10 bästa jakt Hundraser

Varje ivrig jägare behöver en följeslagare för att hjälpa honom att hitta spelet, hämta spel och håller hans jägare företag. Det finns många AKC registrerade hundraser för jakt. Om du letar efter en jakthund, anser en av dessa bästa raser jakthund.
Bretagne
Bretagne är en fågel jakthund. Det är både en pekare och en retriever. Hanar och honor båda växa till mellan 30 och 40 pounds. Bretagne kräver en hel del övning. Det är en mycket social hund som behöver mycket uppmärksamhet från sin ägare. De kräver väldigt lite pälsvård.
Labrador Retriever
Labrador retriever är populära familjehundar, men de är också ett utmärkt jakthund ras. De är vatten retriever och är experter på andjakt. Manliga laboratorier växa till mellan 65 och 80 pounds. Kvinnor växa till mellan 55 och 70 pounds. Labs är hängivna och lydig, vilket gör dem lätta att träna och en av de bästa raser jakthund. Labs behöver veckovis grooming.
Vizsula
Vizsulas är ganska sällsynta i USA. Vizsulas är fågelhundar som har sitt ursprung i Ungern. De är pekare och används i pekar fältförsök. Män och kvinnor både växa till mellan 45 och 65 pounds. Den Vizsula är en energisk jakt hundras som kräver en hel del övning. De är löpare och måste köras varje dag. Grooming är minimal för Vizsulas.
Tysk Shorthaired pekare
Den tyska Shorthaired pekare är en annan fågel jakt hundras. Som namnet antyder, är de uppvuxna vara pekare. Hanar är mellan 55 och 70 pounds. Honorna är mellan 45 och 60 pounds. I likhet med andra raser av fågelhundar, behöver den tyska Shorthaired pekare mycket motion. En tillfällig borsta är alla tyska Shorthaired pekare måste välvårdad.
Golden Retriever
En annan mycket populär hundras är Golden Retriever. Liksom Labrador retriever är de stora hundar att ha med på en anka jakt. Hanar är mellan 65 och 75 pounds. Honorna är mellan 55 och 65 pounds. De är lydiga och lätt att träna. Både kropp och själ av en Golden Retriever behöver motion, eftersom de är mycket intelligenta hundar. Golden Retriever päls bör borstas två gånger i veckan.
Black and Tan Coonhound
Den Black and Tan Coonhound används för att jaga tvättbjörnar. De är medlemmar i Vinthundar. Hanar och honor är både mellan 55 och 75 pounds. Den Black and Tan Coonhound är en fyllig jakt hundras. När nosen plockar upp en doft, kan det vara svårt att få den att lämna spår. De dreglar lite, så deras ansikten kommer att behöva torkas. Den Black and Tan Coonhound päls kräver endast grundläggande borstning.
Beagle
Beaglar används för kanin jakt. Näsan kan plocka upp doften av en kanin och släpa den för jägaren. Män och kvinnor växa till mellan 18 och 30 pounds. Beaglar är kärleksfulla och bra familjehundar. De tenderar att vandra om de är utanför och plocka upp en doft, så de måste vara i en gård med ett staket. En beaglar päls kräver inte mycket underhåll.
Weimaraner
Den vackra grå Weimeraner är en pekare. Weimeraners älskar att springa och behöver mycket motion. De växer till mellan 55 och 90 pounds. Weimaraner är en mycket social jakt hundras. Den enda grooming denna jakt hundras kräver är en tillfällig borstning.
Pointer
Pekare är självklart pekare. Detta är en fågel jakt hundras. Hanar är mellan 55 och 75 pounds. Honorna varierar från 45 till 65 pounds. Pekare har en hel del uthållighet, vilket kommer att hålla dem på jakt efter timmar. Det innebär att de behöver mycket motion. Liksom de flesta fågelhundar, Pekare kräver endast minimal pälsvård.
Chesapeake Bay Retriever
Chesapeake Bay Retriever är en vatten retriever. Tack vare sin päls, kan denna jakt hundras dyka in iskalla vattnet för att hämta spelet. Dessa jakthundar växa till mellan 65 och 80 pounds för män och från 55 till 70 pounds för kvinnor. Chesapeake Bay Retriever eller Chessie, behöver daglig motion. En enkel vecka borsta kommer att hålla rasen välvårdad.
Källor
American Kennel Club, Lista över hundraser,
Animal Planet, Dog Breed Selector,

Utbildning Du är papegoja att tala
Brain Bölder hos hundar
Deland, Florida Lokala Pet skyddshem att adoptera en katt för juni Adoptera en katt månad
Tips för att säkerställa framgång med ditt nya akvarium
Grooming en häst
Allt om rasen: Grand Danois
Är din fågel Uttråkad?
Direkt från hästens mun: Tips för korrekt Equine Dental Care
Att handskas lyckligt med din Chewing valp
Hur man gör Quick & Simple Homemade leksaker för ditt husdjur
Love Warrior

Leave a Reply