Allt om rasen: Boston Terrier

Även känd som Boston Bull, Boston Bull Terrier, och buxbom, är Boston Terrier en vänlig och intelligent ras. Men hur vet du om du är redo att köpa ett husdjur, och om denna ras är rätt för dig? Denna information är absolut nödvändigt för att göra beslutet att köpa ett husdjur.
Historik
Ursprunget till Boston Terrier kan spåras tillbaka till 1870 USA. Boston Terrier utvecklades genom att korsa den engelska bulldoggen och White engelska Terrier.
Under hela sin historia har Boston Terrier har oftast hålls som ett husdjur, kamrat, och utställningshund, bevisar dess överlägsna förmåga att förbli absolut charmiga samtidigt som underhållning och varm vänskap.
Boston Terrier Club of American grundades 1891 och rasen erkändes av American Kennel Club i 1893, kategoriseras i den icke-idrottsliga grupp.
Idag har Boston Terrier uppnått en världsomspännande popularitet som ett husdjur, kamrat, och utställningshund lika.
Personlighetsdrag
Mest känd för sin vänliga och mild natur, är Boston Terrier en söt och verkligen glad ras som är full av unik karaktär. Dessa hundar trivs på starka och pålitliga relationer med människor, älskar uppmärksamhet och spelar rollen som knähund under stillestånd. Denna ras är mycket intelligent och allmänt lätt att träna. Som ett husdjur är Boston Terrier lydig, lojal, kärleksfull och mycket tillgiven. Boston Terrier anpassar sig väl till heltid inomhus eller lägenhetsboende, men ändå tycker om att vara utomhus, spela spel som hämtar och med långa och sköna promenader.
Tåg-förmåga
På grund av dess lydiga och lugna karaktär och vilja att lära sig, svarar Boston Terrier allmänhet väl till grundutbildning och kommandon. Denna ljusa ras har förmågan att lära sig att utföra de flesta någon uppgift har tränare är villig att ta sig tid att undervisa.
Etablera omedelbar förtroende och respekt är nyckeln till framgång träna Boston Terrier. Dessa hundar kan vara något känslig för kritik och på bästa sätt positiv förstärkning och belöning-baserad utbildning.
Fördelar och nackdelar med rasen
Det finns många fördelar med att äga en Boston Terrier, såsom dess inget krångel, låga underhållskostnader päls. Den här stiliga och lekfull ras är alltid i rörelse och ofta mycket underhållande och underhållande att titta på medan på spel. Dessa intelligenta hundar är lydiga till sin natur, lätt att träna, och kan lära sig att utföra många imponerande trick och uppgifter. När rätt socialiserade från tidig ålder, blir Boston Terrier väl överens med barn och andra husdjur, känd för sina söta och mild inställning till små barn och sin förmåga att göra vänner snabbt med andra djur på grund av dess sociala karaktär. Denna ras anpassar sig väl till heltid inomhus och lägenhetsboende. Boston Terrier är lydig, lojal, kärleksfull och mycket tillgiven, gör en utmärkt husdjur och följeslagare lika.
Tyvärr finns det också nackdelar med att äga en Boston Terrier. Liksom många följeslagare raser är dessa hundar kända för att lida av separationsångest. Personer som önskar köpa denna ras som reser ofta, har heltidsarbete, eller är borta från hemmet på daglig basis rekommenderas att börja forska annan ras. Under en attack av separationsångest, kommer Boston Terrier agera ut av nervös förstörelse och kan förstöra egendom, tugga, gräva, skälla, gnälla, och ignorera grundutbildning som inbrott.
Boston Terrier är känd för att vara ganska hetsiga när hälsning människor och samtidigt på spel. Överdrivet skällande, hoppning och hela kroppen viftar kan leda till huvudvärk och olyckor. Lämplig utbildning kan minska dessa beteenden i Boston Terrier.
Vanliga Hälsoåkommor
Medan Boston Terrier är vanligtvis känd som en frisk och rejäl ras, de lider några hälsoproblem, inklusive: patellar luxation – förskjutning av knäskålen, blåsljud, hörsel frågor – ibland leder till dövhet, andas problem, hud och mat allergier, unga och ärftliga grå starr, och körsbär öga.
Nu när du vet allt om rasen, tror du att du är redo att äga en Boston Terrier? Kom ihåg att köpa ett husdjur är ett stort beslut och bör diskuteras grundligt och seriöst med hela din familj.

Kil-tailed örn
Flame Tetra Faktablad
Halloween Theme Park Events på Long Island
Illrar som husdjur
Tips för att välja rätt Hound för dig och din familj
FÖRHYDA Rengöring
Extinct Hundraser: The Cordoba Fighting Dog
5 Vanliga Urinary Tract problem hos hundar
Komma igång med ett nytt akvarium
Häst Longering 101 för nybörjare
Förväntade livslängden för en katt

Leave a Reply