Allt om Grävande Owls

Den grävande uggla har fått sitt namn eftersom det sitter på marken, till skillnad från andra arter av ugglor. Även kallad marken uggla gör grävande ugglan sitt hem i underjordiska tunnlar. Många gånger kommer det helt enkelt använda en närliggande övergivna håla som skapats av en annan mark djur, till exempel en ekorre, gopher, Prairie Dog, eller grävling. Om en övergiven tunnel inte är tillgänglig, kommer gräva uggla leta efter mjuk mark så det kan gräva en tunnel för sig. Under dagen kommer de grävande ugglor ur sina tunnlar, men kommer i allmänhet bo nära ingången om det inte är ute aktivt leta efter mat.
Allt om grävande ugglor: Uppfödning
Den grävande uggla häckningssäsongen är i slutet av mars och början av april. Hanen uggla väljer en håla och göra förberedelser så att den är redo för häckning. Detta inkluderar vanligtvis rensa ut hålan, bredda ingången, och foder den med gödsel och organiskt material. Det är inte precis förstått varför de manliga linjerna tunneln med dynga, men det finns några rimliga skäl för detta. Den gödsel kan vara den manliga grävande ugglan metod för att hävda att särskilda håla för sig själv och en potentiell partner. Den gödsel kan också vara en signal till kvinnliga grävande ugglor som en manlig är redo för parning på den platsen. Andra praktiska skäl för foder hålan med gödsel inkluderar dölja ugglan är lukt från rovdjur, temperaturkontroll i tunneln, och attrahera insekter för ugglor till offer på.
Allt om grävande ugglor: Offspring
När en kvinnlig Burrowing Owl passar ihop med hanen, kommer hon lägga sina ägg någonstans i deras tunneln. Honan lägger upp till tolv ägg i taget, med mindre än hälften av avkomman gör det till vuxen ålder. Medan honan ruvar sina ägg och sköter barnet ugglor, kommer hanen ge sig ut på jakt efter mat att föra tillbaka till hålan. När avkomman är tillräckligt gammal för att ta hand om sig själva, kommer honan att gå ut på mat-jakt expeditioner med hanen. På cirka tre veckor gamla, kommer de unga grävande ugglor börja röra sig mot tunnelns ingång, väntar på sina föräldrar för att få tillbaka mat. Omkring fyra veckors ålder, kan avkomman börjar hitta sin väg in i andra närliggande hålor. En ung grävande uggla kan flyga ut och jaga för sin egen mat vid en ålder av sju veckor.

Hur du lär din hund att komma när kallas
Vanliga livsmedel anses vara farliga för katter
Hur man gör din hund älskar sin Crate
Gidget: Den söta Taco Bell förföljer
Hur mycket är en hane Calico Cat Worth?
Är ditt hem Farligt för husdjur?
Det bästa sättet att njuta Fall
Reptil Cage Belysning
Hur du installerar ett färsk tank vatten fisk
10 skäl att anta en skyddkatt
Hur du kan hjälpa din hund leva ett längre, lyckligare liv

Leave a Reply