Adoptera en katt i Waco, Texas

Juni är adoptera en katt månad, och i Waco, Texas, det finns många katter och kattungar som finns tillgängliga för adoption! Vare sig du letar efter en långhårig katt, en korthårig katt, eller en bedårande kattunge, kan du hitta en underbar katt följeslagare för ditt hem. Det finns åtminstone tre ställen att välja mellan när de antar en katt i Waco, Texas.
Den första är Fuzzy Friends Animal Rescue, som ligger på 6321 Airport Road, Waco, Texas. Fuzzy Vänner har många katter att välja mellan. Några av katterna som finns tillgängliga är Bogey, Miss Meow och pumpa, bland många andra. Kontakt Fuzzy vänner på 254-754-9444 för mer information om ett nytt husdjur.
En annan lurviga kontakt i Waco för att anta en katt är Waco Humane Society, som ligger på 2032 Circle Rd., Waco, Texas. Vare sig du letar efter ett husdjur eller en Mouser kan Waco Humane Society har det du letar efter. Kontakta dem på 254-754-1454 och gå plocka ut din nya katt följeslagare!
Slutligen har staden Waco Animal Control, 300 Austin Ave., Waco, Texas, katter tillgängliga för adoption. Du kan kontakta dem på 254-750-5600. För närvarande Strumpor och fotboll Boxer är två katter som behöver bra hem.
Tänk när det antar en katt eller andra nya husdjur, överväga barn och / eller andra katter eller hundar du för närvarande har i ditt hem som husdjur. Prata med de yrkesverksamma på ovanstående platser i Waco att avgöra hur man väljer den bästa katten för ditt hem miljö.

Allt om rasen: Puerto Rican Mastiff
Prostata Bölder hos hundar
Hur en katt kommer att bo med människor
Hur ta hand om en katt med diabetes
Den $ 20.000 Doghouse
Att äga ett husdjur är bra för din hälsa
Top Ten kattraser
Den bästa Large Breed Hundfoder: Här hittar du kuponger hundmat och rabatter
Tips för att dekorera en fisk akvarium
Allt om rasen: Mucuchies
Romero Britto Bow Wow

Leave a Reply