10 Bästa Miniature Hundraser

Miniatyr hundar, även känd som leksak hundar på en gång brukade kallas leksak hundar. Detta beror under renässansen då ballongen ärmar var på modet, det var en tillgiven praxis att bära dessa hundar i ärmarna som arm warmers! De kan verka svaga, men de flesta av dessa hundar är mycket säker och inte rädd för någon.
Om varje miniatyr hund är unik, de har alla några mycket liknande egenskaper.
Chihuahua
Chihuahua tros ha sitt ursprung i Mexiko. Denna hund väger upp till 6 pounds och är ungefär 6-9 inches tall. De färger denna hund varierar kraftigt från svart och tan, svart och vitt fläckig, eller bara om någon annan färg. Deras päls kan vara antingen lång och jämn eller lång och ludd.
Chihuahuas tror att de är mycket större än de verkligen är! De har mycket feisty personligheter, men är mycket kärleksfull med sin familj.
Havanais

Havanais är en mycket elegant hund att äga i USA. Deras antal har minskat en hel del i Kuba var de kommer ifrån. Denna hund har en kvadratisk ram, yvig svans, och mycket mjuk uttrycksfulla ögon. Pälsen är lång, silkeslen och riklig.
Havanais har en härlig personlighet och är en bra familjehund.
Japanese Chin
Hakan är ursprungligen från Kina, men utvecklades i Japan. De är utsmyckade utseende med stora ögon och ludd hela deras päls. De väger upp till 7 pounds och är 7-11 inches tall. Hakan använder sina tassar – nästan som en katt – att tvätta sitt ansikte!
Den japanska Chin är känd för att vara en ganska bra vakthund. Detta är en av de tystaste hundar med en mycket hög intelligens och mycket trainable. denna hund gillar inte ovarsam hantering.
Maltese
Den maltesiska har ett mycket kunglig look om det och tycker om att vara bortskämda. Denna hund är mycket lätt att skilja med sin långa, flödande vitt hår. Den här hunden väger vanligtvis omkring 4-6 pounds och får vara 9-10 inches tall.
Trots sin ringa storlek är maltesiska inte känsliga alls. Den har en rolig, mild, tillgiven natur. Det är inte den bästa, men för familjer med små barn.
Dvärgpinscher
Den dvärgpinscher är en självsäker, glad liten hund. De ser nästan lika små rådjur. MIN Pin är en gammal ras en gång användes för att befria bondgårdar av råttor. Det har också en historia av att vara en cirkus hund!
Denna hund väger ca 8-10 pounds. Denna hund tenderar att skälla mycket. Det kommer styr och ställer om du inte avgöra vem som ledaren är. Den dvärgpinscher kan vara lite kvick runt små barn.
Pekingese
Äga en Peke en gång vördade för Royal Court medlemmar. Den har en lång dubbel päls och bör borstas minst tre gånger i veckan.
Den Peke är envis och självständig, men tränar bra. Pekes kommer att göra bättre med äldre barn.
Pomeranian
Den pommerska kommer från vallning och släde dra förfäder. De väger vanligtvis mellan 4-6 pounds. De är också konstant shedders.
Denna hund är vet också för att vara på cirkus! De är fulla av personlighet och en underbar följeslagare att ha runt.
Pudel
Pudeln är den nationella hund Frankrike, men det har sitt ursprung i Tyskland, där den var känd som Pudel. Den växer sig vara mindre än 10 inches tall och har en fullständig, lockig päls. Pudeln är mycket intelligent och lättlärd. De är smarta och underhållande och är välkänt för att utföra i cirkusar.
Yorkshire Terrier
Yorkshire Terrier är en karismatisk, pigg liten hund. Dessa hundar är bra följeslagare och mycket tillgiven. De är mycket anpassningsbar till vad din familj är.
Shih Tzu
Detta är en mycket vacker, men ändå kompakt och robust hund. Shih Tzu är en rolig, lekfull hund som också tycker om att vara bortskämda! Denna ras lever på socialisering.

Pet Sugar Gliders är lekfulla och roliga husdjur
Saker att tänka på om Pet antagen
Alltid Remembered
Katter och Tuna-Gul Fat sjukdom
Pet Care: Corn Snake
Dödsorsakerna i Valpar och hur man mata dem för hand
Uppmärksamhet Pooper Scoopers: Hur grön är du?
Den dalmatiska Breed
Jack Russell terrier
Genetisk Fördelning av gener som styr Labrador Retriever pälsfärg
Topp 10 Bästa Hundraser för Män

Leave a Reply