2009 Fantasy Football betyg: Topp 10 Försvar

Här är de 10 bästa försvaret för 2009 NFL säsongen: 1. Baltimore Ravens – Inte berörs av Raven förlust av Bart Scott och Jim Leonhard. Baltimore sätter in fortfarande den farligaste försvar i ligan som innehåller Ray Lewis, Terrell Suggs, och Ed Reed. Chris Carr kommer också att ge en uppgradering på nickel positionen.
2009 projicerade Stats: 25 Ints, 8 missar, 51 säckar, 4 DFTDs
2 Pittsburgh Steelers – De flesta av spelarna återvända med undantag av Larry Foote som kommer att ersättas av Lawrence Timmons. Detta försvar bör få massor av säckar i år och räknar med Troy Polamalu att få minst 2 TDs.
2009 projicerade Stats: 21 Ints, 9 missar, 50 säckar, 3 DFTDs
3. Philadelphia Eagles – Efter den tragiska bortgången av defensiv koordinator Jim Johnson, ser nya samordnare Sean McDermott för att få sina trupper fokuserad. Örnarna har 10 återvänder förrätter på försvar men tappar play-maker Brian Dawkins. Bör fortfarande vara en mycket farlig försvar.
2009 projicerade Stats: 18 Ints, 13 missar, 47 säckar, 4 DFTDs
4. New York Giants – Jättarna kommer att lägga en stor press på motsatta quarterbacks med Osi Umenyiora återvänder från skada och de tillägg offseason av Chris Canty och Rocky Bernard. Michael Boley var en annan offseason förvärvet som ska stelna linebacking kåren.
2009 projicerade Stats: 17 Ints, 8 missar, 43 säckar, 3 DFTDs
5. Minnesota Vikings – Detta försvar är säck tung speciellt om de två Williams är inte ute för länge på grund av upphängning för brott liga narkotikapolitiken. Jared Allen är en kraft och kommer att sätta skräck i motsatta quarterbacks.
2009 projicerade Stats: 16 Ints, 7 missar, 49 säckar, 3 DFTDs
6. San Diego Chargers – Shawne Merriman kommer tillbaka från skada och bör upp Charger säck totalt. Den sekundära fortfarande en av de bästa i ligan med Quentin Jammer och Antonio Cromartie leder trupperna.
2009 projicerade Stats: 20 Ints, 7 missar, 39 säckar, 4 DFTDs
7. Tennessee Titans – The Titans förlorar Albert Haynesworth men det kommer inte vara så stor av en förlust. Jason Jones tillsammans med nyförvärvade Jovan Haye och rookie Marks Sen’Derrick tar över för Haynesworth och vara fasta ersättningar.
2009 projicerade Stats: 19 Ints, 8 missar, 38 säckar, 3 DFTDs
8. Chicago Bears – Jay Cutler kommer att förbättra detta brott, vilket innebär att försvaret kommer att ha fler möjligheter på omsättning, förväntar björnarna säck totalt öka och den sekundära bör få många avlyssningar som de gjorde förra säsongen.
2009 projicerade Stats: 21 Ints, 7 missar, 35 säckar, 4 DFTDs
9. Dallas Cowboys – Det Cowboys kom till quarterback mycket förra säsongen och sätta upp många säckar. De dock ge upp en hel del punkter. Förväntar oss detsamma från detta försvar i år.
2009 projicerade Stats: 14 Ints, 10 missar, 53 säckar, 2 DFTDs
10. New York Jets – Tilläggen av Bart Scott, Jim Leonhard och Lito Sheppard kommer att göra detta försvar mycket bättre. De kunde hamna en stjäla i din fantasi utkast.
2009 projicerade Stats: 13 Ints, 9 missar, 41 säckar, 3 DFTDs

Första hjälpen för Furry Friends
Hur att föda Chinchillor
Vad finns olika typer av terrier hundar?
Harlequin Rasbora Faktablad
Topp 5 mest populära husdjur
Återuppliva din fågel med HLR
Viktiga tips att tänka på när hus träna din katt
Sargeant s Loppis och Tick Medicinering: Är det säkert för ditt husdjur?
Häst Longering 101 för nybörjare
Särskild Kitty Scented Scoopable kattsand
Equine Eye Cancer Behandlingar

Leave a Reply