Afghanhund: En Majestic Dog Breed

Den Afghanhund har ädla och majestätiska utseende. Brave, söt och känslig, det är en intelligent hund och lite försiktig med främlingar. Det är en passionerad hund, tålmodig och inte aggressiv med barn. Men denna ras hatar ensamhet, eftersom det är mycket kärleksfull, och i allmänhet det ger sin kärlek till en enda person. Men vad den gillar mest är en soffa eller en matta att sova.
Spinkig varierar höjden från 65 till 75 cm och vikter mellan 23 och 25 pounds. Vad du ser är håret, inte hunden.
Den pelage behöver en hel del arbete och det bör borstas regelbundet. Skaparen bör använda en blandning av vatten och balsam och hårspray i djuret vara lättare att reda ut. Deras vanligaste färgerna är gul, svart med brun och svart tricolor.
Det är mycket ren, inte gillar den här hunden inte vara ganska smutsiga. En tidning är tillräcklig för att avgränsa det utrymme för att det ska göra sitt fysiologiska behov.
Ursprung: Afghanistan
Nyfikenhet
Den första klonade hund i världen, den 4 augusti 2005 av forskare i Sydkorea, var en av rasen Afghanhund, som heter Snuppy.
Historik
Rasen har sitt ursprung i Afghanistan, troligen väckts av nomadiska folk som korsade landet med en destination i Kina och Indien. Ursprungligen användes den för att jaga varg, räv och gaseller. När det kom till Europa och Nordamerika förvandlades till lyx hund på grund av dess skönhet.
Special Care
De långa öron måste rengöras regelbundet. Det pelage måste vara ren och bör borstas ofta för att inte vara full av nickar. Du bör använda en blandning av balsam och vatten sprutas på håret som hjälper till att få igenom nickar. Denna hund ras lever vanligtvis cirka 12 år. De främsta dödsorsakerna är enligt forskning av brittiska kennelklubben, är död av olyckor (31%), ålder (20%), hjärtproblem (10,5%) och urologiska problem (5%). Rasen har normalt allergier och är också mycket känslig för anestesi.
Den Afghanhund är bra följeslagare, men på grund av dess storlek bör Afghanhund höjas i hus med trädgård eller stora bakgårdar så att de kan utöva hemma, om ditt hem inte har sådana egenskaper bör du gå din Afghanhund dag utan undantag , och spela spel med honom så att han kan träna så han inte kommer att få feta som kommer att leda till hjärtproblem.

Gemensam Sötvatten och tropiska sjukdomar fisk: Symtom, orsak, behandling och förebyggande
Topp 5 kattleksaker
Viktiga Avancerade Horse Training Tips
Pet Air Travel Tips
Är din hund mat Brand du lämnar Raw Dog känsla?
Storm Ångest hos hundar
Hur man handskas med förlusten av ett husdjur
Tiger Barb Faktablad
Vilken typ av person bör anta en Collie?
Till min underbara JaJa
DIY Rabbit Cage på en budget

Leave a Reply