8 Sommar Säkerhetstips för hundar och katter

Våra husdjur är som familjemedlemmar till de flesta av oss och vi vill skydda dem. I min artikel, 8 Vinter Säkerhetstips för hundar och katter, gick jag över några viktiga grundläggande försiktighetsåtgärder för vintern. Vi ska titta på de för sommaren så här: Sommar Pet Safety Tips # 1: Skydd mot Värme i bilar
Behöver jag verkligen nämna det? Detta även händer även med barn alldeles för ofta, så det kan inte talade om tillräckligt ofta. Använd sunt förnuft och ta dina husdjur med dig, eller se till att tillräcklig ventilation finns när och där så är lämpligt. Tänk på att bilar kan värma upp snabbt, även med windows delvis öppna.
Sommar Pet Safety Tips # 2: Korrekt utomhus bostäder och vatten
Om hundar eller katter hålls utomhus ska du hålla dem på en skuggig plats med tillräckligt med vatten. Återigen, detta bör vara sunt förnuft, men det är värt att tala om. Göra vissa husdjur kan inte trassla med kedjor som kan äventyra dem eller begränsa deras rörelse. Värme stroke och andra tragiska resultat kan förhindras genom medvetenhet.
Sommar Pet Safety Tips # 3: Skydd mot överansträngning
Överansträngning resulterar i problem kan uppstå när du springer eller ägnar sig åt annan verksamhet. Ottawa Humane Society informerar oss, på varmare dagar, övervaka dina husdjur “aktivitet och vara noga med att inte över-utöva dem. Titta efter tecken på värmestress, överdriven flämtande, desorientering, stirrar eller ängsligt uttryck och svaghet. Ta ditt husdjur till en sval plats, gradvis sänka din husdjur temperatur genom att sänka ner hans / hennes tassar i kallt vatten eller avspolning honom / henne och ringa din veterinär omedelbart.
Sommar Pet Safety Tips # 4: varm asfalt och fötter Skydd
Ottawa Humane Society avser också, På sommaren kan asfalt bränna ditt husdjur tassar – hålla trottoaren eller gräs.
Sommar Pet Safety Tips # 5: Beach and Water Safety
American Kennel Club har denna värdefulla information: Låt inte dina havsvatten hund dryck, saltet kommer att göra honom sjuk. Salt och andra mineraler i havsvatten kan skada din hunds päls, så skölj honom i slutet av dagen.
De flesta hundar njuta av bad, men vissa kan inte simma, och andra kan hata vattnet. Var medveten om din hunds preferenser och färdigheter innan du försöker få honom att simma.
Om du simmar för första gången med din hund, börja på grunt vatten och lirka honom genom att ringa hans namn. Uppmuntra honom med leksaker eller godis. Eller låt honom följa en annan erfaren hund han är vän med.
Släng aldrig din hund i vattnet.
Om din hund börjar paddla med frambenen, lyfta bakbenen och hjälpa honom flyta. Han bör snabbt fånga den och hålla ryggen hamnar.
Låt inte din hund överdriva det, simning är mycket hårt arbete och han kan däcket snabbt.
Om simning på havet, var försiktig med starka tidvatten.
Om du har en egen pool, se till att din hund vet var trappan eller stege finns. Se till att poolskydd är ordentligt på plats, hundar har varit kända för att glida in under öppningar i täcket och drunkna.
Lämna aldrig din hund obevakad i vatten.
Sommar Pet Safety Tips # 6: Säkerhet i Resor
American Kennel Club fortsätter: För flygresor, sätta icepacks eller en is filt i hundens lådan. (Tvåliters läsk flaskor fyllda med vatten och frysta fungerar bra.) Tillhandahålla en behållare av färskt vatten, liksom en behållare för fruset vatten som kommer tina under loppet av resan.
Med bil – Håll hunden svalt i bilen genom att sätta icepacks i hans låda. Se till att lådan är väl ventilerad. Sätt en parasoll på din bilfönster.
Ta med sötvatten och en skål och en tarp eller tält så att du kan ställa in en skuggig plats när du slutar. Håll en sprayflaska fylld med vatten till spritz på din hund att kyla ner honom.
Av RV – En hunds säkerhet inte bör vara beroende av luftkonditionering och generator i en RV eller husbil. Dessa enheter kan fel med tragiska resultat.
Sommar Pet Safety Tips # 7: Parasit Förebyggande
Amerikanska Röda Korset säger Kontrollera med din veterinär för att se om ditt husdjur bör ta hjärtmaskförebyggande medicinering. Hjärtmask, som överförs genom ett bett från en infekterad mygga, kan vara dödlig om den inte behandlas. Både hundar och katter löper ökad risk att smittas hjärtmask under sommaren.
Sommar Pet Safety Tips # 8: planera för sommarens semester
Om du inte tar din hund eller katt med dig, ordna ordentlig vård med folk du känner och litar på eller med utrustning som är seriösa. Detta kommer att skydda ditt husdjur från slarvig eller oansvariga människor och skapa stor sinnesfrid.

Upptäck fördelarna med att ha din hund Värderingsavdrag
Life Lessons Min katt har lärt mig
De bästa kattsand Innovationer
Hur man gör en iPhone säkrare för en tonåring
Holistic Pet Care – frågor
Hur man handskas med förlusten av ett husdjur
4 tips för att utbilda en Jack Russell valp
Få mig Taggar Hem Pet
Livsmedel passar inte för hundar
Bonnie: Sök Hund Sök Dog Foundation
Den sanna historien om en kvinna och en hund Dela en livstid Bond

Leave a Reply