5 skäl till varför man inte ska ta din hund att arbeta

Jag har 5 skäl till varför du inte bör ta din hund att arbeta. Dessa 5 skäl till varför du inte bör ta din hund att arbeta bland annat trygghet och juridiska sådana. Här är de, utan inbördes ordning, mina fem skäl till varför du inte bör ta din hund att arbeta, oavsett hur frestande det än kan låta. Genom att ge akt detta råd, du ökar oddsen för mindre problem för dig själv och dina husdjur. Det kan finnas speciella händelser på jobbet där det är okej eller om du äger företaget, men denna artikel gäller generellt.
5 skäl till varför man inte ska ta din hund att arbeta Anledning nummer 1: dina medarbetare kan ha allergier till hundar
Hur många människor ta med sina hundar för att arbeta även för en kort period, utan att inse att en del av deras medarbetare kan ha allergi mot hundar? Människor i arbete har tillräckligt stressen utan att få sina allergier till hundar inflammerad där.
5 skäl till varför man inte ska ta din hund att arbeta Anledning nummer 2: Din Pooch kan potentiellt förstöra företagets egendom
Jag brukade arbeta i en underhållsavdelning av en regional flygbolag. En av mina medarbetare som används för att föra henne hyper och gnällig pooch i kontorslokaler och delar flygplan område min avdelning. Hunden gjorde irriterande ljud och sprang runt ibland som en kyckling med huvudet avskurna. Jag inte någonsin minns hunden någonsin skada något, men potentialen finns där, vilket kan sätta företaget i sticket och du med dockad lön!
5 skäl till varför man inte ska ta din hund att arbeta Anledning nummer 3: Arbete Distraktion
Om du inte arbetar på en djuraffär eller veterinär, människor i grunden inte på arbete som ska distraheras av gärningar hundar, och det inkluderar de hundägare. De är där för att få vad uppgifter de ska få gjort avslutad. När medarbetare som gillar hundar och inte är allergisk mot dem att se en hund kommer in i arbetsområdet, kan de bli fokuserade på att istället för deras arbete, och brist på fokus på arbetet kan orsaka skador och kostsamma misstag.
5 skäl till varför man inte ska ta din hund att arbeta Anledning nummer 4: Fido kan bita någon
Du kanske tror din hund gör väl runt främlingar, men det är inte garanterat. Hundar kan släppa loss sin djuriska vilde raseri när som helst, och om de attackerar en medarbetare, du tittar på en potentiell stämning och även disciplinära åtgärder upp till uppsägning. Är det värt risken? Lämna din hund hem.
5 skäl till varför man inte ska ta din hund att arbeta Anledning nummer 5: Canine Stress
Många hundar hanterar inte är utanför hemmet också, så varför sätta din hund i en situation där det inte kommer att få största möjliga uppmärksamhet eller homiest av omgivningen som det normalt är van vid? Hemmiljö är mer gynnsam för speltid, träningstid, mänsklig tid och potta tid.

Den irländska setter: en hund av intelligens och skönhet
Hur man beter sig i en Dog Park
Chug Hundar
Vad händer egentligen när ditt husdjur går in för operation
Sokoke katt egenskaper och Ras information
Idaho Zoo Pelican plockar upp signalen och sväljer Mobiltelefon
Hur och Varför Crate träna din hund
10 bästa jakt Hundraser
Produkt granskning: Hikari First Bites Fry Mat
Little kända fakta om djur.
Att hitta den perfekta Kennel Pet Boarding in Town

Leave a Reply