Allt om rasen: Boxer

Även känd som den tyska Boxer och Deutscher Boxer är Boxer en intelligent, lekfull och lojal ras. Men hur vet du om du är redo att köpa ett husdjur, och om denna ras är rätt för dig? Denna information är absolut nödvändigt för att göra beslutet att köpa ett husdjur.
Historik
Ursprunget till Boxer kan spåras tillbaka till 16-talet Tyskland. Entusiaster tror att Boxer härstammar från olika Bulldog och gamla tibetanska kämpar raser hund, även om detta aldrig har bevisats vetenskapligt eller på annat sätt.
Under hela sin historia har Boxer har oftast använts som väktare och titta på hundar, för att bistå de handikappade, och ibland för att arbeta med polisen och vallning boskap, vilket bevisar dess överlägsna förmåga att utföra de flesta någon typ av arbete samtidigt som skydd och varsam sällskap .
Boxer först registreras hos American Kennel Club i 1904.
Idag har Boxer uppnått en världsomspännande popularitet som en brukshund, husdjur och följeslagare.
Personlighetsdrag
Mest känd för sin lekfulla och utgående natur är Boxer en söt ras som är full av tecken. Dessa hundar trivs på starka och pålitliga relationer med människor, älskar uppmärksamhet, och är villiga att göra något nödvändigt för att skydda sin ägare och egendom. Denna ras är mycket intelligent och allmänt lätt att träna. Som husdjur, är Boxer lydig, lojal, kärleksfull och mycket tillgiven. Boxer är inte lämpad för heltid inomhus eller lägenhetsboende, eftersom det har att spendera tid utomhus, spela spel som hämtar och tug-of-war, och med gott om utrymme att ströva omkring, springa och leka.
Tåg-förmåga
På grund av dess behov av mänsklig uppmärksamhet och iver att behaga och imponera ägaren svarar Boxer allmänhet mycket väl till grundutbildning och kommandon. Denna ljusa ras har förmågan att lära sig att utföra de flesta någon uppgift har tränare är villig att ta sig tid att undervisa.
Etablera omedelbar dominans, tillit och respekt är nyckeln till framgång utbilda Boxer. Dessa hundar kräver en säker, tålmodig och omtänksam hanterare med en sträng men mild inställning till repetitiva övningar och uppgifter.
Fördelar och nackdelar med rasen
Det finns många fördelar med att äga en boxer, såsom dess inget krångel, låga underhållskostnader päls. Denna lekfulla och livliga rasen är alltid på språng, och ofta mycket underhållande och underhållande att titta på medan på spel. Dessa ljusa hundar är lätta att träna och kan lära sig att utföra många imponerande trick och uppgifter. När rätt socialiserade från tidig ålder, blir Boxer bra överens med barn och andra husdjur, känd för sina söta och mild inställning till små barn. Denna ras är alert, skyddande och territoriella, vilket gör en otrolig klocka och vakthund genom att tillkännage ankomsten av gäster och oönskade besökare, och fungerar som en avskräckande för blivande inkräktare. Boxer är lydig, lojal, kärleksfull och mycket tillgiven, gör en utmärkt arbetsmiljö hund, husdjur, och följeslagare lika.
Tyvärr finns det också nackdelar med att äga en boxer. Dessa energiska och atletiska hundar kräver stora mängder daglig motion och utrymme att köra och spela utomhus. Den som vill köpa denna ras saknar tillräcklig mängd tid och utrymme att ägna sig åt hunden rekommenderas starkt mot detta. En Boxer inte får rätt mängd motion och utrymme kommer ofta agera ut genom att förstöra egendom, tugga, gräva, skällande, gnällande, och ignorerar grundläggande utbildning som inbrott.
Boxer är känd för att vara något retbara när hälsning dess ägare och samtidigt spela. Överdrivet skällande, hoppning och hela kroppen viftar kan ofta leda till huvudvärk och olyckor. Lämplig utbildning kan minska dessa beteenden i Boxer.
Vanliga Hälsoåkommor
Medan Boxer är vanligtvis känd som en frisk och hjärtlig ras, lider de av ett fåtal hälsoproblem, inklusive: höftledsdysplasi, sannolikheten att utveckla cancer, hypotyreos, degenerativ myelopati – en progressiv sjukdom i ryggmärgen, mag-frågor, födoämnesallergier , dystoki – onormal av svår förlossning, känslighet för anestesi och lugnande medel, entropian – vikning av ögonlocket inåt och svälla.
Nu när du vet allt om rasen, tror du att du är redo att äga en boxer? Kom ihåg att köpa ett husdjur är ett stort beslut och bör diskuteras grundligt och seriöst med hela din familj.

Blåmärken Skarvar i hundar
Tips och steg till bada din häst
Allt om rasen: Kinesiska Chongqing Dog
Hundar är inte bara människans bästa vän, de är också en kvinnas bästa vän
Ta din hund att arbeta? Åh, det tror jag inte.
ScrapNFun: Lätt Dekorationer för ditt albumsidor 8/28/09
Kanin Care – skingra de myter
Jolie, Min mops
Steg för steg guide att anta en katt
Tips för att ta bort grader från hästar MAN ELLER SVANS
Allergivänliga hundar Vs Icke-allergivänliga hundar

Leave a Reply