3 Halloween Tips för hundägare

Inklusive din hund i Halloween
Om din hund älskar att delta i semester och du funderar på att klä din pooch upp för Halloween, finns det några saker du behöver tänka på. Från deras kostym till sina godsaker finns särskilda överväganden när det gäller att inkludera din hund i din semester planer.
Dog Halloween Costume Montering tips

Kontrollera först att deras kostym passar! Ditt husdjur kan inte säga om något är för hårt runt halsen, så det är upp till dig att veta detta. Du ska kunna bekvämt passa fingret mellan hundens hals och något på sin hals, inklusive deras krage. Om du inte kan passa fingret bekvämt i ett plagg runt halsen, det är för hårt! Vad gäller deras krage, vill du inte det så förlorar det kan lossna, men det bör inte vara bindande heller.
Se till att din hund inte är snubbla på deras kostym och inte överhettas i deras dräkt. En överhettad hund snabbt kan förvandlas till en uttorkad hund som kan förvandlas till en nödsituation, så klok och klä dem på lämpligt sätt och se till att din hund har tillgång till vatten.
Om din hund har en tendens att tugga på andra saker än ben, vara säker på att du övervaka dem samtidigt bär sin kostym. En ny outfit med färgglada saker sydda på det kan vara för mycket frestelsen för din hund och alla delar av kostymer inte nödvändigtvis något säkert för din hund att tugga.
Se till att ditt husdjur kan andas bekvämt i sin kostym. Kostymer som täcker deras mun, näsa och ansikte rekommenderas inte.
Var kan man köpa Halloween för din hund
Det finns oändliga idéer när det gäller att dölja din pooch. Kolla in dessa webbplatser för kreativa kostymer:
Denna webbplats har Hotdog, Dinosaur och häxa kostymer för ditt husdjur, allt för under $ 20.
trixieandpeanut /
Denna webbplats har sweatshirts att dubbelt så kostymer, så ditt husdjur kan bära dem igen. Shark Attack, Penguin och Devil Tröjor finns i många storlekar och sträcker sig från $ 29 till $ 42.
Petco
Petco erbjuder Brand Hund och kostymer Pumpa tillsammans med Halloween t-tröjor för hundar, alla för under $ 25.
Om du letar efter något snabbt, besöka din lokala butik husdjur utbudet. Som med alla hund produkter, kan du spendera mycket eller lite, det beror bara på dig. Om du väljer att göra din hund en hemmagjord kläder, se till att det är säkert för din hund.
Halloween behandlar för din hund
Endast mata ditt husdjur doggie behandlar. Choklad är giftigt för hundar och vissa hundar verkar dras till den, så håll choklad behandlar ur din hunds räckhåll.
En kort personlig kommentar: En dag när han satt i mitt hemmakontor, höll jag höra ett rytmiskt stöta ljud. När jag gick för att undersöka jag hittade min 11 £ Dvärgpinscher dra en av dessa enorma, värde storlek påsar av choklad godis upp för trapporna, en efter en, med sina tänder. Hon var på väg till en annan del av vårt hem så att hon kunde äta dem i fred, utan avbrott. Hundar kan vara vilseledande, så hålla dessa giftiga godsaker utom räckhåll för dem.
Halloween etikett och din hund

Om du tar din hund på en offentlig på Halloween, alltid ha dem i koppel. Många ställen har koppel lagar och det finns en anledning till detta: att skydda andra människor. De sevärdheter och ljud av barn i kostymer och exciterade röster kan overexcite din hund eller ännu värre, skrämma dem. En rädd eller ÖVERRETAD hund är mer sannolikt att bita, jaga eller hoppa på barn, så skydda de små ut njuta av semestern genom att hålla Fido i koppel.
När det gäller publik eller trafik, är det bäst att bära små hundar. Om du är ute på natten, överväga att ha ljus reflektorer på din hund. För din hunds säkerhet och andras säkerhet samt, är det bäst att lämna din hund hemma om du inte kan titta på dem hela tiden.
Resurser:
trixieandpeanut /
Petco
Relaterade artiklar: Gratis Dog Bakgrund Hämtningar för skrivbordet från Dogtown

Hur kunde ni
Hälsovård för Cat Eyes
Reptil Cage Belysning
Att hålla Kitty friska i värmen
Roliga aktiviteter för barn: hur man gör Stilts från kaffeburkar
Meadowood Paw Park i Zephyrhills: Zephyrhills, Florida Dog Parks
Nationella Dog Day Poem för din fyrbenta vän
Extreme Dog Hus
Deprivation
Avelshundar och svårigheter Eye
Skötsel av en förlamad hund

Leave a Reply