10 Avancerade Horse Training Tips

Om du redan äger en häst eller har ridit ett tag, du sannolikt har bemästrat många av nybörjare tips häst utbildning. Du har förmodligen redan etablerat en relation med hästen och ha kännedom om grundläggande manövrar. Du kan få hästen att följa dig och det inte skrämma lätt. Med andra ord har du gjort stora framsteg.
Som sagt, det finns alltid mer som kan läras-och det är en stor sak om ridning och utbildning hästar. Oavsett hur mycket du vet, kan du odla alltid och förbättra dina kunskaper och det finns gott om avancerade tips häst utbildning som kan förbättra din ridning.
Här är 10 avancerade häst utbildning tekniker. Med dessa avancerade tips häst utbildning kommer du att utöka din kompetens och öka din ridning kunskaper: stanna konsekvent – Bara för att du tror att din häst är utbildad, betyder det inte att din häst vet detta. Om du har gått igenom besväret att träna din häst, se till att du skyddar dessa vinster genom att bete sig på ett konsekvent sätt. Skaka inte tränset om du bara sitter på din häst prata med vänner, det kanske inte vet vad som pågår. Likaså behandlas om du använder för att lära nya beteenden-inte erbjuda behandlar utanför utbildningen sammanhang.
Håll Flexibel – Det är något som många ryttare och utbildare vet, men så fort du kommer ut på leden, saker förändras och din annars väluppfostrade häst skulle göra vad den vill. Du måste förutse detta och tänka på andra sätt att lirka din häst att göra vad du vill. Det är en avancerad hästträning tips som kommer att hålla dig full kontroll. Dessutom, om du sprider den till andra, de kommer att tacka dig.
Hästar är mer medvetna än du tror – Du bör alltid komma ihåg att hästar kan läsa mänskliga känslor och de kan snabbt upptäcka om något är fel. Om du är upprörd för att du hade en dålig dag på jobbet eller fastnade i trafiken på väg att rida, det finns en god chans att din häst kommer att veta. Detta är problematiskt eftersom om en häst upptäcker att något inte står rätt, kommer det sannolikt att leda till beteendeproblem. Det är viktigt att du alltid vara lugn, cool, och samlas kring hästar, speciellt när du tränar dessa.
Håll din häst Calm – Inte bara kan en häst upptäcka hur du mår, har en häst också sina egna känslor. Av naturen, de tenderar att vara lite skygg ibland. För detta ändamål, precis som du måste vara lugn och samlad när du tränar din häst, är det viktigt att göra din häst att känna lugn. Om du tittar på en bra tränare, kommer du att märka att de alltid behandla hästar med största respekt, erbjuder positiv förstärkning, och uppmuntra dem när de lyckas. Därför hjälper det att klappa din häst och dela vänliga ord. Dessutom tillbringar tid utanför bara utbildningar-det kommer att bidra till att bygga ett starkt band.
Använd en rund penna – En rund penna är inte bara en plats att öva att köra i cirklar, det är en isolerad miljö som tvingar en häst att uppmärksamma dig. Väggarna minimerar distraktioner och bristen på hörnen gör att det finns ingenstans för hästen att dölja. Du kan använda pennan för att lära en häst olika manövrer och knep utan distraktioner, det är definitivt en bra sak att ha.
Håll en häst från Bucking Du – Ibland kommer en häst buck dig, det är ett olyckligt verklighet. Men som du blir mer erfaren, det finns flera sätt du kan förhindra detta. En hel del av det går tillbaka till behovet av att vara cool och samlas in när du rider. Tvinga inte flyttar på din häst, förutse vad du kommer att behöva göra, och glida hästen i dem. Det hjälper också till att rida på ett avslappnat sätt. Men om han gör försök att buck dig, är det viktigt att du inte låter honom annars är han säker på att försöka igen. Luta bakåt och kör din häst framåt det kommer att göra det svårt för honom att buck dig. Om du måste, hålla fast huvudet, men dra upp-detta kommer också förhindra en häst från kapning dig.
Använd Klickerträning – Clicker utbildning är en avancerad hästträning teknik som använder en klicker-finns i djuraffärer, att lära en häst något genom positiv förstärkning. Tanken är att du använder klickern för att lära hästen att ett klick betyder en behandling kommer. Börja med att klicka på och sedan ge hästen en behandling, gör det tillräckligt många gånger att hästen börjar få sambandet mellan klick och behandla. Efter det kan du använda tekniken för att träna en häst. Ett bra sätt att börja är med mål utbildning, till exempel dinglande något framför hästen, och klicka och behandla varje gång de knuffa målet. Med tiden kan denna avancerade hästträning teknik användas för andra ändamål.
Lär din häst att göra en halv Pass – Om du redan har bemästrat en fullständig pass, en halv pass en bra teknik för att undervisa. Det kommer att komma väl till pass och lär lydnad. Du kommer att vilja göra detta i inhägnade ring eller en arena. Du kommer först vill gå i en rak linje. Välj en punkt och har hästen gå mot den. Du kö en halv passerar genom att dra den högra tyglar långsamt sidled och om den vänstra och tygla mot halsen. Samtidigt, tillämpa benet stöd bakom fastsnömingsanordningen på vänster sida. Det kommer sannolikt att ta flera gånger för att lära hästen och du bör alltid belöna din häst med positiv uppmuntran.
Fånga En svår häst – Att veta hur man fånga en svår häst är något som är bra att veta och det är en avancerad hästträning teknik. Vissa hästar synes inte kommer att svara på allt, men risken är stor att de kommer om man tar rätt strategi. Börja besöka hagen och göra en enkel rutin som laga ett staket. Detta kommer att bygga förtrogenhet med hästen. Med tiden kommer det att närma troligt att du, då du ska låta det vädra dig och sedan gå iväg. Det viktiga är att subtilt visa att du är i kontroll. Göra flera korta besök som detta under loppet av en dag. Så småningom om hästen kan du vända, göra något trevligt för hästen-borsta, klappa den, eller bara prata med den. Under tiden kan du försöka få hästen att stå, då du vet att han är acklimatiserad nog att sätta ett rep på honom. Det är viktigt att inte bli avskräckt och samråda ytterligare källor för fler idéer.
Lär din häst Tricks – Även om de inte kommer att förbättra din ridning färdigheter, lära din häst trick kan vara ett viktigt sätt att bygga en relation med din häst. Du måste börja i liten skala med flera sessioner per dag, men i slutändan kommer din häst lära sig ett antal knep från leende till skakar på huvudet för att indikera Ja eller Nej En användbar guide för att lära din häst trick finns på Equusite. Med tiden kommer detta att bygga ett starkare band som förbättrar din relation.

Tio av de mest heroiska hundar
Evigt hem för en furry vän: Att hitta en Pet i Houston, Texas
Djurhälsa: Vad är Dog koprofagi?
Rom Veterinary Center PC i Rom, Pennsylvania
Rep Fisk: Simning Snake eller ofarlig Fish?
Djurägare måste tänka Farliga Vinter hälsa för sina katter och hundar
Hur man fiskar bete för öring
Hummer
Tips för att spara pengar på Hundmat
Anledningar varför du inte ska ta din hund att arbeta någonsin
Offentlig hund går: How to Be Safe och ha kul

Leave a Reply