AKC erbjuder ett program för blandras hundar

AKC, American Kennel Club, har en lång historia av catering till renrasiga hundar. De som vill skriva in sina blandade föder upp djur i lydnad och andra evenemang verkade bli diskriminerade. Den 1 oktober 2009 kommer att all förändring.
Starta 1 okt 2009 AKC kommer att tillåta ägare av blandras hundar att lista sina hundar med AKC. Avgiften är endast $ 35,00 och American Kennel Club kommer att kräva alla blandade hundar i detta program att kastrerade och kastrerade. Den 1 oktober datum är den första av tre genomförandefaserna.
Under den första fasen kommer blandade hundar registrerar för detta program utfärdas ett ID-nummer och kort. Kortet ger hunden att delta i officiella AKC Blandade utsedda Ras tävlingar i Agility, Rally och lydnad.
Fas två väntas börja den 1 juli 2010. Ytterligare fördelar för blandras ägare kommer att omfatta AKC CAR hittegods service. Denna tjänst har en etikett och 24/7 återhämtning hjälp vid din hund försvinner. En American Kennel Club Dekal kommer att utfärdas till blandad ras hund ägare. En gratis CGC (Canine god medborgare) kommer att utfärdas till alla AKC registrerade hundar som klarar testet. Puppy ägare kommer att få en kopia av Puppy handbok. Vuxna hundägare kommer att få en kopia av hund Magazine. Dessutom kommer registrerade AKC blandade hundar ha rätt till en fri grundläggande yrkesutbildning besök, online kuponger och en rättegång erbjudande till sällskapsdjur sjukvårdsförsäkring.
Fas tre ger AKC registrerade ägare av blandras hundar ännu fler förmåner. Dessa har ännu inte slutförts. Det är inte inställd datum för implantation av etapp tre.
Genom att erbjuda ägare av blandade hundar AKC utökar sin medlemsbas. Det kommer att ge AKC för att främja hund frågor och ge mer information för att hjälpa alla hundägare vara ansvarig. Genom att stödja spay / kastrerad av blandade raser AKC hjälper att kontrollera oönskade hundar. Jag volontär på en no-kill skydd. Vi är alltid överskrider kapaciteten eftersom det inte finns tillräckligt med bostäder för de 80 + hundar som bor där.
Detta är ett bra drag av American Kennel Club. Det är på tiden att de insåg de många talanger hundar med blandade stamtavlor. Många av dessa hundar har fantastiska förmågor i agility och lydnad. Nu kan konkurrera och tjäna titlar också.
För att läsa fler artiklar om hundar av denna författare klicka på länkarna nedan: Raising en gräsplan förföljer
Bilder med Santa att dra nytta Lone Pine Shelter Ranch Animal
Boston Dog Groomers
Köpa en renrasig valp: 10 tips för att förebygga problem

Hur gammal är din katt?
Stora behandlar för ditt husdjur fågel
Jogging tips
Förklaringar till vissa beteenden husdjur katt
Lokala Dog Training Schools i Colorado Springs
Anser att dessa saker innan du tar hund att arbeta
Lära din hund att gå på hälen
Gåvor för hästvänner 2009 Edition
Dog Themed gåvor
Celebrity Hundar med Real personligheter
Anledningar till att äga en katt

Leave a Reply