10 Stora hundraser för familjer

Att få en hund är ett stort beslut och det finns många faktorer att beakta. Om du har barn, kommer du antagligen att leta efter en familjevänlig ras. Bra hundraser för familjer har personlighetsdrag som tillåter dem att komma överens med dina barn. Du vill raser som inte är bitande, tolerant, tålmodig, och kanske energisk. Det finns många raser som du kan välja mellan och här kommer vi att täcka några av de bästa raser familjens hund.
Mops – Den här rasen är bedårande med sin rynkig ansikte och lockigt svans. De är också i allmänhet jämna härdat och en lekfull följeslagare. Små barn är säker på att älska mopsar.
Bulldog – Denna hundras är en större alternativ om du letar efter något bedårande och rynkig. Bulldogs kräver minimal träning och är vanligtvis icke-bitande. De är också oftast bra med barn.
Beagle – Beagles är ett bra alternativ för en aktiv familj som de vill mycket motion. De är bra med barn och icke-bitande. Jag hade några beaglar som barn och fann att de var mycket älskvärd och intelligent.
Shih Tzu – Det är lite mer hög underhåll på grund av deras långa hår, men är fortfarande mycket lämplig för familjer. De älskar människor och var ursprungligen uppvuxna som en följeslagare.
Basset Hound – Denna hundras är långsam ganska rörelse, men kan vara energisk när det behövs. Bassets är i allmänhet en icke-bitande rasen. Jag hade också en av dessa när jag var yngre och fann att de älskar att vara med människor.
Labrador Retriever – När jag tänker på hundraser för familjer, kommer här att tänka på. De är bra för aktiva familjer och älskar att leka. Labs är ett bra alternativ om du letar efter en större yttre hund.
Golden Retriever – Det är vackra hundar som är bra för familjer som tycker utomhusaktiviteter. Golden retriever är också ett bra alternativ för en stor, utanför hund.
Collie – Denna ras är en stor runt husdjur. De är mycket intelligenta och patient och bra med barn.
Pomeranian – Dessa små hårbollar är bra om du letar efter en mindre hund eftersom de vanligtvis bara väger ca fem pounds. De älskar att bara ligga i knät och bli sällskapsdjur.
Boston Terrier – Denna hundras är bra om du letar efter en älskvärd hund som är också en bra vakthund. De är karakteristiskt lydiga och lojala.
Kom ihåg, när du väljer din hund, att dessa är bara allmänna personlighetsdrag av varje ras. Bara för att en hund gör en lista över de bästa raser familjens hund, betyder det inte att det kommer att bli hunden för dig. Varje hund är unik och kanske inte passar formen av sin ras exakt. Din bästa insats kommer att spendera tid med hunden för att se till att det verkligen blir en bra passform för din familj.
Källor
selectsmart / DOG
De Hundraser för familjen, Petplace

Tips för Horse Training: avancerade steg
Lär din show häst att säkerhetskopiera ordentligt
Hur du håller ditt hem ren under Mud Season
Hundar – Sjukförsäkringar krävs eller inte?
Cancer i matstrupen hos hundar
Skötsel av din Antagen hund
Joe Wilson att bli talesman för Tourettes syndrom
Bästa Fem kattgodis för dina Kitties
Katt Proof ditt hem från dessa fem Problem
Den danska kyckling Dog är en bra jakthund
Dook Dook Said Chinook Ferret: Spara mina Brothers & Sisters

Leave a Reply