4 tips för att utbilda en Jack Russell valp

Jack Russell Terrier valpar tenderar att göra utmärkta följeslagare och har stora jakt förmågor. Några vanliga egenskaper hos Jack Russell terrier är deras förmåga att vara glada, trofasta, feisty, fet, energiska, intelligenta och hårt arbetande. Det finns dock några saker att tänka på när utbildningen en Jack Russell valp.
Jack Russell valpar är inte en bra husdjur för första gången hundägare. Jack Russell valpar tenderar att ha en kort uppmärksam, ett problem med gräva hål, älskar att jaga saker, och kan vara aggressiv med högt skällande. Det finns fyra tips att tänka på när du tränar en Jack Russell valp.

Träna valp tidigt. Det är viktigt att träna en Jack Russell valp tidigt men inte före åtta veckor gamla. Valpen Ägaren bör ta ledningen som chef för hushållet eller valpen kommer att ta kontrollen. Utbildningen bör starta från första dagen att få valpen hem. Du bör träna hunden att ha en jämn temperament med positiv förstärkning. Också, inte uppmuntrar inte negativt beteende av valpen.
Umgås Puppy med människor och andra hundar. Utbildning en Jack Russell valp att umgås med andra bör göras som en valp. Detta gör det möjligt för valpen att växa till en vuxen hund som är bekant med människor och andra hundar. Dessutom kommer detta att förhindra att valpen från att vara aggressiv mot andra. Umgås kan börja med att ta valpen till hund parker och uppfyller grannarnas hundar. Dessutom bör valpen få lära känna barn, familjemedlemmar och vänner.
Suppleant Aktiviteter för att förhindra dålig beteenden. Många Jack Russell valpar kan få ett dåligt namn för att vara stökiga men det är verkligen inte fallet. Jack Russell hundar uppfödda att vara jägare och ha en riktigt bra näsa för att plocka upp doften. Även dessa valpar verkligen njuta gräva och detta kan vara en olägenhet för vissa hundägare. Det bästa är att lära Jack Russell valpar “lydnad och att ersätta aktiviteter för irriterande beteende. Spela en omgång hämta en tugga leksak, kan bogserbåtar spel hjälpa till med att minimera eventuella irriterande beteende.
Ge din valp mycket motion. Jack Russell hundar är mycket aktiva djur och behöver mycket motion. Motion är viktigt för dessa typer av hundar eftersom brist på motion kan leda till beteendeproblem. Dessutom Jack Russell hundar gillar att utforska och jaga i sin miljö. Du behöver en stor inhägnad på gården för Jack Russell terrier. Dessa hundar bör tas för dagliga promenader och deltar i spel som kräver rikligt med rinnande.

Många ägare av Jack Russell valpar är starka ledare och detta kommer att bidra med utbildning en Jack Russell hund. Även Jack Russell hundar är mycket självständiga och kommer att behöva utbilda för att lyssna på sina ägare. Om du börjar träna en Jack Russell valp tidigt då valpen ska vara på väg lydnad i en kort tid.

Hur gå din hund ordentligt
Framgångsrikt Flytta med husdjur
Basslets: Små fiskar för nybörjare s Home Akvarium
En rolig hund Story
Tips för att välja rätt hund
Casual Dog fredagar
Behöver din hund en Hjärtmask piller?
Tips för att anta en äldre Golden Retriever
Några ord om Utfodring din katt
Varför Det är inte alltid en bra idé att ta med din hund eller husdjur att arbeta
Valp Bumpers Håll din lilla hund Säker

Leave a Reply