Allt om rasen: Bushland Terrier

Även känd som den skotska Cairn terrier är Bushland Terrier en energisk, lojal och tillgiven ras. Men hur vet du om du är redo att köpa ett husdjur, och om denna ras är rätt för dig? Denna information är absolut nödvändigt för att göra beslutet att köpa ett husdjur.
Historik
Den exakta ursprung Bushland Terrier har inte väl dokumenterat. Rasen var utvecklas genom att korsa Cairn Terrier med den skotska terrier, i ett försök att kombinera temperament både raser. Entusiaster tror att Bushland Terrier har sitt ursprung i Skottland och har funnits i upp till 100 år, men detta har aldrig bevisats vetenskapligt eller på annat sätt.
Under hela sin historia har Bushland Terrier har oftast hålls som ett husdjur och följeslagare, som visar dess överlägsna förmåga att ge både underhållning och hängiven sällskap.
Idag, medan Bushland Terrier anses allmänt vara en upp-och-kommande formgivare hund förblir rasen ganska sällsynta utanför USA och Europa.
Personlighetsdrag
Mest känd för sin stiliga och livlig natur är Bushland Terrier en utgående ras som är full av tecken. Dessa hundar trivs på starka och pålitliga relationer med människor, älskar att få uppmärksamhet och spela rollen av knähund under stillestånd. Denna ras är mycket intelligent och allmänt lätt att träna. Som ett husdjur är Bushland Terrier lydig, lojal, kärleksfull och mycket tillgiven. Den Bushland Terrier anpassar sig väl till heltid inomhus och lägenhetsboende, men ändå tycker om att vara utomhus, spela spel som hämtar och frisbee, och med långa och sköna promenader.
Tåg-förmåga
På grund av dess utgående attityd och behov av mänsklig uppmärksamhet, svarar Bushland Terrier allmänhet väl till grundutbildning och kommandon. Denna ljusa ras har förmågan att lära sig att utföra de flesta någon uppgift har tränare är villig att ta sig tid att undervisa.
Etablera omedelbar dominans, tillit och respekt är nyckeln till framgång träna Bushland Terrier. Dessa hundar kräver en säker, tålmodig och omtänksam hanterare med en sträng men mild inställning till repetitiva övningar och uppgifter.
Fördelar och nackdelar med rasen
Det finns många fördelar med att äga en Bushland Terrier. Den här stiliga rasen är alltid på språng, och ofta mycket underhållande och underhållande att titta på medan på spel. Dessa ljusa hundar är lydiga till sin natur, lätt att träna, och kan lära sig att utföra många imponerande trick och uppgifter. När rätt socialiserade från tidig ålder, får Bushland Terrier väl överens med barn och andra husdjur, känd för sina söta och mild inställning till små barn och sin förmåga att göra vänner snabbt med andra djur på grund av dess sociala karaktär. Denna ras anpassar sig väl till heltid inomhus eller lägenhetsboende. Den Bushland Terrier är lydig, lojal, kärleksfull och tillgiven, gör en utmärkt husdjur och följeslagare lika.
Tyvärr finns det också nackdelar med att äga ett Bushland Terrier. Liksom många följeslagare raser är dessa hundar kända för att lida av separationsångest. Den som vill köpa denna ras som reser ofta, har heltidsarbete, eller är borta från hemmet på daglig basis rekommenderas att börja forska annan ras. Under en attack av separationsångest, kommer Bushland Terrier agera ur nervös förstörelse och kan förstöra egendom, tugga, gräva, skälla, gnälla, och ignorera grundutbildning som inbrott.
Det Bushland Terrier har en tjock och senig päls som kräver nästan konstant uppmärksamhet, t.ex. borstning och grooming för att förhindra mattor, ta bort döda hår och behålla sin tilltalande utseende.
Som tidigare nämnts förblir Bushland Terrier ganska sällsynta utanför USA och Europa, och kan visa sig vara ganska svårt att få. Personer som söker att köpa denna ras stöter ofta sådana utmaningar som oförmåga att hitta en uppfödare, extremt höga priser och släpps ut på långa väntelistor.
Vanliga Hälsoåkommor
Medan Bushland Terrier är vanligtvis känd som en frisk och rejäl ras, de lider några hälsoproblem, inklusive: höftledsdysplasi, patella luxation – förskjutning av knäskålen, epilepsi, hypotyreos, ofta öga laceration, distichiasis – ingrown ögonfransar, och olika dentala problem.
Nu när du vet allt om rasen, tror du att du är redo att äga en Bushland Terrier? Kom ihåg att köpa ett husdjur är ett stort beslut och bör diskuteras grundligt och seriöst med hela din familj.

8 Sommar Säkerhetstips för hundar och katter
Deodorizing en dammsugare naturligtvis
Dog Parks i Bradenton, Florida
Valueheart hund hjärtmask medicin
Hundarnas Fetma: Hålla din hund Fettfri och Happy
Roliga dikter: Den osynliga OS – Vinnaren tar allt
Hur att städa upp efter en sällskapsfåglar
Jessica Simpsons hund, Daisy, tagna av Coyote
Den sanna historien om en kvinna och en hund Dela en livstid Bond
Nackdelen med hunduppfödning
Tips för att välja och ta hand om ditt husdjur råtta

Leave a Reply