tiger Hound allmänhet väl till grundutbildning och kommandon. Denna ljusa ras har förmågan att lära sig att utföra de flesta någon uppgift har tränare är villig att ta sig tid att undervisa.
Etablera omedelbar förtroende och respekt är nyckeln till framgång utbilda Double-nosed Andinska Tiger Hound. Denna ras kan vara något känslig för kritik och svarar bäst positiv förstärkning och belöning-baserad utbildning.
Fördelar och nackdelar med rasen
Det finns många fördelar med att äga en dubbel-nosed Andinska Tiger Hound, såsom dess inget krångel, låga underhållskostnader päls. Dessa stiliga hundar är alltid på språng och ofta ganska underhållande och underhållande att titta på medan på spel. Denna ras är mycket intelligent, lydig av naturen, lätt att träna, och kan lära sig att utföra många imponerande trick och uppgifter. När rätt socialiserade från tidig ålder, får dubbel-nosed Andinska Tiger Hound bra överens med barn och andra husdjur, känd för sina söta och mild inställning till små barn och sin förmåga att göra vän snabbt med andra djur på grund av dess sociala karaktär. Double-nosed Andinska Tiger Hound är lydig, lojal, kärleksfull och mycket tillgiven, gör en utmärkt jakthund, husdjur och följeslagare lika.
Tyvärr finns det också nackdelar med att äga en dubbel-nosed Andinska Tiger Hound. Dessa aktiva och energiska hundar kräver stora mängder daglig motion och utrymme att köra och spela utomhus. Den som vill köpa denna ras saknar tillräcklig mängd tid och utrymme att ägna sig åt hunden rekommenderas starkt mot detta. En dubbel-nosed Andinska Tiger Hound inte får rätt mängd motion och utrymme kommer ofta agera ut genom att förstöra egendom, tugga, gräva, skällande, gnällande, och ignorerar grundläggande utbildning som inbrott.
Double-nosed Andinska Tiger Hound har en stark instinkt att jaga och kommer emellanåt njuta av en god jakt. När du är på flykt, dessa hundar är förvånansvärt snabbt, och kan utgöra ett hot mot andra djur, husdjur grannskapet och små skogsmark varelser. Denna ras måste vara kopplad eller ordentligt hela tiden när de vistas utomhus.
Som tidigare nämnts är Double-nosed Andinska Tiger Hound ganska sällsynta utanför dess naturliga Bolivia och kan bevisa ganska krävande att få. Personer som söker att köpa denna ras stöter ofta sådana utmaningar som oförmåga att hitta en uppfödare, extremt höga priser och släpps ut på långa väntelistor.
Vanliga Hälsoåkommor
Medan Double-nosed Andinska Tiger Hound är vanligtvis känd som en frisk och hjärtlig ras, kan de drabbas av några hälsoproblem, inklusive: höftledsdysplasi, patella luxation – förskjutning av knät, känslighet för kyla, kronisk öroninflammation, kryptorkism – fel på en eller båda testiklarna till fullo härstammar, och känslighet för anestesi.
Nu när du vet allt om rasen, tror du att du är redo att äga en dubbel-nosed Andinska Tiger Hound? Kom ihåg att köpa ett husdjur är ett stort beslut och bör diskuteras grundligt och seriöst med hela din familj.

Dog Training Schools i Kalifornien
Skötsel av din Pomeranian valp
Coyote Attacker i djur
Dog Training Schools i Metro Atlanta
Barnvänlig kattraser
Gemensamma Stukningar hos hundar
Naturliga hem behandlingar för Hypertyreos i Cats
Alternativ till de-klösa kattungen
Rabatt Damskor passar din budget och ditt liv
10 Viktiga tips för att lära din hund att simma
Förstoppning, diarré, Husdjur och pumpor

Leave a Reply