10 följeslagare för inomhusbruk

Människor, som är på jakt efter en ny hund, tycker att processen kan vara lite mer utdragen än väntat. Det finns så många hundar som bär sina egna unika egenskaper. Detta kan innebära en utmaning när man försöker avgöra vad hundar är bäst för vistas inomhus med en individ eller en hel familj.
1) English Toy Spaniel. Dessa hundar är bra för lägenheter eftersom de är lugna. De bryr sig inte vara ensam av sig själva. De är små i storlek och är trevliga kamrater.
2) Yorkshire Terrier. Den yorky är liten i storlek och kräver måttlig grooming. Dessa hundar är familjehundar och kan höjas med barn på grund av deras sällskap kvalitet.
3) Lhasa Apso. Överlägset, en av de sötaste hundar runt. Dessa hundar är intelligenta och vänliga saker man är bekant med. Mycket liten i storlek.
4) Basset Hound. Basset hound tycker om att vara ute bland folk. De är lätta att brudgummen och kan agera på ett skyddande sätt för familjen.
5) Bulldogs. Detta är ett barn kompatibel hund tillsammans med att agera som sin beskyddare. Hunden är totalt sett en vänlig hund. Denna ras kan höjas med andra hundar.
6) mops. Glada och lekfulla hundar som är små i storlek med kort hår. Dessa hundar är lugna och samtidigt vara inomhus, men det är den här hunden mer lämplig för ägaren som kommer att ge mycket uppmärksamhet.
7) Beagle. Beagle är också en familjemedlem till Basset Hound. Beaglar är glada hundar som älskar människor och kan alltid ha sin ungdom upptäcktes i sina handlingar. Utmärkt att ta med barn. Kort hår och medelstora hundar.
8) Shetland Sheepdog. En familjemedlem till Border Collie. Mindre i storlek och är lätt trainable. Tillräcklig motion fick inomhus och bör endast vara utanför under korta perioder.
9) Boston Terrier. Denna ras är en mycket alert och smart djur. De är lätta att träna. Boston Terrier är liten i storlek och lättskött. Denna hund är bra att ta med barn.
10) Chihuahua. En hund som är mycket fäst vid ägare gör en stor inomhus hund. Dessa hundar njuta uppmärksamhet. De är lätta att brudgummen, och de kan höjas med andra hundar.
Alla dessa hundar finns på en lokal humant samhälle. Många väntar otåligt på antagandet så att de kan få bekväm och träffa sin nya familj.

Guide till att köpa en hamster
Hur Testa din hunds intelligens
Äga ett husdjur kan påverka din livskvalitet
Farliga Canine Treats
Vilken hund att välja för allergiker
Viktiga Avancerade Horse Training Tips
Fördelar med Professionell Dog Training
Hur man tar hand om papegojor
Hud Bölder hos hundar
Vad orsakar hundar att bete sig illa?
Hur du installerar ett sötvattensakvarium

Leave a Reply