Äga en Bull Mastiff: En hund ägare Guide

När vi beslutade att köpa en hund, var min man och jag övertygad om att vi skulle göra så mycket forskning som möjligt att hitta den hund som skulle vara rätt för vår familj. Och det är precis vad vi gjorde, vi undersökt alla möjliga webbplatser hundras, talade vi med folk som vi visste med olika hundraser, vi besökte djuraffärer och pratade med arbetarna där, vi mailade flera olika hunduppfödare och frågade dem frågor. I huvudsak gjorde vi allt vi kunde för att fatta rätt beslut. Slutligen beslutade vi på en Bull Mastiff. Efter att ha undersökt denna ras utförligt vi var säkra på att vi hittat ras som var rätt för vår familj och vårt hem. Men lärde vi snart efter att få hem henne att all forskning i världen inte helt kan förbereda oss för att äga en av dessa raser. Följande är några intressanta och viktiga saker du bör veta om Bull Mastiff rasen innan man beslutar att få denna typ av hund.
De är enorma
Okej, jag vet att du förmodligen redan fullt medvetna om detta, men om du inte har funnits en av dessa hundar personligen innan du verkligen har ingen aning. När vi fick vår hund Miley, hon var 10 veckor gammal och 23 pounds. En vecka senare tog vi henne till hennes första veterinär besök, och hon var 30 pounds. Hon är nu nästan fem månader gammal och hon var 49 pounds på hennes sista check-up. Kärnpunkten är dessa hundar växer mycket snabbt och de blir mycket stora. Du måste ha en inhägnad på gården med en bakdörr för att låta dem använda badrummet. Eller du måste vara mycket passform och stark, och kan hålla tag i kopplet när man går dem. Naturligtvis kan du också se till att du börjar arbeta med din Bull Mastiff från get gå, utbilda dem att gå på bly (vilket innebär att de går bredvid dig eller något bakom dig och inte dra i kopplet). Men det finns ingen garanti för att din hund inte blir distraherad av någonting när hon gick och försöka ta bort efter föremålet för deras nyfikenhet (dra dig tillsammans med dem). Så om du planerar att bli en av dessa hundar bör du verkligen en plan i förväg om att gå ut med hunden när den når en storlek som kan vara ohanterligt för dig. Du bör också ta hänsyn till om du har barn och små husdjur (t.ex. katter) att dessa hundar kan slå någon över mycket lätt och trampa på mindre djur utan att egentligen veta vad de gör. Vi har fem barn och vår hund älskar dem till döds, men när hon blir upphetsad och vill spela hon inte förstår hur stor hon är och har knackat några av dem ett par gånger. Vi har fått jobba med henne sedan dag ett att vara försiktig med sin storlek när det gäller barnen, och än så länge hon gör mycket bra. Se till att du har en utbildning plan för att lära din hund att inte hoppa på någon någonsin, och inte att leka tuff med någon eller några andra husdjur. Detta kommer att förhindra en hel del olyckor som kan vara potentiellt allvarliga.
De bajsa mycket och det är alltid stort
Även när dessa hundar är valpar, de har mycket stora högar av bajs. Du bör ha detta i åtanke när man köper dessa hundar eftersom om de gör det i ditt hus medan hus utbildning eller utanför, är du den som kommer att plocka upp den. Om du inte har en mycket stark mage, du förmodligen inte kommer att vilja få denna ras (eller någon stor ras för den delen), eller du kanske vill ha någon annan till hands för att göra det smutsiga jobbet åt dig. Vi har ett visst område i vår gård för Miley att gå bajs, men vi anser att i stället för att låta henne fortsätta använda badrummet tills området är fullt och sedan plocka upp det, det är mycket lättare att ta en påse ut och plocka upp direkt. Mängden mat och vad de äter kommer att avgöra exakt hur mycket och vad du kommer att plocka upp, så det är mycket viktigt att hålla ett öga på din hund kost. Vilket leder oss till nästa pekaren ….
De äter mycket, kan behöva speciell mat och kan få lata
Jag tror att de flesta kan gissa att dessa hundar äter ganska lite och du kommer att behöva investera en hel varje månad på hundmat. De flesta Bull Mastiff uppfödare kommer att rekommendera att mata dem två eller tre måltider per dag, och det är vad vi gör med Miley. Eftersom hon är fortfarande en valp är hon nöjd med att äta två gånger om dagen. Vi måste fylla två små skålar med hennes mat och dumpa dem i hennes mycket stor skål för att göra en måltid. Vi köper 2 £ 50 påsar med speciell hund för henne varje månad på $ 50 dollar per påse, och hittills som verkar vara tillräckligt. Men när hon växer, kommer mängden hundmat vi köper växa också, så håll detta i åtanke när man överväger denna ras. Mängden mat du kommer att behöva köpa kommer att ha en viss inverkan på din budget, så se till att du kan ta emot det här. Män tenderar att bli större än honorna, så du kanske vill överväga detta också när du köper din hund. Vissa Bull Mastiff är också kan behöva en speciell typ av hundmat för sin kost, så se till att när du går för att köpa din hund från en viss uppfödare, du dubbelkolla vad de äter med dem. Vår hund är allergisk mot vete och därför är på en något vete kost, vilket gör hennes mat lite dyrare än andra hund livsmedel. Om hon äter något med vete, hamnar vi plocka upp en mycket större och mindre fast röra än vanligt. Eftersom dessa hundar blir större och börjar äta mer, de kan också börja få lata. Detta är något som du inte vill ska hända, eftersom de kan bli feta och ohälsosamt mycket snabbt. Så se till att du inte är över vill mata dem. Håll dig till den kost som du och din veterinär upprätta och vara säker på att inte öka sitt matintag om du och din veterinär har frågor om hunden inte får tillräckligt att äta. Även dessa hundar är inte särskilt stora på att springa runt och träna, de behöver fortfarande gick och spelade med varje dag. Du vill inte ha en hund som alltid är trött och tappar intresset för sina leksaker och gå utanför.
De dreglar och snarkar en hel del också
Du bör vara medveten om att dessa hundar är mycket stora på dreglande och du kan hitta er rengöring massor av pölar av dregla. Detta är på grund av deras särskilt saggy ansikten och hur mycket vatten de kan lap upp i ett sammanträde. Även om detta kan vara ganska grov, har vi funnit att Miley har begränsat sin dregling bara området av hennes skål. Huruvida detta kommer att vara fallet när hon fortsätter att få större återstår att se, men än så länge har detta inte varit ett riktigt stort problem. Snarkning däremot är en annan historia. Oavsett var hon lägger ner för att somna eller vilken position hon lägger på, snarkar hon. Och det är aldrig bara mjuka snarkning heller. Hon kan och har vaknade jag vid ett par tillfällen med hur högt hon snarkar. Så detta är något som du kanske vill överväga när man överväger denna ras, särskilt om din hund kommer att sova i samma rum som dig och du tenderar att vara en ljus sovhytt.
De är mycket vänliga, men bevakning är i sin natur
Bull Mastiff är liksom Sankt Bernards, anses vänliga giganter. Men skillnaden mellan de två är att Bull Mastiff har en bevakning natur och kommer att skydda sin familj och sina hem om de upptäcker ett hot. Om du letar efter en mild hund, men inte särskilt ett som är en beskyddare och en guarder, så här hunden är förmodligen inte för dig. Även om de inte tenderar att rena attack inkräktare eller potentiella hot, kommer de att använda sin enorma storlek för att slå ner dem och hålla dem där tills hjälp kan komma. Vi letade efter en hund som skulle vara bra med barn, andra djur och andra utomstående personer som kommer till vårt hem, men det skulle skydda oss vid första tecken på fara. Bull Mastiff passar den beskrivningen perfekt. Hon är mycket vänliga med vänner och familj, och som jag sade tidigare, bra med våra barn och andras barn. Hon är också riktigt bra med vår katt, även om hon är för stor för vår katt att vilja våga för nära. Men vi känner innehåll att veta att om hon behövde skydda oss eller vårt hem skulle det vara i hennes natur att göra det utan problem. Även om dessa hundar kan och oftast är mycket vänliga med människor utanför hemmet, är det viktigt för potentiella köpare att veta att de måste socialiseras från början med andra människor och djur för att så är fallet. Om du köper denna typ av hund och misslyckas att få den utanför att interagera med andra människor och djur, då är chansen, precis som alla andra hundar, kommer det att vara försiktig med främlingar och skäller och kan även försöka att attackera någon som kommer till din dörr. Du behöver inte oroa dig för att umgås så mycket att det inte kommer att veta hur man ska vara en guarder. Som jag sa tidigare, dessa hundar är naturliga vakthundar och har så angelägna sinnen att de kan upptäcka ett hot även innan vi kan. Så lita på att om någon skulle bryta sig in i ditt hem, skulle denna ras vet skillnaden mellan en vänlig främling och någon som har för avsikt att göra din familj skada.
Även om dessa är några av de viktigaste sakerna du kan veta om Bull Mastiff rasen, finns det flera andra saker som du kan också lära. En stor webbplats som jag har hittat mycket användbart för att lära sig om denna ras är Du hittar en hel del annan information om Bull Mastiff är att jag inte kan ha berört här. Denna ras är ett idealiskt val för alla som är ute efter en mycket lojal, tillgiven och intelligent hund, men behöver också en hund som kommer att vakta ditt hem och familj. Men precis som någon typ av hund, är det alltid klokt att göra dina läxor innan beslut fattas. När du har gjort din forskning och beslutade att köpa en Bull Mastiff, börjar det roliga. Din nya hund kommer att hålla dig sysselsatt och kanske ibland frustrerad, men du kan inte begära en bättre tillägg till din familj.

Min gamla favorit stol
Topp 10 skäl att anta en skyddkatt
Djur Agency Reagerar på Recession
Våra Händer Rita en hälsosam Pet
Kanin Info101
Recension: Essentials clumping kattsand från Arm & Hammer
Topp 5 Dog Training Videos
Mål av Missing Q-tips
Förlora en Pet: en god vän går vidare
MarineLands kejsare 400 Filter recension
Faran med Dog Munkorg

Leave a Reply